Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #19927 üzenetére

    Azt nem tudtam, hogy halláskárosult vagy.

    Szerintem Te vagy agykárosult! :D

    Nyilván aki halláskárosult, annak teljesen mindegy, sajnálatos, de akkor ne szóljon hozzá ilyen témához. Én sem szakértem meg a nők lapjának fórumán a tamponcserélési, varrási, balettáncolási kérdéseket.

    Én mindössze annyit javasoltam, hogy a szokásos túlnyüglődés helyett fizesd be magad Spotifyre, max előtte menj el tüzérnek kis időre. De Te életedben nem hallottál eszerint a tüzérfül szakkifejezésről koma! Nálam amiatt van, mert gyerekkoromban elég sokszor begyulladt a fülem és akkoriban simán szétszurkálták a dobhártyát, ami a sok felszakítás miatt hegesedett, szóval nem fél fülemre süket vagyok.

    HP-n kiválóan működik az UEFI boot, most telepítettem vele néhány hete egy HP Elitebookot Win10 v2004 Prof 64 bitessel. Linuxnál lehet szükség lett volna egy kis trükkre

    Egészségedre! Két szót utálok qrvára, egyik a Winx a másik a volna!!! Mekkora marhabaromság ezt leírni valamire, hogy volna!? Van vagy nincs b+? :Y

    Egyébként itt az eredménye, hogy azt írtad, felesleges a Kezdő Linuxba írni a kollégának. De ti tudjátok, ennek így rohadtul nulla értelme van.

    Menjél ki a zöldbe és ne írkálj annyit a NLC fórumára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák