-
GAMEPOD.hu
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz Vinyard# #8250 üzenetére
Végre valaki akinek teszik Kai Leng karaktere.
Sztem jó, mert végre egy figura, akiről nem tudunk semmit. Kicsit idegen, hisz karddal rohangál, idegesítő, tipikus gyűlölni való rohadék. Titokzatos és a játékos már az első pillanatban, mikor szembe találja magát vele arra vár hogy kinyírja ezt a mocskot
Sztem kellett egy ilyen is, sok sci-fi filmben, vagy játékban volt hasonló karakter.
A helyszín választás nem tudom miért zavart, nekem nem volt problémám vele. Azzal sem hogy hányszor találkozunk vele a játékban. Pont elég ennyi.
A mozgása inkább sztem azért béna mert ahhoz képest hogy közelharci támadásokra van felfegyverezve, rohangál körbe-körbe a pályán, rombolja TIM padlóját, de engem meg nem támadna. Egy szimpla Cerberusos katona többször pofoz meg közelharcban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest