Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Akkor mondom én! Aztakurv@mindenit, hogy én erre az illat világra költöttem 150e forintot, erre jön egyb6e forintos kis sz@r és hozza azt 95%-ban ugyanazt. Igen, kicsit szintetikusabb (egyébként minden grapefruit illat az, mert az illóolaj allergizal, mind szintetikus), kicsit cirtusosabb, de b@sszameg, ez nagyon is jó. És a Bvlgari tygar, Sospiro vibrato, Aqua de Dora nem éppen tucat illat. Ez nem fog szembejönni gyakran és bizony jönnek rá a bókok.
My name is Bond, James... Dean.
-
iatti
aktív tag
na akkor válaszolok szépen egyesével, mielött nagyon belém álltok
-
Misogi
aktív tag
válasz Freddycom #28914 üzenetére
Azért ez egy teljesen más kategória. A Rue Broca Theoreme 90-95%-ban hozza a Tygar illatvilágot, kb. 6-7 ezer forintért, tehát ez már egy bevált "recept", mellesleg a tartóssága is egész rendben van, pedig még csak tél van. Zseni cucc, főleg ennyiért.
iatti-val meg szerintem nem érdemes foglalkozni ilyen téren, főleg hogy eddig arról sem hallott hogy mi az a Tygar, de már egy éve használja a Turathi-t ami annak a klónja.
-
pohár
félisten
válasz Memmaao #28905 üzenetére
methyl pamplemousse-t használnak (aka grapefruit), mert a természetes olaj fototoxikus, csak meghatározott mennyiségben lehet az illatokban használni, de LEHET
hdanesz... megéri, ugorj bele! én már kiárultam belőle 2 üveggel, mint a cukrot, úgy vitték...
hja, és aki ráugrana az új Initio illatra, még 20ml elérhető belőle
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
addikt
válasz Elektrosokk #28912 üzenetére
Meg b@ssz@meg. Nem kellett volna, mert tényleg jó. És nem CDNI - aventus szinten, hanem szinte 1:1 Bvlgari tygar.
#iatti: igen, az is nagyon jó, de ennek jobban tetszik a nyitása.
De legalább nem kell sajnálnom fujkodni. Az aqua de Dora meg a vibrato azért így most kicsit tovább húzza majd.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
azért a notinonak jár a f*szkorbács, hogy allee bolt megszűnt, dél pestről nem szívesen caplatok át észak budára, a 800-as szállítás meg 10% felár ennél a cuccnál ja és már 7600ról 8900
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Dzsedáj
tag
Vivantison hatezernyóc...7650 Packetával.
Az Ajmal - Amber Wood 22k az 50 ml, elég baráti. Valaki írta itt nem oly rég, de nem találtam hirtelen.
Szerk.: Közben megtaláltam Elektrosokk
[ Szerkesztve ]
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
Dzsedáj
tag
Nem mindig hozza fel az összes boltot az ÁK, nem csak parfümöknél. Érdemes külön külön is ránézni a bevált boltokra.
Elektrosokk: anno mintát rendeltem belőle és egyből a régi Black XS-t éreztem ki, persze nem 1:1. Nagyot robbant az is és bolondultak érte a csajok
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
Dzsedáj
tag
válasz hdanesz #28894 üzenetére
Szereztem 10 ml dekantot Fb csoportból. Nálam most ez a top, signature gyanús, hype ide vagy oda. Csak úgy hívom Szesz parfüm, szerelem első szaglásra Giga tartós. Ha szereted a füstös-bőrös-oudos illatokat gyümivel vegyítve akkor tetszeni fog. Elég “nehéz” illat, nem való minden napra.
-
Jhonny06
veterán
Érkezett hozzám Oud Maracuja, ha érdekel valakit, pm
-
C_hris
tag
Sziasztok,
Ezt ismeri valaki?
Cedrat Intense Nicolai Parfumeur
A legjobb citrusos illat, amit eddig éreztem, de sajnos hamar elillan.
Lenne valami tartósabb alternatívája? -
tibbike01
őstag
Érdekelne valakit egy Comme des Garcons Wonderoud 90ml és egy Amazingreen 95ml összesen 20ezer ftért?
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #28942 üzenetére
Igen, együtt a 2 parfüm 20ezer ftért.
-
bbdzyx
senior tag
-
Azie
őstag
notino kupon mobilappra, akciós/kiárusítottra nem. márc. 31-ig:
BY45X-PQ7U3ha felhasználtad, jelezd!
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
pourri
aktív tag
Uraim, a gyakorlatban milyen különbséget vesztek észre az Armaf Club de Nuit Intense EDT és EDP között? Illatban van valami különbség, az EDP ugyanolyan egy az egyben illatra mint az EDT? Vagy csak tényleg a tartósság, meg olajkoncentráció stb-ben van különbség?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
nem is értem, hogy miért a Kis herceg bolygója nevét kapta ez az illat. Azon nem volt egy darab fa sem ebben még dögivel.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Floraiku....ezzel a márkával van valakinek tapasztalata? Most vettem észre a Neroli kínálatában. Eddig még nem találkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest