Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz inzsellér #86608 üzenetére

    - vagy lecserélem a G-9-t egy Olympus EM-1 Mark II-re, de elég volt egy rendszerváltás Pentaxról Panára, és különben is nagyon megszerettem a G-9-t,csak ezt a színproblémát lehessen megoldani.

    Igen, valahogy én is így kezdtem, annyi különbséggel, hogy nekem előtte volt Olympusom és tudtam, mi az a színvilág, ami nekem bejön. Remélem megszokod a G-9-t, mert úgy jössz ki olcsóbban, meg papíron az egy bitang jó gép.

    Nálam az volt, hogy a tavalyi nyaralásokkal most végeztem, ezen kívül még kb. 5 alkalommal volt nálam a gép és azt vettem észre, hogy egyre inkább nincs kedvem fotózni. Nem érdekel az egész, a képeim ott álltak kidolgozatlanul, rájuk néztem és elment a kedvem az egésztől, majd fél éven át kb. csak állt a gép az üveges szekrényben. Nemrég elfogadtam, hogy ez bukó lesz, vettem egy Olympust, azóta szinte minden nap velem van, nagyon szeretem és újra szívesen megyek ki fotózni.

    Most tekintsünk el attól, hogy valamiért úgy érzem az 1/25 és 1/100-as záridővel készült képeimből pár nem lett túl éles, (12 ill 16mm-en fotóztam), ennek majd utána nézek mi a fene lelte, de egyébként már most több, nekem jobban tetsző képet lőttem vele, mint a panával 1 év alatt

    Igazából ha úgy hozná a sors, hogy mégis váltanál, ez nem lenne igazi rendszerváltás, minden objektíved használható marad, kapsz egy buta videóval megáldott fényképezőt, amivel viszont 1 dolgot nagyon lehet csinálni: fotózni! :)

Új hozzászólás Aktív témák