Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
Melyik a jelenlegi legjobb ár-érték arányú roller 130k körül?
-
FattyDove
őstag
Melyik a jelenlegi legjobb ár-érték arányú roller 130k körül?
-
FattyDove
őstag
Van valakinek itt Xiaomi 1S?
Ha igen, akkor melyik mobilos alkalmazást ajánlott használni hozzá?Plusz a motorfék az elég védelmet nyújt ahhoz, hogy amíg bemegyek a boltba ne lopják el?
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Honnan érdemes pót / nagyobb aksit venni a Xiaomi 1S-hez?
-
FattyDove
őstag
A Xiaomi 1S-en mivel tudnak többet a custom firmware-ek a gyárinál?
-
FattyDove
őstag
Na sikerült is elborulnom és kicsit lezúzni magam plusz a csengőt illetve a jobb hátsó macskaszemet.
Honnan érdemes új csengőt + macskaszemet venni a Xiaomi 1S-hez?
Ui: Ezzel az eséssel valószínűleg megmentettem egy nyomorult, nem törődöm boomer csontjait, aki a bokor mögül lépett a bicóútra körbenézés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
Xiaomi 1S-hez hol lehet venni ilyen hátsó fényvisszaverőt? Arra gondolok, ami a hátsó keréknél van bepattintva
-
FattyDove
őstag
Ti mennyire szorítjátok meg a kormányt tartó csavart?
Biztonságosabb-e akkor, ha kicsit nehezebb mozgatni a kormányt? -
FattyDove
őstag
Mas is talalkozott mar azzal, hogy a Xiaomi 1S-nek nagyon zorog a hatso sarhanyoja ha mondjuk terkovon mesz vele?
-
FattyDove
őstag
válasz jozsi252 #9321 üzenetére
"Aki szeret legelészni az biztos tartja a 70kg-os súlyt. "
Igazából nem, csak értelmesen kellene tudni étkezni. Na ennek itt nincs kultúrája. Azt kellene felfogni az embereknek, hogy lehet kb enni bármit, de az értelmes mennyiségben történjen és ne napi 2-3 gecinagy étkezés legyen, hanem 5-6 kicsi. Meg nem az a lényeg, hogy szarásig legyen pakolva pörkölttel meg nokedlival a tálad, hanem az, hogy normális minőségű alapanyagokat használj és inkább többször egyél keveset.
Mondom ezt úgy, hogy mint írtam 80kg vagyok és tudom magamról, hogy ez már az elhízott kategória a 176 centimnél.
Tudom, hogy lehetne változtatni, de a lustaságom erősebb ennél, viszont legalább nem áltatom magam azzal, hogy nem vagyok dagadt, meg ilyen a férfi meg a többi baromság.[ Szerkesztve ]
-
FattyDove
őstag
válasz IMIIKE1998 #9393 üzenetére
Nem fogják, mert akkor rájuk lenne gyújtva a parlament
-
FattyDove
őstag
Honnan érdemes kijelzővédő szilikont venni a Xiaomi 1S-re? Félek, hogy be fog ázni a gombnál, mivel esőben is használom.
-
FattyDove
őstag
Van értelme a Xiaomi 1S-re feltenni valami custom firmware-t? Aztán ha igen, akkor melyiket? Akad pár.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest