Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
varen
csendes tag
Üdvözletem!
Női felhasználónak keresnék lehetőleg új, gyári garanciás telefont.
Karácsonyi szezonra kellene, úgyhogy van még idő, sőt akciókra is várok. Inkább ajánlott típusokat keresnék, aminek lehet figyelni az akcióit.Android rendszert használt korábban is így inkább maradjon ez. Az android verzió nem fontos, A SOC milyensége sem, a lényeg hogy min 1 GB RAM legyen mert fészbúkos applikációkat használ és 1 giga alatt amúgy sem pattog a zöld robot.
Sokat szokott fotózni, így valami használható kamera is jó lenne, ami 5MP felbontásban tud rögzíteni.
Tmobilos vagy független kellene.Eddig könnyű az ügy lenne, de a költségkeret 30000 királyi pengő lenne.
Eddig az alábbiakat találtam ami megfelelhet:
Gigabyte Gsmart Roma R2 - nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. - 25kLG LEON 3g, mtk6582, 1 Gb ram, 5MP - Most 35k-ért van,
HTC Desire 310, mtk6582, 1gb, 5MP - 32k
Allview P4 Life, mtk6582, 1GB, 5MP, - 27k
Open dott - mtk6582, 1GB, 5MP - elméletileg tecsókban lehet kapni, de még nem találkoztam vele kitéve a virtinben
(De érdekes mindnél ugyanaz a soc)Előre is köszönöm az ötleteket. További szép napot kívánok!
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
A következő paramétereknek megfelelő mobilt vagy tabletet keresnék:
- 5" vagy nagyobb kijelző (7-8"-ig bezárólag)
- Bluetooth
- FM rádió
- AndroidA fő célja a készüléknek az internet rádió hallgatás BT hangszóróra csatlakozva, tehát semmi egyéb extra nem érdekes (tehát a 3G sem, elég a wifi). A kijelző ha jó fényerejű, azt nem hátrány.
A fenti paramétereket milyen készülékkel lehet legolcsóbban megúszni? Használt is szóba jöhet...
-
Benir8
senior tag
válasz s3nsitivity #83393 üzenetére
És ha 8 Gb tárhely?
-
para09
csendes tag
Sziasztok!
Huawei Ascend G7-ről vélemények? 70k körül már hozzá lehet jutni, és elég jókat olvastam róla. Megéri?
Kösz!! -
MonRo
tag
válasz schferenc77 #83404 üzenetére
Rádió hallgatáshoz miért kell 7-8"?
-
Bloodaxe
aktív tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy LG G2-m van, ami most 2 éves. Kinéztem két telefont, az egyik a G4, a másik a galaxy s6 (nem edge). Mindkét telefon tetszik külsőre. Olvasgattam, hogy ajánljátok a g4-et, de tartok, hogy nem lenne nagy előrelépés a g2-ről. 2 évre tervezem a következő készüléket is. Melyikre lenne érdemesebb váltani?
Üdv: Zsolti
-
Bloodaxe
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz Viktor0610 #83416 üzenetére
A tárhely elég lenne nekem, a 16gb os g2-n is elég ilyen szempontból. Leginkább az érdekelne, hogy a hardverből mit néztek ki. Mennyire lehet jó az erősebb (de kockázatosabb optimalizálás terén) jobb választás, mint a gyengébb, de beváltabb. Félnék, hogy elfogy a kraft a g4-ből két év alatt. Ha tudnám megpötyködném mindkettőt, de sajna nincs lehetőségem a környéken.
Üdv: Zsolti
-
MODERÁTOR
válasz Bloodaxe #83417 üzenetére
Nem hiszem, hogy "elfogyna" a kraft a G4-ből.
Még mindig tök jól ellennék a Snapdragon 400-zal(!!!) szerelt ZTE V5-ömmel, ha nem kaptam volna a cégemtől egy G4-et. Néha be-bekapcsolom, és bár nem olyan "smooth", mint a G4, de simán vállalható kategória a mindennapokban is.
Nyers erőben lehet, hogy jobb az S6, de ha képtelenek megoldani a memóriakezelés problémáit, akkor tőlem lehet akármilyen jó, inkább a G4.Xiaomi 13T
-
Meghivott
addikt
válasz Viktor0610 #83420 üzenetére
S5-ben milyen a memokezelés?
-
MODERÁTOR
-
Alister71
nagyúr
-
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan kialakítású androidos telefonokat, amik lehetőleg (de nem feltétlenül) fémkeretesek, és megállnak az oldalukon? (Pl Iphone 5S, sima az oldala) Az árkategória lényegében mindegy, de inkább felső kategóriás telefont keresnék. Az sem baj, ha csak használtan van, esetleg kínából, usából. A Xiaomi Mi4-et találtam hasonlónak. Tudtok még ehhez hasonlókat? Előre is köszi a választ!
-
rajkonnen
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és a segítségetek, észrevételeiteket szeretném kérni, hogy milyen készüléket ajánlanátok. Használtat szeretnék venni, és az ár olyan 50.000 Ft amit rászánnék. Ami kikötés, hogy az operációs rendszere ne windows legyen. Különösebb igények nem nagyon vannak, egy lánynak lesz a készülék, ami esetleg fontosabb, hogy viszonylag jó előlapi kamerája legyen és anyaghasználata minőségi legyen. Ilyen feltételek mellett ha tudnátok egy kis iránymutatást, esetleg konkrét készüléket mutatni, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszi a segítséget! További szép napot -
hunterrop8
tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni 50k körül, eddig a huawei honor 4c-t néztem ki. Egyetlen dolog ami miatt még vacilálok, hogy ez már nekem egy picit nagy. Most egy samsung galaxy s advance-m van, és ennek pont jó a mérete.
Esetleg van még vmi ilyen árban ami picit kisebb mint a 4c, de mégis hasonlóan jó mind az? -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
100k körül mi most a legjobb dual simes telefon?
Játszanak az aprós kínai rendelesek is, de azokból csak a meizu, xiaomi stb. nagyobb márkák.
Elvarasok :
Min 5 col, fhd kijelzo, min 2 giga ram,1800-as lte.
Nem vagyok HC user, gyakorlatilag csak telefon, SMS böngészés és email, viszont ezekre nagyon nem szeretek várni.
Jelenleg egy Lumia 930 és egy LG g2 van, ezeket váltaná.
Amiket néztem eddig :
Asus Zenfone 2, Honor 7, O+2, Xiaomi Redmi Note 2 prime, meizu m2 note
Minden véleményt, tanácsot szívesen veszek -
Meghivott
addikt
válasz Viktor0610 #83422 üzenetére
Csa az új S5 még mindig 130.000
-
FirstAndroid
tag
Sziasztok!
Okostelefont szeretnék vásárolni. Az lenne a kérdésem, hogy mi lehetne alternatívája egy Z3-nak? T-Mobile vagy független kéne, természetesen új. Gyári garanciás. Köszönöm.
-
Alister71
nagyúr
válasz #42308056 #83436 üzenetére
Èn is kihoztam már annyi vackot, ritkán maradtak pár hónapnál tovább. Legutóbb is az M4 aqua, brrr mèg a hideg is kiráz tőle. A soc jó volt de a 8 gigás tárhelyet benèztem, nem voltam elèg figyelmes. Szerencsère el tudtam cserèlni ès a Galaxy S4 azóta is nagyon tetszik.
Tudom, hogy sokan nem szeretik a Samsungot de nekem nagyon bejön az S sorozat.Alister from Hell
-
Hunt3r22
őstag
válasz FirstAndroid #83437 üzenetére
G4
S5/S6
Note 3/4
iPhone 5s / 6
Honor 6 / Honor 6 plus
Honor 7[ Szerkesztve ]
Xr
-
generic
senior tag
Dualsimes telefonra lenne szükségem, fontos a sebesség, 100-150k keret.
Melyik az aminek a legjobb a kamerája és Budapesten meg lehet vásárolni?
-
törölt tag
válasz Alister71 #83438 üzenetére
Nem szeretem a Samsungot, bár az S4 elég korrekt külsőt kapott. A mostani szériák viszont egész szépek, és az S6-tal bemutatott UI is szép lett végre. Mire jó lett a márka elúsztak az árral
En amúgy OnePlus, Honor, Huawei, Asus vonalon nézelődöm most, ZenFone 2 egész szép élőben, de a kameráról sok rosszat hallani
-
Alister71
nagyúr
válasz #42308056 #83441 üzenetére
Egy Oneplus one járt nálam, meg akartam venni ès elötte megkaptam kipróbálni. Iszonyat jó telefon, nagyon szèp kijelzővel, sőt szinte a legszebb amit eddig láttam, de az 5.5 nekem akkor nagyon nagynak tünt. Melóba hívtak ès amikor a fülemhez raktam hirtelen azt èreztem, hogy mindenki rajtam röhög. valószínű azèrt mert èn is kiröhögöm azokat akik tepsivel telefonálnak.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
rog70
csendes tag
Kellene egy kártyafüggetlen telefon, lehetőleg magyar garanciával.
Elsődlegesen telefonálás, néha SMS. Egy-egy fénykép, de csak olyasmi, ahol a minőség nem annyira fontos.
Internetezni nem nagyon szoktam telefonon, max. ha meg kell nézni, hol van legközelebb nyitva patika, ilyesmi.
Precíz, gyors GPS kell, mert szeretném a mostani navigáció helyett is használni.
Gyors, stabil működés elvárás . Nem fogok rá túl sok programot telepíteni, legfeljebb navigációhoz.
Keret kb. 50 000 Ft, ha olcsóbb, nem baj.
Egyelőre a Motorola Moto G sorozatot nézegetem, esetleg valamelyik Sony Xperia? Olcsó kínai telefonokban nem annyira bízom (bár van egy 15 000 Ft-os noname tabletem, amire nem lehet panasz...)
Valami javaslat? -
stratova
veterán
Üdv!
Páromnak vadászom androidos telefont kizárólag az MM kínálatából, lehetőleg 70e Ft-nál nem drágábban.
Mivel szintén Xperia Pro használó, nem szereti a tepsiket s akármennyire igyekeztem a 60-ért javasolt Samsung Galaxy S3 Neo felé terelni, kényelmetlenül nagy neki.
Méretben a 4,3"-os kicsivel drágább de régebbi Galaxy S4 mini volt számára szimpatikus, emiatt e kettő közötti szélességű telefont keresek 2-3 évre (általában eddig vagy tovább használjuk őket).
Garancia ideje alatt nem szívesen rootolnánk, nincs benne még tapasztalatunk.
Eddig az Idol 3 4,7 szimpatikus még neki a látottak alapján (személyesen sajnos csak a Samut próbálta). De kissé aggaszt a beépített akku esetleges cseréje, mert vélhetően 2-3 évet már nem nagyon bír ki.
Elképzelhető, hogy kötünk rá garancia plusz gold vagy platina biztosítást.Ti melyiket vagy mi mást javasoltok?
Alcatel Idol 3 ~70e
+ 1280x720-as felbontás
+ 2 év garancia
+ 1,5 GB RAM
+ Qualcomm MSM8916
+ Lollipop 5.0.2
~ 4,7" de viszonylag kompakt
- 2000 mAh beépítettGalaxy S4 mini ~62e
(i9190/i9195 MM leírása szerint utóbbi modell az előbbi konfigurációjával bír :S)+ ideális méret
+ 2 év garancia
+ Gorilla Glass 2
+ 1,5 GB RAM
~ KitKat 4.4.2/4.4.4
- 1900 mAh
- Qualcomm MSM8930ABLG G2 mini ~70e
+ Gorilla Glass 2
+ 2440 mAh
~ KitKat 4.4.2
~ 4,7" de viszonylag kompakt
~ Qualcomm MSM8226
- 1 GB RAM
- 1 év garanciaSegítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Béla 2
csendes tag
Sziasztok!
5 évente cserélek telefont és lassan esedékes. Tehát hosszú távra tervezek.
A legfontosabb a stabil és hibamentes működés!
Ár max 150e-ig
Vagy T vagy valami normális független.
5-6" közti képernyőméret.
Legalább 16gb tárhely.
Fontos a jó wi-fi és gps. Na meg a jó üzemidő! Nem elsődleges a profi kamera, arra van más.
Samu és szifon kizárva.
Tetszik a zenfone 2, de rövid indoklással a fentiek figyelembevételével bármire vevő vagyok. Ár/teljesítmény a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-04
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest