Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ve89
tag
válasz xtree #104587 üzenetére
Sajnos nem tudom. Én is nagyon nézegettem, de nem találtam róla ilyesmi információkat. Ami biztos, hogy míg a Honor 7 , Honor 8 és P9 esetében maga a Huawei is kiemeli, hogy milyen jók a vételi képességeik, addig a P9 Lite-nál nem.
Amúgy biztos vannak olcsóbban is jó telefonok, csak sajnos ahogy mondtad, nem igazán lehet ilyen információt fellelni erről a tulajdonságról sehol.
Mégegy: Honor 7 Lite esetében a mobilaréna is írta, hogy elég jó a hálózati stabilitás: "A beszélgetés hangminősége és -ereje kiváló, a hálózati stabilitás szintúgy."
[ Szerkesztve ]
-
D@ve89
tag
válasz xtree #104582 üzenetére
Szia, hasonló helyzetben voltam én is, viszont középkategóriában sem találtam megfelelő telefont. Végül megelégeltem a helyzetet, és beruháztam egy Huawei P9-be. Valami tripla antennás rendszer van benne, a lényeg az, hogy nagy megelégedéssel használom, végre van mobilnetem ott is, ahol eddig a régi telefonommal nem volt térerő. Ámbár ez nem ugyanaz az árkategória, mint amiben te keresgélsz. Kicsit olcsóbban (de még mindig duplája a keretednek bőven) a Honor 7 is nagyon jó ilyen téren, tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest