Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz PazsitZ #9782 üzenetére

    Most hirtelen a környéken csak a Berettyó utcában látok viszonylag sok szabad lakást (a Metrodom építi őket), viszont a kisebbeket itt már bőven kiválogatták, a legolcsóbb eladó, ami a honlapjukon szerepel, 62.4 nm, 10.2 nm-es terasszal (illetve valamennyi kertkapcsolattal, mert földszinti), és ezt árulják 42.9 millióért, ez olyan 680k-s nm ár.
    Az, hogy kis méretben már nincs új lakás, valamennyire szerintem a használtat eladóknak kedvez, ha valakinek csak kevesebb pénze van/kisebb méretűt keres, akkor hiába van az igényeinek nem megfelelő méretű/árú új ingatlan a környéken.
    Ennek ellenére szerintem is van pár kicsit túlárazott a környéken, én a Máglya közben lévőn botránkoztam meg leginkább, de lehet, hogy azért, mert abban a 2 házsorban található lakásoknak a hirdetéseire még emlékszem pár évvel ezelőttről (talán 2013-ból), mikor olyan 7.5-8 millió környékén árulták őket, igaz nem felújítva.

    Közben elgondolkoztam az áthidaló hitel felvételén is, itt ugye meglenne az az előny, hogy nem feltétlen kellene egyből kiköltözni a lakásból, ha felújítandó ingatlant veszek - tényleg csak olyan létezik, ahol a max. hitelösszegege az áthidaló hitelnek és az esetleg mellette felvett rendes hitelnek nem lépheti túl a megvásárolni kívánt ingatlan értékét (egyelőre az erste honlapján találtam csak olyat, ami nem lakástakarékhoz kapcsolódik)?

Új hozzászólás Aktív témák