Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Szerintem ahogy elottem is irtak, ezeknek a jatekokaknak, ha jol vannak megcsinalva, ez is a lenyege, hogy elveszettnek es gyengenek erezd magad. Ez abszolut szandekos, ha igy erzel, akkor a fejlesztok szandeka szerint jatszod a jatekot. Minden odds ellened szol, az ellenfelek erossege, szama, a palya bonyolultsaga, a kifogyo eroforrasaid, az umbralban eldugott cuccok, a homalyos quest lineok es a tobbi, ezen kell valahogy felul kerekedni.
Ne probald elsore ugy vegig vinni a jatekot, hogy mindent is latsz belole, mert nem fog sikerulni, lesz, amit kihagysz. Ez is adja az ujrajatszhatosagat, sok mas dolog mellett.
Biztos lehetsz benne, hogy ha nem nezel guide-ot, akkor ki fogsz hagyni ajtokat, itemeket, de ez nem baj. Masodik vegigjatszasnal, majd azokat is ossze szeded. Azert ne aggodj, hogy emiatt gyengebb leszel, egy item nem csinal csodakat. Egyebkent is lesznek olyan reszei a jateknak, ahol donteseket kell hoznod, uh egeszen biztosan lesz olyan, aminek ki kell maradni a dontesek miatt.
Nekem volt olyan, hogy umbralban jott a reaper, aztan rohannom kellett hogy talaljak egy kijaratot, uh a fel palyat atrohantam... megis vegig lehetett vinni igy is. Majd a masodik vegigjatszasban bejarom azokat a teruleteket is.
A terkep csak a fo csapas iranyt mutatja, abbol is csak azt, aminek megtalaltad a terkepet. Ha nagyon eltevedsz, es ugy gondolod nincs merre menni, akkor arra jo, hogy azt be tudd loni, az adott mapon kb milyen fontosabb objektumokhoz kell eljutnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest