Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok!! Tudnátok tippet adni milyen rollert érdemes venni úgy 140 ezer forint körül gondolkodom. Blaupunkt ECS808 ehhez mit szóltok?
-
vadasz70
aktív tag
válasz Dark197405 #9256 üzenetére
Szia! És mennyit tudsz elmenni egy töltéssel?
-
vadasz70
aktív tag
Én is kíváncsi lennék hogy a pro 2 mi lenne az alternatívája hasonló árban. Mert másról szó sem esik csak hogy ez milyen jó pedig vannak még rollerek ugyan ilyen paraméterekkel.
És még használtan sem sokkal olcsóbban adják el közel vannak az üzleti árhoz. Pedig vannak jobb paraméterekkel rendelkező rollerek amik használtan még olcsóbbak nem tudom hogy ennyire jó lenne vagy csak nagyon fel kapott? -
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok olyan rollert ajánlani amit évente 5-6 alkalommal használnék kirándulás nyaraláskor és legalább tudna egy feltöltéssel 30km megtenni, a max sebesség nem érdekel 20-25 km/ óra már elég lenne.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok rollert ajánlani ami legalább 30 km tud egy töltéssel a sebesség az nem lényeges nem állandó használatra kellene csak nyaraláskor és kirándulásra, éve pár alkalomra. És pálcika roller legyen ne foglaljon sok helyet a csomagtartóba
-
vadasz70
aktív tag
válasz Thunderzolee #21417 üzenetére
A 30 km csak a márkásabb rollerek tudják mondjuk elég a25 km de ez alatt már kevés. Annyi xiaomi pro 2 hasonlító rollert árulnak ugyanúgy 350 w azok milyenek ?
-
vadasz70
aktív tag
válasz s7evcsenko #21739 üzenetére
Szia! Majd le írnád nekünk mennyi bír egy töltéssel? mert én is ugyanezen a rolleren gondolkodom egy 30km bírna az jó lenne. Köszönöm!
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogyan lehet be azonosítani egy xiaomi pro 2 rollert mert figyeltem pld hogy valamelyiken fekete a bowden valamelyiken piros. Holnap mennék egy használt rollert venni, de ne hogy valami utánzatot sózzanak rám vagy vagy egy gyengébb xiaomit.
-
vadasz70
aktív tag
Megvettem a rollert úgy néz ki minden rendben van vele, csak defekt van a hátsó keréken lehet azt tipp top folttal ragasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs