Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuzi80
tag
én mindig azt tartottam fontosnak, hogy olyan gépet vegyek, ami jól a kezembe illik, jól meg tudom fogni, jó a kezelhetősége.
Ha találtam ilyen gépet, akkor azok körbenéztem a konkurenciánál hasonló külsejű és árkategóriájú gépeket keresve majd kiválasztottam tudás alapján a legjobbat.
A markolat nélküli gépek nálam kiestek a szórásból. A tükörreflexessel meg az a bajom hogy objektívestül már közel 1 kilósak, azt meg mindig hurcolni kézben tartani nehéz, de a kompakt-bridge gépek közül mindig találtam megfelelőt. (most Sony H50-em van)Menj be egy nagyáruházba/médiába és keress neked megfelelő gépet, aztán ha már megvan konkrétan mi állt jól a kézre, onnantól már egyszerű javaslatot tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest