Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Fiúkákok, villámgyors témaváltást kérnék, ugyanis kötelező olvasmány "olvasása" (ami amúgy Petőfitől a Helység kalapácsa) közben elég furcsa apáméknak hallani, hogy vihogok.
#...91 Švejk: Nem merek rákattintani a kutyás linkedre (a fentebb említett téma miatt).
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #1550 üzenetére
Elhiszem hogy neked dollármilliárdjaid vannak fejhallgatóra, de aki a 3-5k-s kategóriához szokott (...)
Kicsit túlzol, nem gondolod?
-
Picike8
aktív tag
válasz Picike8 #1494 üzenetére
Mondjuk most nézem, OT-995 egész jó áron van a T-nél. Rá kéne venni anyut arra, hogy átmenjek a Telekomhoz, akkor Mozaik XS (3200) + Limitbővítő - 1 GB (1000) + 24 havi kamatymentes részletre az Alcatel (24x891).
Notbad.
Szerk.: És akkor lehetne fejesem is.
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
Rövid hírek nap van? Ezesetben: Mobiltelefon helyett fejhallgatóba fektetem a zsebpénzem.
-
Picike8
aktív tag
-
Picike8
aktív tag
OMFG! Lecsapott.
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #1384 üzenetére
Nem akarok töBBé mobiltelefont látni, beleszerettem egybe.
-
Picike8
aktív tag
válasz Picike8 #1379 üzenetére
Véleményem szerint Budapestre, az ötödik kerületbe, a Báthory u. 8-ba megy bevásárolni.
Körülbelül ilyen gondolatokkal a fejemben léptem be kedden az Andrássy úti üzletbe (...)
Innen mentem át az "ALDI - Üzleteink" részbe, megkerestem a legközelebbi Aldit, ez pedig a Báthory utcában van.
Szóval ki kell mennem terepszemlére. -
Picike8
aktív tag
BRÉKING NYÚÚÚZ!
Héték az Aldiban vásárolnak!
Lds.: [link][ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz Blackmirror #1337 üzenetére
-
Picike8
aktív tag
Ti szoktatok mobilkitalálósat játszani a tömegközlekedési eszközökön? Nekem az egyik kedvenc játékom. Igaz, most szégyellem magam, nem ismertem fel hátulról egy miro-t. De kikövetkeztettem az Ericsson bogyóból, hogy mikori, a méretéből meg hogy miro.
-
Picike8
aktív tag
válasz Blackmirror #1231 üzenetére
Aztaqrvaaaaa!
-
Picike8
aktív tag
válasz Blackmirror #1223 üzenetére
1. Olyan brand-et kell kiépíteni, ami ezt sugallja: olcsó vagyok, de jó.
2. Az emberek specifikációk alapján vesznek telókat: 50k-ért Ace2 512mb RAM-mal, vagy 60k-ert S Advance, amiben 768 mega van? No, az a tízes belefér...
@HuMarc (...24) Igazad van, ez is sokat nyom a latba
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #1220 üzenetére
Kibebé kevés erőbefektetéssel jó mobilokat lehetne csinálni, de mivel nem 100%-os a siker, ezért nem csinálják a gyártók.
Világos?
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #1214 üzenetére
"A szarkazmusod meg nem hat meg, ha egyszer lesz újra olyan rendszer majd meglátod miről beszélek..."
Öhmm... nem voltam szarkasztikus.
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #1198 üzenetére
Hihetetlen nagy +1!
Sokszor elgondolkoztam én is ezen. Kéne csinálni egy kb. 0 HW igényű mobil oprendszert.
Nézzük az üzleti részét!
Az X gyártónak 100 egysége van. 5 egység elmegy az emberek igényeinek feltérképezésére. Marad 95. 25-öt elköltenek tervezésre, optimalizálásra 70. 30-at a készülék (4 inches qHD kijelző, 300MHz-en - optimalizáció!) legyártására. 40. Ebből 15 megy a fejlesztőknek, legyenek alkalmazások. Mindenféle. 25 megy a marketingre (a negyede a projektnek!).Lehet, hogy rosszul gondolkodom. Valószínű. Nem értek még hozzá. De abban biztos vagyok, hogy az agymosógépezetnek köszönhetően nagy sikere lenne a mobilnak.
Nagyon szvsz!
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #1118 üzenetére
Symbianon nőttem fel (P800-P900-M600-P990-W960), egyszerűen imádom. Kár, hogy vége, hihetetlen sok lehetőség van/volt benne.
-
Picike8
aktív tag
válasz quailstorm #1114 üzenetére
A felsős Nokiák is szarok, legalábbis nekem. Illetve nem is a Nokia rossz, hanem a Windows. Irtó sok 3rd party programot használok, illetve használnék, ha lennének normális (push) értesítések!
-
Picike8
aktív tag
Ma "én-nap" van. Švejk és guga cikke jelent ma meg, mindkettőt én javítottam.
-
Picike8
aktív tag
Nem is azzal van a bajom, inkább az árképzéssel, meg a Galaxy Mini 2-vel.
-
Picike8
aktív tag
Nagyon elszállt magától a Samsung, nem gondoljátok?
-
Picike8
aktív tag
Hú, Srácok, most döbbentem rá arra, hogy mennyire szép telefon a HTC One. Itt csodálható. Stipistopi, ha megnyerem a lottót, veszek is magamnak egyet.
-
Picike8
aktív tag
Emberek, hol a telefonom, ami műanyag és Apple?
-
Picike8
aktív tag
Ha nekem ment, akkor Neked is fog.
Sok sikert, fel a fejjel! Megcsinálod és lesz egy helyed, ahova bármikor mehetsz. Hidd el, nagyon hasznos, egyszer-kétszer mi is rászorítkoztunk a budai lakásra (33 m2, 3 ember). Volt fedél a fejünk felett, ez a legfontosabb.
szerk.: orbitális közhelyek - de igazak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest