Hirdetés
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #66772 üzenetére
Csak azért játszok most topot, mert ahhoz lett kedvem, anno toplanerként kezdtem a lolos pályafutásomat. Nem célom Ziggsel addig menetelni ameddig csak tudok, meg force-olni. Ha nagyon rámennék vele, szerintem a G1 is meglenne, már így is többnyire ahogy elnézem G3-G1-es játékosokkal dob össze. Úgy látszik az MMR-em feljebb került, mint a látható rankom.
A smurfoláshoz: nyilván kicsit irónikusan is mondtam, de nem a pont 10-es score számít. Hisz ne hülyéskedjünk már, hogy csak akkor elég jó valaki, ha a kerek 10-es score megvan ezt nem gondolhattad komolyan. Inkább maguk az eredmények és azon belüli statisztikák. Ha megnézed azért hányszor lettem vele ace vagy mvp, meg milyen kda, milyen dmg ment tényszerűen látható, hogy nem arról volt szó, hogy zsinórban elkedzem jó csapatokat kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest