Hirdetés
- Strinova - Alig két nap múlva indul az első szezon, amihez érkezett egy trailer
- The Game Awards 2024 - Íme a jelöltek listája
- Life is Strange: Double Exposure - Ma debütál a Switch kiadás
- Újabb bemutatón a Dynasty Warriors Origins
- Assassin's Creed: Syndicate - Befutott a 60 FPS mód PS5-re és Xbox Series X/S-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A végszóban a kiegészítő linkje alatt nincs semmi.
Megnézed Dani?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szerintem még nem élesedett a magyar termékoldal, ránézek ismét kicsit később és szólok nekik, ha még mindig üres oldalra visz. Az Asus képviselettől kaptuk a hivatkozott linket. Köszi!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
cami][us
senior tag
Ki lehet a célközönség? A controlleres játékhoz egy 7a is bőven elég (az is támogatja a HDMI-t).
-
tibaimp
nagyúr
~600.000 Ft egy telefonért, az komoly...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Alogonomus
őstag
Szinte mindenben erős a telefon, és a kamerás teljesítményen is javíthatnak még algoritmussal, hiszen úgyis van elég számítási teljesítmény a telefonban.
Az a 1080p-s kijelző viszont nagyon zavaró egy bő fél milliós telefon adottságai között. Az addig érthető, hogy a játékok alá 1440p-hez valószínűleg már a csúcslapka sem lett volna elég a 165/185 fps eléréséhez, de legalább némileg a 1080p fölé mehettek volna, ahogy az Apple is tette, és a prospektusban máris nem a 100 ezres telefonok felbontását hozná a telefon. -
tibaimp
nagyúr
Igen tudom! Haverommal mostanában mentem el egy másik városba, mert ott vettünk neki használtam 200.000 Ft-ért egy Samsung S22Ultra-t, tökéletes, karcmenetes, 1 év gar.
De mindegy, csak mondom, ki mire költ, egyéni preferencia. Csak brutálisak ezek az árak, már az Asus-nál is.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
janeszgol
félisten
válasz Alogonomus #6 üzenetére
Hát igen. A 144/165 hz helyett elég a 120hz, de legyen 1440p. Vagy 90 hz és 1440p.
-
prolad
addikt
Nem semmi az új Sanpdragon chip, nagyot megy, ha a körülmények adottak hozzá. Maga a telefon nem rossz, de ugyanaz a jellegtelen dizájn amit kiadnak majd még egyszer, látszik, hogy az Asus is spórol. Nekem a Redmagic alternatíva most is érdekesebb, ahogy tavaly is már az volt, főleg amennyivel nagyobb akkut beletettek és kameralyuk sincs.
Az meg nevetséges, hogy az EU-ban nincs töltőfej a dobozban, nesze neked környezetvédelem -
tibaimp
nagyúr
válasz viragdani01 #12 üzenetére
Olvasnék róla szívesen itt! A 9 PRO se semmi, és nem mellesleg, mocsok jól is néz ki.
-
Baggins86
aktív tag
Nekem nem lenne gondom ezzel az egésszel, de bakker 540ezer Ft és 2 nyomorult főverzió frissítés? Ez nonszensz.
-
Drughi
addikt
Huhh, 620e Ft...
Elég rétegtermék lehet, már ha egyáltalán eladnak belőle 10-20 darabot itthon.
Az árából már futna egy felső középkategórás telefonra (Pl Xiaomi 14T) + PS 5 Slim + Valamilyen normális 43" Tv.
-
doooo
veterán
Azok a kamerák kevesek ennyiért, még akkor is, ha ez a mobil nem arra van kihegyezve.
A kisebb modellben meg még zoom-kamera sincs, ami gyakorlatilag elfogadhatatlan. -
joey04
titán
ezen az áron gyenge a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább az USA háziversenye a leggyorsabb szuperszámítógépek listája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS ROG Ally
- YouTube
- Ezekre a Motorola telefonokra érkezik az Android 15
- PlayStation 1 / 2
- Linux haladóknak
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 / 256GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (218)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (217)
- iPhone 13 mini / 256GB / Pink / Gyári kártyafüggetlen (215)
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 gar./Akku 82%/p3835
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Új 100% Akku/p3834
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest