-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #66933 üzenetére
De ebben nem látom a problémát, rajtam semmi nem ment el, 6-1-8-ban zártam, végig a pályán voltam. Most azzal érvelni a játékom ellen, hogy egy csapattársam aki MVP lett, jobban játszott??? Ez milyen érv?
És ez nem kifogáskeresés, meg picsogás, józan paraszti ésszel ha bárki ebbe belegondol, ez nem érv. Attól, hogy volt a pályán nálam jobb játékos, én még nem játszottam rosszul, ez nem von le az érdemeimből.
A vision-ra kitérve: nem tudom én nem szeretem ezeket az AI vezérelt levezetéseket, hogy 16 wardom volt, 2 kiszedett ward, tehát rosszul wardoltam. Én wardoltam így is a legtöbbet, nyilván supportként kell is ezt nem vitatom, de itt már akkor belemehetnénk olyan részletekre is ennyi erővel, hogy a wardolási helyeim mennyire voltak hasznosak vs egy olyan silver support aki lehet többet lepakol, de tök idióta helyekre és soha nem wardolja be az objektíveket respawn előtt, én ezt mindig megteszem. Sari mire jönne a jungler be van wardolva, enemy tribush is, baronnál szintén. Ezt, hogy veted össze azzal, mintha a redünknél lenne ledobva egy semmit nem érő ward.
A farmolás: na igen, hidd el én lennék a legboldogabb, ha lehetne ezzel kezdeni valamit, de nem lehet sajnos. Nem laning fázisban farmolok nyilván, hanem az a gond, hogy sok esetben senki sem farmolja le a crashelő minion waveket és azok szabadon elégnek a tornyok alatt, amiket ráadásul le is döntenek. Egyszerűen kénytelen vagyok én oda kimenni és lefarmolni. Jungler is azt hiszi, hogy neki 50 percig CSAK a junglet szabad farmolni, egy wavet nem hajlandó megtolni, beszedni... Szóval ennek egy ilyen egyszerű oka van.
Másik káros hozadéka még ennek, hogy mivel senki nem tol waveket, mindenki a jungleban szaladgál (baron buffal is lol), így zero pressörünk van, állandóan minden wave a nyakunkon crashel. (most a vesztes meccseket mondom, amikor dilettánsokkal vagyok)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest