-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz looser #20855 üzenetére
Tettem egy pár kísérletet. Tehát attól hogy egy könyvnél kitöltöd a metaadatokat, majd megnyomod az OK gombot és bezárok a metaadat szerkesztőt, még a metaadatok nem kerülnek bele a könyvfájlba. Mint írtam konvertáláskor belekerülnek.
Biztos voltam benne, hogy más megoldás is van, ezért átnéztem a beépülőket (plugins). Találtam egy olyan beépülőt, ami elvégzi a metaadatok könyvfájlba írását. A plugin neve: "Metaadatok beágyazása". Ha az eszközsorra kitett gombra rányomsz, akkor a plugin azonnal bemásolja az adatokat a fájlba.
-
snowdog
veterán
válasz looser #20855 üzenetére
Ha bármit módosítasz a metaadatokon, akkor konvertálás után a fájlban biztosan frissülnek a metaadatok.
Úgy is ellenőrizheted, hogy a Total Commanderrel a Calibe könyvtárából másold ki valahova a prc, mobi, epub, vagy azw fájlt, és a kimásolt helyről új könyvént ismertesd fel a Calibre-vel. Akkor látni fogod hogy a metaadatok közül mi került bele a fájlba. Megjegyzem a Calibre gyári olvasója is megmutatja a metaadatokat (bal alsó sarokban az ötágú csillag).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- IPAD PRO 12.9 2022 Cellular M2 6th gen 128Gb + Apple pencil 2 + Magic keyboard
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest