Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tucsok04
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan tudnám legegyszerűbben feltelepíteni a Mountain Lion-t (telepítő USB-vel szeretném és ebben is segítségre szorulok, hogy ezt hogyan is kell megcsinálni)! Jelenleg Windows 8 van telepítve a számítógépemre.
Konfigom: Gigabyte z87x-ud3h, Core i5-4570 HD4600 integrált videókártya, 4 gigás Kingston 1600MHZ
Válaszotokat előre is köszönöm!Norbi
-
Tucsok04
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy erre a configra: Core 2 Duo E4500, Ati HD2600Xt, MSI P965 Neo F v2, működő képes OS X-et szeretnék! Megoldható ? Lionnál öregebbet nem nagyon szeretnék! Bár ha csak az van megpróbálhatom! Válaszokat üzibe kellene!
Köszönöm!
-
Tucsok04
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tudna abban segíteni, hogy miért nem tudom fel telepíteni a hangkártyát? Multibeastel próbáltam, de még sincs hang! Realtek ALC888 Ja és valamiért csak csökkentett módban tudom elindítani a rendszert, mert ha simán, vagy -v -vel indítom akkor csak a szürke képig jut (bejön a logó tölt és utána szürke kép...)
-
Tucsok04
csendes tag
Valaki nem tudja ilyenkor mi a megoldás? [link]
Próbáltam -v,-x, de egyikben nem sem akart elindulni! Most telepítettem frissen, de sehogyan nem tudok belépni!
-
Tucsok04
csendes tag
Na király sikerült, de most olyan probléma lépett fel, hogy felraktam a Multibeastot és felraktam! Elindítottam elég sokmindent telepítettem vele, de miután újra indult, bejött a logó utána egy fekete háttér sok szöveggel és kijött egy ablak, hogy kapcsoljam ki a gépet utána pedig kapcsoljam be! Megcsináltam, de utána megint ez jött ki! Valamit tudtok rá mondani ?
-
Tucsok04
csendes tag
Valaki segítsen! Tudtok valami megoldást arra, hogy hogyan másoljak a iAtkoshoz fájlokat? Drivereket akarok rárakni,de mivel a hálókártya drivert se tudtam rárakni így nem valami egyszerű! Linuxról próbáltunk rámásolni, de nem engedi, mert ugye védett fájlrendszer! Próbáltam iPhoneról, de nem bírja az iTunes csatlakoztatni a telefont, mert régi az iTunes a iAtkosban-en :S Windowsról meg nem is látom a partíciót! De amúgy nem azt írta itt valaki, hogy a fatos partíciót látja? Mert arra tudtam windowsról másolni, de hát azt meg nem olvasta be! Próbáltam DVD-ről rámásolni, de azt se nagyon olvasta!
-
Tucsok04
csendes tag
Sziasztok!
Fel szeretném rakni valamelyik OS X-et, igazából néztem, hogy iAtkos l2 elég "egyszerű", de a konfigom nem valami fényes!
HD 2600
Core 2 Duo E4500
MSI P965 Neo-F
2 Giga ram!Szerintetek mit lehetne felrakni rá ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Farming Simulator 25
- Autós topik
- Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- World of Tanks - MMO
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.