Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz grimm2015 #67073 üzenetére

Tudod mit kell csinálni, és 3v5be akarsz harcolni a sárkányért úgy, hogy még a jg sincs ott.
    Leírtam a pontos szituációt, hogy ez miért van, ilyenkor nincs választásod, de tudom te minden buffot, ősi sarit, baront is freebe odaadsz az enemynek, hadd toljanak be titeket midnenestül, na az aztán a win condition, ja nem. De még csak azt sem mondtam, hogy így van, csak szimplán, hogy ilyen rossz döntéshelyzetekbe kényszerítik az embert, ahol nincs jó megoldás.

A rúna és tárgyválasztásokat igen variálom, próbálkozok, de értelmes keretek között. Mindennek van értelme, meg tudom indokolni miért vettem azt az itemet és miért használok adott esetben guardiant, ez nem trollkodás. Látod így is MVP voltam, ezek jó itemek, bár mondhatnám, hogy ezen mennek el a meccsek, de te most megint egy tűre mutatsz rá a szénakazalban, mivel ennél ezerszer nagyobb problémák szoktak lenni.

Tankok kapcsán igen, Mundo nálam elérte a 100% bann státuszt, ha csak nem pickeli valamelyik csapattárs. Egész egyszerűen túl sokszor vesztettem már amiatt, mert a Mundo konkrétan 1v5-zött, beteg az a hős... De Tahm Kench ugyan ez most, szürreálisan erős lett.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák