Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #26995 üzenetére
LV Imagination
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tibbike01
őstag
Rasasi Zebra
Valahogy nem tudom megunni
-
kk831228
addikt
válasz Peterzon94 #27003 üzenetére
Jahh, mostanában egyáltalán nincs az az érzésem, hogy téli vagy nyári... Lehet azért mert nincs annyira meleg még...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Peterzon94
tag
válasz Elektrosokk #27005 üzenetére
Valaki melléd ül 50 fokba 4 fújás Interludedal, kellemes lehet
-
Elektrosokk
addikt
válasz Peterzon94 #27006 üzenetére
Èlni tudni kell.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Tibu 75
csendes újonc
Aventus Cologne, 19' b
-
Azie
őstag
mont blanc exceptionnel - most nézem, hogy időközben ez is discountinued lett. beszarás
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Peterzon94
tag
válasz Elektrosokk #27007 üzenetére
[link] Ő megpróbálta 😂
-
Elektrosokk
addikt
válasz Peterzon94 #27010 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Fr0z3n
őstag
válasz Elektrosokk #27012 üzenetére
3at fújtam. Eléggé büntet 🤣🤣🤣
-
Misogi
aktív tag
Ez a Sadonaso valami brutálisan jó, teljesen mást vártam de szerintem zseni illat. Ez az Orto Parisi szerintem niche king.
-
kk831228
addikt
válasz Misogi #27015 üzenetére
"Nem" egyediek egyáltalán...
Ma egy kis Beach Hut, elég erős ez a cucc, délelőtt fújtam, még eléggé megcsapkod most is... 👌
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #27019 üzenetére
nekem/rajtam ez nagyon sokáig tart, de az Afternoon Swim is bírja jó pár órát, de nem egy egésznapos illat sajnos, legalábbis rajtam... nekem nem jön le szintetikusként, imádom az Afternoonnal együtt (a mandarin, amit ez produkál, áh... földöntúli)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dirtboy86
tag
Annyira ajanlottátok a Turathi Blue-t mint jo Tygar alternativa, tegnap megjött a rendelésem. Abszolút hozza amit leírtatok - szög egyszerű citrusos illat kis keleties lecsengéssel - simán megér 9k-t az üveg .
Viszont ma reggel nézegettem sztetek ez normális, valami úszkál benne 1 kis darabka . Visszavinnétek vagy kb nincs jelentősége? Nem látni több cuccost benne csak ezt az 1db 0.5mm méretü cuccot..
-
Jhonny06
veterán
válasz dirtboy86 #27021 üzenetére
Előfordulhat ilyen, ennél jóval drágább parfümökbe is belemegy pl. a por (talán nem ekkora darab valami, de akkor is). Kétlem, hogy befolyásolni fogja az illatot, én nem küldeném vissza.
A Notino simán visszaveszi, de ha máshonnan vetted, akkor csak a szívás lenne vele amúgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Sziasztok,
Mancera aqua wood-nak ismertek tartósabb alternativáját?
A Xerjoff erba pura nagyon bejött, kiváncsi vagyok a more than wordsre is, igy megrendeltem.® visions created with passion
-
Weetjoue
csendes tag
Sziasztok, szeretnék több illatot kipróbálni, viszont leginkább olyan illatok érdekelnek amik nem szagolhatóak Müllerben/Douglas-ben. Nem szeretnék drága parfümöt, ezért klónokat, valamint kisebb gyártók termékeit szeretném kipróbálni. Elsősorban Armaf, Afnan, Lalique érdekelne. Hol tudnék ilyenekből illatmintákat szerezni? Láttam hogy valaki említette az Asia centert, de nem tudom egyrészt hogy ott vannak-e ilyenek, valamint hogy nem hamisítványt adnának-e el. Vagy ilyen kis mennyiségből (2-5ml) nem hamisítanak?
Köszi a segítséget -
Peterzon94
tag
Dizájner illatokat nem sűrűn követem már, főleg mióta niche áron mennek. Hétvégén megszagoltam újra a Bleu de Chanel Parfum változatát, jó kis Fa tusfürdő illat 60 ezerért..
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27033 üzenetére
Vigyázz mert itt mindenki fikázza a nichet
-
Zsoltp0k
csendes újonc
válasz Peterzon94 #27033 üzenetére
Hát azt a Bleu de chanelt hagyjuk is, az edt-t szaglasztam valamikor, nekem az full arcszesz (egy designer rajongó )
-
dirtboy86
tag
-
Jhonny06
veterán
Van egy eladó 100ml-es Hacivatom, ha érdekel valakit. Kb. 5ml hiányzik belőle. 2020-as batch, nagyon tartós.
-
Misogi
aktív tag
TF Neroli Portofino senkit sem érdekel?
-
Petyuska111
tag
Niche illatokra kérnék ajánlást. Nyári, kimondottan citrusos illatot keresek. Két fontos feltétellel:
1. Viszonylag hosszan tartó kell legyen. Realitásokkal tisztában vagyok, de olyan tartósságot minimum elvárnék, mint a designer DG Light Blue Intense esetében, 3-5 óra.
2. Modern, fiatalos illat. Mi az, ami nekem fiatalos pl.: DG LBI, DG LB Forever, Versace Man Eau Fraiche, Dior Homme Cologne. A fiatalosság adott esetben csak annyit jelent, hogy nem öreguras. Néhány jegy a leszáradást követően papássá teszi az illatokat, pl. citromfű, verbéna (Xerjoff Fiero, Eau Sauvage, Rochas Homme), vagy Middle Eastern illatoknál a pézsma (csodás Turathi Blue és társai), ezeket nem preferálom.
(Külön kérdezném, hogy a Jean Lowe Immortal megfelel-e a fentieknek?)
Xerjoff Nio és Acqua Viva adott, más is kellene még, várnám a javaslatokat, köszi. -
TomDeNemm
csendes tag
Mai vásárlás, Intense változat..
Yves Saint Laurent Y után, most erre esett a választás Gyengusznak gondoltam az Y-t, és bár nem ez volt a terv (hanem Valentino, vagy Givenchy), csak sajna 30 ezret nem tudtam "kidobni" másikért. Ezt pedig akciósan tudtam megvenni, rózsa illatra hajaz, nagybátyám virágos fóliasátra melletti kis házban, ahol a rózsát tárolta volt ilyesmi szag -
kk831228
addikt
válasz Petyuska111 #27043 üzenetére
Ha pesti vagy ,ugorj be arena vagy mammut dougles-be nem tudom notinonál van -e kirakva TF- Neroli sorozatból, érdemes megszagolni eléggé tartósak és citrusosak. ADP-Colonia sorozat bár ezekből nem tudom mi az ami igazán tartós...Nekem az oud volt talán ha jól emlékszem de az már nem annyira nyári citrus .ADP -ől rengeteg citrus és tengeri friss nyári illat van "olcsóbb" kategória is valamivel mint a többi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest