Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a válaszodat!
Nem tudja a 4G-t, a 4X pedig a 800mhz-t nem elvileg.
Valamint akkor azzal bővíteném, hogy nem szeretnék 8gb tárhellyel készüléket venni, valamint egy majd két éves oprendszerrel sem, ahogy a frissítés a szempontom volt.
A P8 Lite-re több helyen azt írják, hogy támogatja a 800mhz hálózatot, valahol pedig azt az infót találtam hogy nem. Esetleg valaki meg tudna erősíteni? A P8 Lite eléggé ajánlott készülék, akkor ebben a 70k körüli kategóriában van jobb ezekkel a feltételekkel?
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz quailstorm #83653 üzenetére
Mobilarénán olvastam: "A számos pletyka után végül hivatalosan is leleplezésre került a Galaxy S III LTE hálózatokhoz tervezett kiadása, mely négymagos Exynos helyett kétmagos Snapdragon S4 processzor köré épül. "
Alister from Hell
-
törölt tag
Hmm. Akkor a kör a 4X vs P8 Lite-ra zárult.
A 4x mellett szól, hogy kb 6k-val olcsóbb, a P8 mellett meg hogy 16GB ami szerintem önmagában megér ennyit, valamint van benne NFC (sosem használtam szinte) és a P8 Lollipop-os.A P8 tudja a B20-at? Valamint a Huawei gondolom felsőbb kategóriában helyezkedik el mint a Honor, nem?
-
Alister71
nagyúr
válasz quailstorm #83658 üzenetére
Láttam ezt is, ezért is írtam, hogy 50-ért nem kap jobbat.
Alister from Hell
-
Rotcsa
tag
Én szerencsére elcsíptem az Oppostyle R5s akciót, így 200 EUR-ért jutok nemsokára hozzá egy 429 EUR-.ba kerülő telefonhoz!
Van még valaki, aki rendelt?Érdemes figyelni őket, mert lehet, hogy lesz egy második akció! Nagyon durván elfogytak a készletek!
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Sziasztok
Telefont szeretnék vodánál vásárolnám.A lényeg hogy nagyobb kijelző ram proci játékok végett meg jó aksi idő nagy belsőtárhely.
Kamera 8-13mp
Kijelző azért valami értelmes.Szóval valami best buy telót keresnék 80-130 ezer között
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Rocko
tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok, két kiszemelt példányom van. Sony Z3 compact és Hauwei P8 lite. 2 évre Vodafone-os előfizetéssel venném.
Szerintetek melyiket kellene választanom?
Szívem szerint a Sony jobban tetszik, illetve magasabb kategóriás, de régebbi termék, mint a P8.
Ugyanakkor hardveresen a P8 is jónak ígérkezik... -
Meghivott
addikt
Nem hagyományos kérdés:
Mate 7 után egy Honor 6 visszalépésnek számít-e (a méreten kívül, ami nyilván kezelhetőbb az utóbbinál)?
Patent teló, tényleg: szép, elegáns, minőségi anyagok, összeszerelés, gyors, 2 napig simán elmegy, de bazinagy, ami lakáson kívül problematikus.
Köszi -
generic
senior tag
Ascend mate 7 telefont használok most, van ennél jobb telefon most a piacon hardverileg?
-
senior tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem, új telefont szeretnék venni. Rengeteg telefonnal volt már dolgom, de egyik sem jött be. Nokiát nem szeretnék, Sony-k valamint a Samsungok nagyon nem jöttek be, sok gondom volt velük. Iphone-t nem akarok, mert méreg drága!
Javaslatokat várnék, ki milyen telefont ajánl.
Elvárásaim:
- Max 150 ezer ft.
- Nagyon gyors legyen.
- Jó kamera.
- Jó minőségű összeszerelés, anyaghasználat.
- Külsőleg is szép legyen a telefon.
- Belső memória nem számít, mert soha semmi nincs a telómban.
- Nem baj ha nem lehet hátlapot cserélni, bővíteni!
- 5,5"-nál kisebb legyen, mert a mostanim 5,5-ös, de már túl nagy nekem.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Your car, your life ;)
-
s3nsitivity
addikt
válasz Pardise #83679 üzenetére
Szia!
OnePlus 2, LG G4. Moto X Style/Play
Igaz 5,5-ösök de nem nagy darabok, nem tudom most mid van.
De én várnék még a helyedben pár hónap és itt a 2 új nexus valamint a HTC is készülődik.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
senior tag
Nagyon köszönöm mindenkinek, a Honor 6 és 7-et olvastam, hogy nagyon jók. A 7-et meg várom, az nagyon bejön, szerintem őt fogom választani!
Your car, your life ;)
-
kreaturexyz
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, a jelenlegi HTC One-omat szervizbe küldeném (min. 1 hónap), addig szeretnék belekóstolni, esetleg váltani phabletre. Anno Sony párti voltam, amióta HTC-m van nem akarok váltani másra, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-használtan venném, főleg apróról
-60000-nél többet nem szívesen költenék rá, ha nem jön be, akkor ugyanannyiért el tudjam adni
-gari nem fontos, független legyen
-közel HTC színvonalú szoftver (kinőttem a ROMok cserélgetéséből)
-naponta csak egyszer kelljen töltenem, folyamatos wifi, mobilnet, bluetooth mellett
-főleg fb messengerre, böngészésre, gmailre, fb appra, spotifyra, de egy nagyobb játék se fogja meg
-5.5"-tól felfele, min. FHD
-kamera használható legyen
-min. 32GB belső tárhely/sd foglalat
-chinaphone is lehet, de Qualcomm soccal
-azért legyen minőségi érzeteElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Hunt3r22
őstag
-
mclaren777
senior tag
Mielőtt megrendelem ezeket a Honor 4X-hez csak megkérdezem:
Szerintetek ezek a tokok mennyire védik a telót? (a keret nem fém, hanem műanyag, így tuti nem árnyékolja le az antennákat, de nem tudom, h mennyire strapabíró)
Valaki nem rendelt már hasonlót?
Vajon mindenhol jól van kivágva? Gombok könnyedén nyomogathatóak?
És SD kariból ezt megvehetem?
Vagy inkább itthonról vegyem kb 7000 Ft-ért?[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz kreaturexyz #83685 üzenetére
Szia!
1 hónap szerviz? Én többször is intéztem velük garis javítást, nem csak saját részre és mindig visszakaptam 2 héten belül. Azt ajánlom hívd fel a HTC-t, és ne szolgáltatón keresztül add le mert színtől függetlenül szépen tudnak kavarni, néha olyanban is amihez közük nincs.
"közel HTC színvonalú szoftver" Látom jóhoz szoktál. Kicsit azért lejjebb kell adni, és a Qualcomm SoC sem biztos hogy összejön.
Első körben egy Huawei Mate7-re vagy G7-re gondolnék, talán ezek felelnének meg a legtöbb feltételnek. Utána Lenovo K3 Note, Xiaomi Redmi Note 2. Drágábban Galaxy Note 3.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
kóóó
aktív tag
Eladtam az OnePlusom, hogy veszek majd másik telót.
Most ott tartok, hogy nem tudom mit vegyek, mert szem előtt van az oppo r5s-r7plus, zuk z1 és egy meizu mx5-ön gondolkodom még, na meg esetleg egy redmi note 2-őn. Ár/érték arányt is nézek, mert pl az r5s 199 Euro ami nem rossz. Felhasználási szokásom, böngészés főként,facebook, messenger, olvasok cikkeket stb, pár fotó és telefonálás. soha nem játszom, néha filmezek egy picit, ha esetleg nagyon unom magam melóba
Ezek közül jobb lehet valamelyik is a Oneplustól? Vagy térjek vissza végülis?
Jó lenen hamar átrágni magam, mert jelenleg egy eldobhatós telóm van, amitől bekattanaok lassan.R5s-nél az értesítési led fájó pont, viszont a kétezres aksit a vooc kárpótolja, ott egyedül a túlzott vékonyság ami nem tetszik, az már túlzás, hogy füleshez is átalakító kell Kamerára lennék kíváncsi, hogy OPO-hoz képest rosszabb-e. az R7Plus még nagyon új, viszont a legújabb sony szenzor van benne, de nincs ois és gondolom az ára se lesz olcsó, de inkább hajlok a nagyobb kijelző felé, jobb olvasni rajta Meg azt sajnálom az R7Plusban, hogy hiába a lekerekített oldalak, de a kép és a kávaközt van egy fekete csík, videókban látni ami nem szép, mondjuk a hátulja se tetszik, de előröl pofás készülék A Zukról még semmit nem tudok, csak tetszik az alja olyan oneplus2 feeling De kb egy liga leget a 1+1-el.
Meizu mx5 na arról meg fogalmam sincs hova tegyem oneplushoz képest.... Mondjuk ha kijön az mx5pro az odacsap majd, elég jók a speckók. Redmi Note 2-nél tetszik, hogy NOTE, a Helio x10 se lehet rossz, viszont a MIUI-t nem szeretem, bár cserélhető, de kamerába kitudja milyen, ráadásul még mindig variálás van, hogy bővíthető vagy sem akkor.
Szóval itt tartok, hogy fogalmam sincs, már Samsungon is gondolkodtam elkeseredésemben , de az S6-ban már nincs MHL ami miatt törtem a fejem rajta, igy annyira már nem kell a Samsung.
Nagy kijelző, jó fogyasztás, Jó kamera lenne szempont nekem, a hardveres gombokat is szeretem és menjen a facebook.
Jah és a cm szabadsága nagyon tetszett.Na most légy okos domokos
Ui.: ÉS most ugrott be egy Meizu M2 Note, az is játszhat esetleg, de fingom sincs milyen, csak nagy azt láttam
[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
Ájvé
veterán
Egyik se előre lépés, sőt R5s és R7+ inkább hátra lépés.
Remi Note 2 elég jó, teljesen még az sem előre lépés, de legalább vissza se, viszont MIUI-t nem szereted akkor ne vegyél inkább, MTK miatt nem lesz rá olyan sok rom azért. MX5 szintén nem rossz.
Szerintem felesleges volt eladnod.
Meizu Note 2 egy nagyon erős visszalépés lenne. -
kóóó
aktív tag
A zukról mi a véleményed?
Az ugyanaz mint az OPO.
Igazaából, ha nem dadog a böngésző akkor nem nagyon venném észre szerintem, hogy nem snapi 801 hanem 615 van benne mivel soha nem játszom telefonon, gondolom én, de nem értek hozzá. Viszont az r7+ ára még nincs meg és gondolom nem lesz olcsó, ráadásul az a fekete sáv eléggé zavaró a keret és kijelző közt, de tetszik az eleje és 6" . Kamera szempontjából nem tudom melyik lehet a legjobb ezek közül. De már megfordult a fejembe, hogy tényleg újra Oneplus lesz. Csak ez volt az első komolyabb telefonom és hajt a kíváncsiság.
Esetleg más alternatíva szerinted?Üdv.: kóóó!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
munkatársam szeretne venni új telót.
- 50-55e keret
- droid
- hazai gari
- újmit érdemes?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
diegho
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #83693 üzenetére
Redmi2 2/16-os.
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #83693 üzenetére
Honor 4C, ha nem számít a 4G.
-
s3nsitivity
addikt
válasz #42308056 #83696 üzenetére
Mr.Csizmás
+1 a Honor 4C-re.
Annyi, hogy akkor a 4G-ről le kell mondani, viszont a 800-as LTE-t a Redmi 2 se támogatja így a 4G itt csak sebességbeli kérdés.
A múltkor kezembe volt egy Redmi 2 Pro.. Hát nem jött be. Olyan samsungos gagyi érzetet kelt nálam.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
metaksza
tag
Sziasztok. Szükségem lenne egy második készülékre L925 mellé. A lényeg, hogy BT 4.0 legyen és legfrissebb android legyen rajta (KitKat talán). Az ár 20 ezer környéke. Melyik készüléket tudnátok ajánlani a kínálatból? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest