Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
Kulfoldre szeretnek parfumot küldeni, konkretan Nemetorszagba. A csomag nem lenne nehezebb fel kilonal. A Fostanak van meg az a kulfoldi level kuldesi opcioja? Multkor egy csomag ami 600 gr volt 10 ezer Ft felett volt
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
-
pohár
félisten
-
-
Jhonny06
veterán
Ezt a Zara parfümöt nagyon ajánlom nyárra. Elvileg Louis Vuitton Imagination klón, amit sosem próbáltam, de mindegy is, önmagában is megállja a helyét. Az eleje narancs-bergamot bomba, a leszáradás pedig kellemes citrusos-gyömbéres-teás. 30ml 5k, 100ml 9k. Ez egy igazi kincs lesz, ha kivezetik; ami gondolom hamarosan meg fog történni, mert a Zara kb. hetente cserélgeti a kollekcióját, annyi parfümöt adnak ki. Nem pestieknek van kiszállítás, egy vakon rendelést is megér szerintem a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz Jhonny06 #27157 üzenetére
Köszi az ajánlást. Én debreceni vagyok és mindig üzletbe kérem a Zara rendeléseimet, ingyenes, csak át kell venni.
Anno, mikor még gyerekcipőben jártam parfümök terén, Zara parfümökkel kezdtem. Volt egy Gourmand Leather parfümöm a Zara-tól, ami egy Ultra Male klón volt, nagyon jó volt.
-
dirtboy86
tag
Valakinek esetleg elado Maison Margiela REPLICA Bubble Bath elfekvőben?
-
Elektrosokk
addikt
válasz Peterzon94 #27162 üzenetére
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Uzmany
őstag
Megérkezett a Hacivat. Hát, ez nem jött be, megy vissza.
A Xerjoff Torino21 hasonlit ehhez? Remélem nem 😂® visions created with passion
-
Zsoltp0k
csendes újonc
ah, nekem meg hiányzik a hacivat illata.. pedig azt hittem hogy nem fog többet kelleni, de mégis hiányzik. Torino 21 is elfogyott dekantbol. De mar nagy üveget nem merek venni egyikből se, nyár felénél járunk vagy mit csináljak
-
dirtboy86
tag
válasz Zsoltp0k #27166 üzenetére
Nagy üveg rulez - sötét helyen normál hőmérsékleten elállnak szinte "végtelenségig" beszéltük már a forumon hogy jópárunknál pihen 10+ éves illat és semmi baja.... nekem dekant vásárlás arra jó, hogy megnézzem tetszik-e (ha nem merek blind buyba belemenni) amugy mindig inkabb kigazdalkodom a nagy uvegeket olcsóbbak nem lesznek!
-
Uzmany
őstag
Pár tippet tudnátok adni? Keresnék valami édes de mégis nyárias illatot. Pl Erba Pura nagyon betalált.
Köszönöm.® visions created with passion
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #27175 üzenetére
áh, nekem az nem egy nyári illat, én azt 20 fok felett nem nagyon merném fújni
egyszerűen túl fűszeres, meleg illat ahhoz, hogy én nyáriként tekintsek rá... inkább tavasz, esetleg nagyon késő nyár
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bbdzyx
senior tag
válasz Uzmany #27173 üzenetére
MFK Amyris Homme-ot megpróbálhatod. Én tavasszal viselem sokat, édes, de nagyon friss, minden alkalomra hordható illat.
MFK Gentle Fluidity - ez nem édes, de a friss, aromás jegyek mellett enyhe melegséget sugároz a boróka. Nyárestékre, klimatizált irodába kiváló.
Ganymede is működik a melegben. Nem szokványosan édes, inkább testes hatást kelt, mert elég összetett illat.
Chanel Allure Homme Eau Extreme vagy az Edition Blanche - az Amyris mellett talán az Eau Extreme fedi le legjobban a keresésed. Utóbbi flanker pedig citromos sajttorta illatú, nagyon könnyen szerethető. Az áruk necces.
Nőiben hasonló feltételekkel pl. Memo Sintra.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Misogi
aktív tag
Kicsit off a téma, de mivel foglalkoztok? Mármint, milyen területen dolgoztok, milyen pozícióban? Kíváncsi vagyok.
-
Uzmany
őstag
autóipar, kapcsolattartás és kiszállitás
® visions created with passion
-
pohár
félisten
válasz Misogi #27179 üzenetére
kereskedek az IT részlegben (DELL/HP/Lenovo/ASUS notik, PC-k, szerverek gyári alkatrészeivel - mint hivatalos gyári szervizük -, meg lényegében amit az ügyfél kér )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kk831228
addikt
MÁV, pályafenntartás (gépkezelő munkakör)
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Vettem utóbbi időben több agyon dicsért parfümöt. De valahogy nem voltam elájulva tőlük,vagy a páromnak nem tetszed. De mivel rendszeresen járok a Lidli Aldi páros üzleteibe. És vannak saját márkás parfümök amiket forgalmaznak. Szoktam próbálgatni,és pár illat tetszett is... Esetleg nem lehet tudni milyen ismert illatokat próbálnak utánozni? Mert kifejezetten baráti áron vannak. És kicsit nagyobb a bizalma irántuk mint a Westel aluljáróban vásárolt kannás illatokal.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz qwertly #27188 üzenetére
Lidl:
G. Bellini Homme = Dior Sauvage
G. Bellini One Fragrance / N°1 = Paco Rabanne 1 Million
G. Bellini X-Bolt = Hugo Boss Bottled
G. Bellini Deep = Chanel Bleu de ChanelSzvsz számomra a legrosszabb a Dior Sauvage klón. A legjobb pedig a Bleu de Chanel klón. Azt dicsérték már többen, olcsó, nagyjából jól hozza az eredetit de 2-3 óránként újra kell fújni.
-
Zsoltp0k
csendes újonc
nincs valakinek elfekvoben Hacivat? üveggel együtt egy 20-30ml re szomjazom. Egy egész uvegert fajna a szívem utalasnal Meg erba purat probaltatok? nagyon feminin?
-
qwertly
addikt
válasz raziel01 #27189 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat én pl: Bellini Deep teljesen Prada Luna Rossa Carbon éreztem a Bellini Homme : Armaf Ventana Pour Homme többit nem tudtam eldönteni. Veszek is belőlük..... nagyság nekem pont jó. Belle férnek a kabát zsebébe. Nem kell átfejteni kisebb üvegekbe.
Esetleg azt nem tudott Aldiban milyen illat klónok vannak....?[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27195 üzenetére
Fuu ez bivaj lehet. Én a Mortal Skin-t próbálnám ki nagyon. Tetszenek az összetevők.
-
Elektrosokk
addikt
Volt kb fél üveg Blessed Baraka 45-ért, én hülye azon agyaltam megvegyem e, erre megvette más...
De mondom már annyi üvegem van, na mindegy...most meg szomorkodom miatta.
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Misogi
aktív tag
Mennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs