-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
-
kenwood
veterán
R.I.P Noxus Poppy
Jatekban meg nem is olyan veszes ,de a tolton eddig a legjobb volt,most pedig a kozepes szintet is alig uti meg.
Szerencsere nincs meg a skin,mert eret vagnek,ha igy megszivatnanak.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-=Vacsek=-
senior tag
A Fnatic csapata visszalépett az IEM San Josén való részvételtől, és mivel mi voltunk a harmadikok a nézői szavazáson, ezért indulhatunk helyettük (az esemény November 21-én kezdődik). Amint már sokan tudjátok, a csapaton belül 3 poszton is változás történt: jungle, mid, és adc. Már megvannak a játékosok akik be fogják tölteni ezeket a pozíciókat, azonban a hivatalos bejelentésük csak később lesz, méghozzá az IEM San Jose kezdete előtti napon (November 20-án). Az eseményt már nagyon várjuk, jó lehetőség lesz az új csapat kipróbálására, és persze sokat lehet majd tanulni is belőle.
-
hugi0
őstag
Kosz.
Es mindenki "szavazzon" - "pickelje" csacsit.
Basszus elso 10 ben nincs benne csacsi, cserebe dyrus az ossz szavazatok 37,7%-val rendelkezik.
A masodik csak 20%.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Brian_GT
őstag
Én valahogy végigszenvedtem a videót, mert a kinti képekre stb. kíváncsi voltam....de ezek a riportok. Mondja, hogy még nem sikerült annyira képbe kerülni mit kell csinálni Gratulálok hozzá...ennyi erővel ki lehet küldeni egy utca emberét is. Lehetett látni a riportalanyokon is, mintha azok is néznék, hogy ember most te ismered a játékot??!!
Meg nektek nem tűnt úgy mintha keresné mit is mondjon? Mármint azt tisztáztuk, hogy annyi köze van a LoL-hoz, mint az országunknak a baseball-hoz....deee angolt mondom. Lehet jobban beszél nálam angolul, de engem nem is küldenek külföldre riportot készíteni. Komolyan ez volt a legjobb ,,emberük" akit ki tudtak küldeni? Ebben a topicban szerintem messze menőkig nagyobb tudással rendelkező és értelmesebb embert lehetett volna találni, mint ezt a majmot. Mind játéktudásban, mind nyelvtudásban.
És most akár ha ezt olvassa az az ember vagy a 444... jöhet, hogy és én hol vagyok tőle...ő legalább élőben kint volt...az lehet...de én nem is képviselek szakmailag egy eseményt illetve egy ,,közösséget". Ő meg igen. Szóval szégyen!!!
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
Azért az 5 év alatt nem semmi miből nőtte ki magát a Riot Mondjuk nekem is anno MOHAA így volt, hogy először csak egy szoba 4 emberrel, majd 6-8-10, majd terem, majd családi ház, közösségi ház, majd iskola Csak nekem 10 év alatt sem lett különálló ,,estem" a Mercedes-Benz Arena-ban, nekik meg 5 év alatt lett. Lehet beszélnem kellett volna az üzleti tanácsadójukkal
Néztem a csajszi youtube csatornáját igen, láttam, hogy erős LoL-os...bár most vagy twich fan és oda tolja őket, vagy nem annyira-annyira brutál aktív...mert csak pár stream-et látni tőle ytube-n. Mindenesetre azt nem tudom, mennyire jó játékos, de hogy énekelni tud az tuti. Ezt az érdemet nem veszi el tőle senki! + azért első beszélgetés amit kidob a ytube a csatornáján... vmi idióta: ,,Me ti mi a f**m énekesnek képzeled magad, mert a **** **** Annyira tirpák, tudatlan emberek élnek istenem
Amúgy a csalásokra meg... hát ott a steam is, ami elvileg minden indításkor ellenőrzi van-e valamilyen gyanús file stb. a könyvtárban... és mégis tucat számra van a sok bu**i csaló codtól kezdve, cs-ben mindenhol!!! Szóval ezen én már meg sem lepődöm, hogy LoL-ban is lehet csalni. De amúgy ez akkor mit csinál? Olyan, mint egy macro WoW-ban, hogy csomó dolgot letud 1 gombnyomásra, míg a másik eljátsza rajta fél Beethoven-t?
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Mi van ha megy mindkettő? Nah? Értékelésre kíváncsi vagyok a magyarra is, de mellette nyilván én is azt nézem...720p 60fps nekem kellemesebb látvány...egyrészt..
És hoppácska... srácok 2:0 ... hogy is volt 8% esély a Koo-nak? Robeszka: Nem Miből gondoltad, hogy te majd saját magadnak te döntöd el mit nézhetsz
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Én benne azt bírom és becsülöm nagyon, hogy megmaradt kifele csúnya szóval ,,amatőrnek". Szóval, hogy 4-5 év alatt már kellő profizmussal tolja ezt az egészet, de akkor is ezt a kis esetlen, amatőr arcát mutatja a népnek és ezért egy olyan szerethető karakter. Rengetegen ilyen hírnév és munka alatt átalakulnak egy olyan arrogáns és bunkó emberré, hogy hihetetlen...nem akarok félezer magyarra mutogatni, sok lenne leírni... miközben ő már most ezerszer többet elért náluk!!!
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Hát közben elugrottam boltba, mondom nah lekéstem 1 meccsről..nézem...1:0 ugyan úgy és még csak 15k arany...há mondom ez nemrég kezdődött, wtf?!
Amúgy ez a bill stb... ezt nyilván kaphatja is, de lehet látni 1-1 meccs után, hogy csomagolja össze a kis packjét...saját egér-bill használat legjobb tudomásom szerint engedélyezett, és hát látni is, hogy pakolja el stb. nem egyformák!!!
A hibát meg nem lesz**ják, hanem valszeg nem olyan hiba, amit 1-2 perc alatt orvosolni tudnak. Mivel írják is gyakorlatilag csoda ha ez a bug beüt..lehet ha hozzányúlnának mélyen a játékhoz, más problémát okozna. Ne felejtsük el, ez akkor is programozás...ok-okozat elven megy. Ezt mindenki elfogadja létező bug és kész...ha ezt kijavítják és cserébe minden 5 meccs lefagy, akkor azzal nem járunk jobban!!!
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
ez a post kicsit spoiler gyanus
amugy grat az origennek de sajnos elkövettek olyan hibákat amiket egy koreai csapat nem fog figyelmen kivül hagyni. De siman van esélyük akár a döntőre. Ha elkapnak egy jó ritmust. de nehéz lesz. Ugy saccolom, hogy vagy nagyon kikapnak vagy éppen tovább jutnak valami eszméletlen taktikával -
Brian_GT
őstag
Niels uram isten...
mit építettek rá. Rájöttek XPeke ne mtud mit kezdeni nagyon most, mert rászálltak nagyon... megbeszélték..jó akkor védjük Niels-t. Mit tudod kiosztani sebzésben és istenem, hát hiába lötték gyakorlatilag nem fogyott a hp-ja. brutálisan jó volt ma az OG. Így játszanának végig, ez világbajnok teljesítmény most!!! [ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
F2P
valamiből meg kell élniük ilyen téren is.. Skin amúgy sem fontos szerintem, aki játszani akar a lollal játszik anélkül is. Nekem még az ingyen beszerezhető skinek sincsenek meg, mert annyira letojom, a játék érdekel maga, hogy kikapcsolódást szerezzen, bár sokan mindent megtesznek a körben, hogy ez ne valósuljon meg.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Szerintem a Championship Rivent sosem mondták, hogy elérhető lesz. Mindig is limited edition-ként volt reklámozva, ellentétben a többivel, amik legacy-k. A Project skinek pedig nem rögtön lesznek olcsók, hanem szept. 17-től egy hétig.
szerk: Snowman hsz-ét nem láttam, így van
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Nem pont fordítva? E szerint legalábbis én így értelmezem (oldal alja felé van):
"FIRST STRIKE & PROJECT Sync
With the release of the five PROJECT skins, there will be a special FIRST STRIKE promotion and, for the next two patches, PROJECT Sync features!FIRST STRIKE promotion details:
Week 1 (September 9th)
All skins available for full RP price but purchasing a skin includes a permanent and exclusive loading screen decoration:Week 2 (September 17th - 24th)
The four 1350 skins go on sale for 975 RP but no longer include the loading screen decoration. PROJECT : Yi, as a legendary skin, does not go on sale.After that the skins will all be priced normally and no special load screen cards will be handed out."
Yi papa ráadásul 1820 lesz.
-
-
-
-
Zivos
tag
Nem lesz ugyanaz mint tavasszal, akkor reális esély volt az UOL győzelmére, most semmi. Sima 3-0 -t várok, talán jövő héten 3-1 az Origen ellen. Most a Fnaticnak csak Koreában és Kínában van ellenfele. Volt egy olyan érzésem, hogy a H2K -nek van esélye az Origen ellen, ezzel ki is jutnak, szerencsére tévedtem.
DLL letöltés azért nem olyan vad dolog, mondjuk azt sem mondanám hogy sűrű. Én most is kerestem valamihez DLL -t, meg nem véletlen vannak kimondottan DLL letöltő oldalak.
-
félisten
Már kezdtem aggódni.
(#38321) Kanczy: Én feltétlenül villanásos, idézős, kikúrtnagykardos összefoglalót szeretnék.
(#38328) Ryder1: Szerintem is tök jó a fordítás és a magyar kliens, csak ne akarnám kitépni a szemem tőle, hogy a hallójáratomba gyömöszölhessem.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Noddy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7391 2in1: i7-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest