Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• grimm2015

senior tag

válasz Yodamest #66981 üzenetére

Én csak erre a (két) meccsre gondoltam...
    A képek elmondják....a győzelmed minőségét! Te VS ACE WW.
    (A ww 88% részvétellel volt az első 10percben)
    Ennyire különböző a megközelítésünk! :DDD

[ Szerkesztve ]

Battlenet: Grimm#22690

• Yodamest

veterán

válasz Yodamest #66981 üzenetére

Ennél sokkal kézenfekvőbb dolgok is vannak, pár conceptet még írok, ami rettenet ebben az eloban:
    - baron callok: fú de nem szeretem, rettenet az egész, jön nekünk az enemy team 3-an meg még mindig a baront ütik és hasonlók. De ha meg is szerezzük, ahogy baseról kiérünk back után mindenki egyenesen be a jungleba (miért is?) és keresik a harcokat és meghalnak. Én mindig írom, hogy on lane, csak a lanen haladjanak és használják ki a minion powert (meglepően nagy dmg tud lenni), de neeeem, mennek a fák közé. Ebben is hatalmas a különbség köztem és az elo között.
    - hátrányból játszás: elképesztő, hogy sokan ha hátrányba kerülnek, így mintha semmi sem történt volna ugyanúgy mennek és fightolnának, iszonyat mennyire nem tudnak hátrányból játszani, egyszerűen nem értik hogyan kell
    - torony dive: ilyen lvl3-4-5-ön nem elég nekik, hogy be van mondjuk pusholva a lane és lehetne egy jó backet csinálni, neeem, rettenet torony dive-ket csinálgatnak a playerek, én lvl6 előtt egyáltalán meg sem próbálkoznék ilyennel, akkor is csak ha nagyon lowos az enemy.
    - torony aggro: egy ideje már én figyelek arra, hogy dive alkalmával elvigyem a torony aggrot és sokszor 2-3 lövést kitankoljak vele, mondanom sem kell, erre a legtöbben full nem figyelnek kin milyen aggro van éppen
    - csak a killben gondolkodás: főleg talán junglerként jön ez ki, amikor mondjuk gankelek egy lanet és sikerül low-ra tenni az enemyt az már önmagában egy win. Másoknál azt látom, hogy csak a végleteket látják, a jungler csak akkor elégedett, ha killt sikerül elérni és addig mennek érte amíg ezzel el nem rontják az egész helyzetet. Nem látják úgy általánosságban, most lanetől függetlenül sem a kis sikereket, sokszor elég az, hogy a topos mondjuk tud egy safe backet csinálni, kap egy jó tempót, fellélegezhet.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák