Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ritkán csinálok ilyet, de tiktok videó hatására rendeltem parfümöt. Sapil Bound nevezetű csodát komoly összegért. Régóta keresek valamit ami a code profumo-t tudja helyettesíteni. Kíváncsi leszek. Ha valakit érdekel, leírom a tapasztalatokat.
Amúgy a notino ennyire nem kapkodja el a pénz visszaküldést? Lassan letelik a 2 hét.
-
raziel01
veterán
válasz Oistrakh1 #27542 üzenetére
Van itthon. Mikor magamra fújtam munkahelyen több lány mondta, hogy jó illata van.
De az a baj, hogy egyáltalán nem tartós. Kb fél óra után már nem is érezni. Úgyhogy max arra szoktam elhasználni, hogy leugrok a boltba. Olcsó parfümökben amúgy szerintem az Armaf nagyon jó. -
kexksz
addikt
Montblanc Explorer tetejet hogy lehet leszedni? At szeretnek pumpalni belole utazo meretu kisuvegbe de eleg massziv
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Az al haramain l'aventure mennyire jó?Megéri beruházni rá?
Volt MB Explorer-em nem annyira szerettem,viszont a környeztem imádta,volt CDNIM ennek a nyitányát nem annyira szerettem,de amikor leszáradt brutál jó volt rajtam (sajnos a bőröm nem bírta...)
-
iatti
aktív tag
válasz Elektrosokk #27558 üzenetére
és miben különbözik az aventure-től? ez a rasasi szeret kis adagokat csinálni. látom ez a zebra is csak 50ml. igaz a dhanal oudh jurrah-om meg a nashwah-om csak 40ml
-
iatti
aktív tag
válasz Elektrosokk #27563 üzenetére
na majd beszerzek mintát, hátha tetszik. vakon nem veszek még egyszer semmit. igaz az l'aventure-t is vakon vettem, de avval szerencsém volt. nekem bejönnek ezek a no sweet illatok.
-
tibbike01
őstag
Most eszembe juttatátok a valaha szagolt legjobb ananász illatot.
Anyám, de jó lenne egy üveggel!
-
Misogi
aktív tag
Fu srácok, durva hogy még mindig toljátok az Aventus vonalat. Én elhasználtam évekkel ezelőtt egy csomó klónt meg Aventus-t is és hát nem tudom...nagyon jó illat de nem vágytok valami újra?
Millió jó illat létezik.
-
duckload
aktív tag
Új Aventus F000 batchet próbálta valaki? Mindenhol azt olvasom sokkal jobb lett mint 2020-21-22- es kiadások.
Visszahozták a régi tartósságot meg illatot."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
pohár
félisten
na, új Kilian és PdM megrendelve, lehet gyűlni a decantokra srácok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Misogi #27577 üzenetére
Kilan Smoking Hot (2200Ft/ml)
PdM Althair (1000Ft/ml)ha nem is a héten, de jövő héten illene megjönniük
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Viiktor1989 #27581 üzenetére
ú, zsírság, egy privit majd dobj már kérlek szállítási adatokkal, és intézzük, ha befutottak a finomságok
-
őstag
Uhhh Ázsia centerben korábban már voltak Montale, Mancera gyári minták, de legutóbb találtam Kilian Love don't be shy-t (1500 ft) és Initio Atomic Rose-t (1100 Ft). Remélem rendszeresítik ezeket és megveszem őket mint a kisangyal
-
Paddington
csendes tag
Ha esetleg valakit érdekel, a [Commodity] kisöprést tart régi cuccokból, amire az extra15 kód még a szállítási díjat is fedezi.
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
Misogi
aktív tag
válasz Paddington #27584 üzenetére
Köszi, hirtelen megörültem nagyon. De sajnos ami érdekelne, a Book, az nem akciós.
Valaki tud még ezen kívül, elérhető árban, Santal 33 klónt?Ezt találtam csak ami itthon elérhető: Zara
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz norbi2010 #27586 üzenetére
hú, nem vagyok ilyen nagy elemző, de megpróbálom a legjobb tudásom szerint majd
-
jackooo84
tag
Sziasztok!
Creed viking PP verziót keresnék -
raven24
tag
Sziasztok!
A birtokomban lévő DHP-nek mennyi szerintetek a reális érteke?
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
bbdzyx
senior tag
válasz Fr0z3n #27552 üzenetére
No offense, no sznobéria, de ez a 6k a komoly összeg? fragrantica alapján ne számíts nagy durranásra a tartósságom kívül, szintetikus lesz az fix.
btw én évek óta várok egy épkézláb Code Profumo klonra. Dua-nak volt/van, de USA-ból nem igazán éri meg rendelni.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bbdzyx
senior tag
válasz Peterzon94 #27541 üzenetére
Teljesen reálisan írja le a piacot, semmi újdonság nincs ebben. Szvsz ez mindig is így volt, a niche brandek exkluzívitása elsősorban az árazási stratégiában öltött testet. A nem designer brandek közül is csak kevésre igaz, hogy meghökkentő, vagy teljesen egyedi, már-már művészi kompozíciókat dobnak piacra. Értelemszerűen egy ilyen illat nagy hype-ot kelt a mi, hardcore parfümbuzi körünkben, de ez a kereslet nem akkora, nem tudja kitermelni belőle a működési költségeket egy cég, ezért biztosabb megoldás könnyen emészthető, mass appealing cuccokat kihozni a tömegeknek drágán.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
looser
addikt
Sziasztok!
A különféle eredetiket másoló parfümgyártók közül melyek, amelyek jó minőségűnek számítanak? Nagyon régen rendeltem az akciosillat.hu -ról, sajnos nem vagyok képben és kíváncsi lennék, melyek azok a gyártók, amelyek ezek közül az alternatív (másolat, replika?...) termékek közül a legjobbnak számítanak. Ha angolul keresek rá, mi az a kifejezés, amelyik lefedi ezeket a gyártókat? Pl. perfume alternative, copy, "inspired by", ilyesmire gondoltam; szeretnék 1-2 review-t elolvasni vásárlás előtt. Ami régi jegyzetekből megmaradt, a Blue Up és Creation Lamis gyártók, ezek akkoriban (10+ éve) jónak tűntek.
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27541 üzenetére
A PdM illatokkal teljesen egyetértek, total designer beütésűek, semmi trükk nincs bennük. Amouage, Orto Parisi, Nasomatto, Zoologist azok, amelyek mernek lépni, nagyot-merészet alkotni.
Persze vannak még más kevésbé ismert márkák, akik merészek. A Cherry Gardenben lehet találni, pl itt írtam pár igazán merész illatról, amik tényleg megérdemlik a niche jelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
Na visszaküldtem a dunhill icon-t, kérdés mi jöjjön helyette.
-
pohár
félisten
válasz raven24 #27589 üzenetére
hát, én a piacon 100-150€-ért simán látok ilyeneket, csak nem tudom mennyi idő alatt mennek el, ha egyáltalán...
a 100ml-s, tele üveg max 150€ környékén pörög
-
Misogi
aktív tag
Egyik kedvenc márkámra akció van, szinte az összes parfümükre: Franck Boclet
Lehet rendelek innen egy 50-est.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest