Hirdetés
- Diablo IV
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuffyMinnie
tag
válasz
PuffyMinnie #12 üzenetére
Igen
-
PuffyMinnie
tag
Helló,
Ha nem a Steam-ről hanem más helyről veszem meg a játékot. Akkor is benne lesz a magyarítás? köszönöm a választ.
-
Cickány71
friss újonc
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha azt írja, hogy az építési korlátot túlléptem mi a teendő mert igazából még fel sem építettem a házam. Próbálom lerakni a házat sima terepen a kezembe a fakalapács de mégsem engedi. Segítsetek.
-
cikasz
őstag
válasz
peterson79 #9 üzenetére
Hát igen, utánanéztem köszi
Van egy nagy tó annak a partján kezdem a falucskámat! -
cikasz
őstag
Szerintetek hol érdemes a falut elkezdeni építeni?
-
Sziasztok.
Melyik változatot érdemes megvenni? Láttam hogy van Supporter Edition, meg Ultimate, de utóbbi pl. csak guide-okat és leírásokat tartalmaz? Ez kerül +20 euróba.....?
Utóbbi annyira hasznos, hogy érdemes megvenni, vagy a játék jól felkészít mindenre, tutorial stb.?
-
tomip81
csendes tag
válasz
peterson79 #4 üzenetére
Bocsi, mostanában kicsit elhanyagoltam a játékot, várom az 1.0-át. A lényeg, hogy a Storage-ben kell lenni eszköznek, a többit intézik maguk. (Tehát a favágónak kell balta, a farmernek kasza stb...) mást emlékeim szerint nem kell állítani. az ilyen bugokat régen megoldotta a gyorsmentés - betöltés kombó.
-
peterson79
őstag
Sziasztok.
Játszik valaki ezzel azóta is?
Kipróbáltam mellékúton és annyira bejött, hogy tegnap meg is vettem.
Viszont nem nagyon akarnak dolgozni a falusiak. A fészer vagy minél nem is csodálkozom, mert nincs se kasza, se egyéb eszköz, de a favágó az miért nem csinálja amit kell? Van 3 kőbalta berakva a raktárba, a közösbe, nem az ő külön kis tárolójába, elvileg a nagy raktárból szednek ki mindent.
A vadász sem csinálja amit kell, álldogálnak a munkahelyük mellett. Raktam nekik fadárdát, íjjat, nyilat és semmi. Be van állítva, hogy mit vadásszon, húst hozzál haza apám, de nem indul neki.Ez valami bug és igazából megy majd és lesz hús másnapra, csak az animáció nem jó? YouTube-on azt láttam, hogy vágják a fát pl.
Mászkálni szoktak, már találkoztam kóborló emberemmel, de az dolgozik is közben?A kaját sem szedik ki az éléskamrából. Éheznek, miközben van egy csomó kaja.
Mit nem csinálok jól?
-
tomip81
csendes tag
A falulakók fejlődnek? vagy amelyiknek gyengék a számai azt inkább már az elején elzavarjam?
-
Kupszi
aktív tag
Nemrég kezdtem én is hozzá, nagyon bejön ez a lovagkori, falukreálós gamma.
-
tomip81
csendes tag
Medieval Dynasty korai hozzáférésű játék
https://store.steampowered.com/app/1129580/Medieval_Dynasty/
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest