Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
válasz Elektrosokk #27191 üzenetére
Most vettem 100ml-t pár nap és itt van - én a Lattafa Ana Abiyedh próbáltam ami állítólag nagyon jó dupe, de nagyon szintetikus illata volt. Kíváncsi vagyok Erba Pura mennyiben lesz más (am nagyon tetszett a dupe is csak iszonyat szintetik volt - főleg a nyitása).
-
Arcképgyáros
Notino appbol ingyen szallitas.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsedáj
tag
válasz Zsoltp0k #27190 üzenetére
A héten volt fent az egyik említett FB csoportban 40 és 50 ml üveges maradék is, 30 és 35k-ért. Erősen agyaltam rajta, de mióta csalódtam egy 22es batch-ben azóta megrendült a bizalmam. Erba Pura-nál szerintem jobb a Kirké szvsz. Bár nekem mind2 feminin, rajtam legalább is.
Uzmany: 40 knots? Inkább púderes, mint gyümölcsös, de határozottan édeskés. Szintén elég komplex illat. Többieknek mi a véleménye? Nekem egyre jobban tetszik.
Misogi: Olaj/vegyipar - karbantartás vezető, előtte fúrótornyon
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
Zsoltp0k
csendes újonc
imádok ilyeneket kérdezni, de Cedrat Boise vélemény?
-
duckload
aktív tag
Hali!
Van olyan parfüm ami hasonlít az Erba Purahoz de nem annyira nőies?
Al Haramain Amber Oud Gold Edition?
Vagy valami más?
Annyira tetszene de rajtam nagyon csajos."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
duckload
aktív tag
válasz Zsoltp0k #27207 üzenetére
Kellemes illat.
De nem ebben a nagy melegben. Max 25 fokig oké utána túl sok.
Amúgy nyitánya citromos- bergamottos- fekete ribizlis.
15-20 perc után jönnek elő a fás füstös jegyek. Krémesebb lesz. A végén előjön a vanília meg a bőr is és marad a füstös jegyből is. Én imádom. Nekem 2021 es csavarós batch van. Az új batcheket sokan szidják, hogy nem olyan jó meg nem olyan tartós."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
dirtboy86
tag
válasz Zsoltp0k #27207 üzenetére
Nekem 2022 batch van - ami mar magneses kupakkal rendelkezik - a kolleganal jobban nem tudnam leirni az illatot - miert nem veszel 5ml dekantot annyit meger nem draga illat .
30c felett en sem tudom elkepzelni magamon a fas jegy es a vanillia miatt de am nagyon szeretem.
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Gondolom, ez ilyen áron fake lehet.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
pourri
aktív tag
válasz mert_csokis #27211 üzenetére
Vagy bolgár import.
-
duckload
aktív tag
Szia.
Az Emagon nagyon sok kamu parfüm van. Ami olcsó az gyanús. Ez is kamu!
Álltalában arab klónok nem hamisítványok. De sose vennék onnan parfümöt. Ha csak nem az Emag a forgalmazó!
Elvileg van egy két megbízható forgalmazó ,de nem tudom melyek azok."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
dirtboy86
tag
Emag -on minden (95% ban) ami bem emag forgalmazas az FAKE! vigyazz vele.
-
mufi
senior tag
Capucci Pour Homme - Roberto Capucci
A Capucci pour homme az 1950-ben Olaszorszábgban alakult Capucci divatház valószínűleg ötödik illata lehetett, mivel az ugyanabban az évben kiadott további három parfüm illatjegyeiről semmi hivatalos információt nem lehet találni, így kronológiailag valószínűleg azok lehetnek az "idősebbek", az orr kiléte sajnos ennél az esetben is ismeretlen maradt. Annyit lehet tudni, hogy 1967-ben került forgalomba.
A parfüm egy klasszikus-férfias old school illat, amely ultra természetes citrom-citrus bombával nyit, amit a chyprék levendulás szíve követ, mohás pézsma alapra ültetve.
A kezdő orrok számára ijesztő lehet - ahogyan ők fogalmaznak - az enyhén ecetsavra emlékeztető nyitás, de az néhány perc múlva elillan és azonnal érezni lehet, hogy a parfümben használt pézsma és tölgyfamoha is nagyon minőségiek. A moha ráadásul "valódi", az IFRA ekkor még csak nem is létezett, így aki szereti a tölgyfamohás illatokat annak ez a parfüm kötelező lecke.
A citrusok olyanok benne, mintha egy falat citromos cheesecake ragadt volna az orrunkra amelynek a teteje túl lett szórva friss lime-citromhéj reszelékkel a meleg nyári délutánban egy cukrászda teraszán a napernyő alatt.
Az én bőrömön a levendulás virágos jegyek fél óra után kezdenek előjönni, a bőrt, a tömjént és a pacsulit alig lehet érezni annak ellenére, hogy ezektől lesz férfias a parfüm, de nem kell megijedni, egyik sem lett domináns illatjegy ebben a kompozícióban.
Annak ellenére, hogy ez egy hivatalosan is old-school parfüm, semmiképpen nem lehet idejétmúltnak nevezni. Bármilyen alkalommal viselhető, fiatalos de mégis férfias illat. Viselője mindig mosolyog, játékos de visszafogott. A citrusok a parfüm teljes életciklusa alatt jelen vannak, így értelemszerűen a melegebb napok állnak jól neki.
Az új verzióját nem próbáltam, mert szerencsére sikerült régi verziókat beszerezni (3 fajta régi verziója létezik) így erről nem tudok hasznos infót megosztani.
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Tibu 75
csendes újonc
Nekem teljesen mindegy mit fújok ebben a +30 fokban, annyira izzadok, jön ki belőlem a víz,hogy semmi sem marad meg rajtam sokáig.
Sokáig? Max 2 óra és leizzadom. Iszok egy jó hideg üdcsit, vagy bekapok egy hideg sört azonnal jön ki belőlem a víz, gyöngyözik a homlokom, hátamra tapad a póló,az illat szabályosan lecsorog rólam.
Inkább nem fújok semmit se ilyenkor. -
duckload
aktív tag
válasz Elektrosokk #27218 üzenetére
Nekem is.
Alig várom, hogy fújhassak egy jó kis Naxost vagy Oud Tobaccot. Idén hidegben még Epic mant akarom használni! De össze kell barátkoznunk![ Szerkesztve ]
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
pohár
félisten
bedobom ide is nektek, elég korlátozottan árulom még:
5/10ml-s üvegcséket lehet vinni (120 és 155ft darabáron), ilyenek:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #27222 üzenetére
hú, most olyan sok dolog nincs
amit árulok, az a LV Pacific Chill, meg talán a LV Imaginationből adok ki úgy max 25-30ml-t
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #27224 üzenetére
meeeg persze, majdnem ott felejtettem a Foxi automatában, másnap már visszaindult volna a feladóhoz... (megy a másik ~40ml mellé)
ma a hűvös idő tiszteletére Ormonde Jay 4. Montabaco Intensivo került fel
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #27226 üzenetére
igen, jóféle, ez jó áron volt, be kellett tárazzak belőle a jövőre gondolva is...
-
dirtboy86
tag
Újabb gyöngyszemet találtam social median - van egy csávó dekantokat árul (arany árban ) (remélem nem közületek valaki) - állítása szerint az EU szabályozza mennyire lehet tartós egy parfüm nem tudom ezt hogy gobdoltam (leírjàk , hogy ha 3 óránál tovabb tart szabkciokat vetnek ki? ) emberek meg likeolgatjak .
-
Peterzon94
tag
Lorenzo Pazzaglia illatokat próbált már valaki? Vélemények érdekelnének
-
duckload
aktív tag
Azt vettem észre a Nők nagy részének az ízlése parfümök terén nagyon rossz. Télen nyáron édes vackokat hordanak atomra túlfújva.
A férfiakon is csak ezeket a mainstream tucat illatokat szeretik.
Nagy ritkán tetszik nekik valami komplex illat. Legyen édes- virágos- vattacukor.
Lehet csak nekem volt eddig ilyen tapasztalatom, de mindig ilyen illatokat érzek a csajokon!Ma is a vonaton szerintem Br540 volt a csajon. Majd meg lehetett fulladni.
Kimentem a mosdóba toltam 8 Intense cedrat boise-ot! Remélem szenvedett. Legközelebb magammal viszem megamare decantom és tömegpusztítok![ Szerkesztve ]
"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
dirtboy86
tag
válasz Elektrosokk #27237 üzenetére
Vajon hamis, vagy lopott?
-
Fr0z3n
őstag
Tudom, itt túl common, de nincs valakinek CH bad boy le parfüm eladóba vagy cserére? Baromi jól működik ebbe a melegbe.
-
dirtboy86
tag
válasz Elektrosokk #27240 üzenetére
Igen, ha hamis az elég rossz hír... azért ha lesz info oszd meg pls.
-
Elektrosokk
addikt
válasz dirtboy86 #27241 üzenetére
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei postai küldemény helyett több mint 5 ezer hamis luxusparfümöt találtak egy teherautóban.
A NAV munkatársai a mintegy 150 millió forint értékű hamis pacsulit lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény miatt eljárást indítottak.
Azt mondják hamis, bár az sem lepne meg ha szürkeimport lenne, csak így értékelik a helyzetet... Magyar szerveknél nem lehet tudni
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
dirtboy86
tag
válasz Elektrosokk #27242 üzenetére
azért ez meleg...ezek vajon hol kötnek ki? Ázsiában?
Mmint nyilván lehet hamisnak mondják aztán kitudja mi lesz vele - szétosztják -
mondomén
őstag
Sziasztok!
Kettő közül melyiket választanátok?
Bergamask vagy Tygar -
őstag
válasz Elektrosokk #27249 üzenetére
És mindkét kolléganőm csípőből lebüdösözte.
Egyébként rajtunk kívül, mint parfümbuzikon kívül, sztem a lőtéri kutyát sem érdekli h mi van rajtad. (Nem konkrétan rajtad, hanem úgy általánosságban )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest