Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Dalai Láma #4762 üzenetére
Hát akinél én voltam, az biztos nem ismerte a hibát
Elvitte hátra, azt mondta kipróbálták de nem hallják
De nyilván nem viccből vittem vissza, hálóban éjszaka konkrétan nem lehetett tőle aludni (nem hangos viszont zavaró). Az új nem is csinálja ezt a kattogást/kerregést. Simán kihoztak egy újat az árutérből, abban volt egy új alap szűrő.
-
updog
őstag
válasz
Dalai Láma #4705 üzenetére
Írni kell az ügyfélszolgálatnak a weboldalon keresztül (azután mondták el, miután bevittem - feleslegesen - személyesen
), elbírálták, hozzák az újat, viszik a rosszat (mondjuk kicsit furcsa hogy így bemondásra, dehát IKEA, jófejek).
-
zazenke
őstag
válasz
Dalai Láma #4695 üzenetére
nézd meg benne a ventillátor tipusát hátha rajta hagyták a matricát utána lehet bele keresni tipus alapján belevalót aliexpress stb
-
updog
őstag
válasz
Dalai Láma #4695 üzenetére
Nekem is, bár nekem már kicsit régebb óta megvan. Azt hittem simán csak rezonál, de lefogtam, felemeltem a levegőbe, és így is hallom... Szintén 0-24 minimumon évek óta. Hát lehet hogy ennyit tud, amúgy nem zavar, kb. 1 méterről hallani max.
#4697 hanem?
Nyilván sarkítva (mondjuk a dottore pont ezeket a szavakat használta a cikk felvezetésére). De nálunk pl. még a statisztika is stimmel, napra pontosan most kezdődik az idei harmadik ilyen "kéthetünk".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 1 (2023)
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest