Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #27599 üzenetére
igen, a régebbi, 75ml-s üvegben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
raven24
tag
válasz Elektrosokk #27599 üzenetére
Igen, még a régebbi kiadás!
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
őstag
Sztem a lattafa-k pont nem a fostalicska tartósságról ismeretesek, YSL Y, baccarat, oud for glory, erba pura, sausage elixir, angel's share, by the fireplace kopik mind mind kiváló tartósságúak
-
F34R
nagyúr
Qaa'ed -al valakinek tapasztalata? telre lehet megnezem eztet.
-
Misogi
aktív tag
Erről vélemények?
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #27616 üzenetére
Haverom 15-ért ad egy ilyet, 100ml, azért gondolkodtam el rajta erősen.
-
tibbike01
őstag
válasz Misogi #27615 üzenetére
Ha már ennyire venni akarsz valami, akkor vedd meg ezt a Guerlain L'instant De Guerlain Pour Homme
Őszre-télre pont jó. -
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #27621 üzenetére
El is kelt, ahogy látom. Ki vitte el?
-
Peterzon94
tag
MutaZSd a kollekciJód:
-
pohár
félisten
válasz Peterzon94 #27628 üzenetére
hát, az egészet nehéz lesz, kb a fele bent van melóhelyen... (kicsit porosak már a nem használtak, lassan ideje megint portalanítanom őket )
egyszer csinálok már a többiről is egy csoportképet, plusz a decantjaimról is, de basszus, ahhoz már lehet szélesszögű kell
sőt, van amiből több üvegem is van (2014-es Herod, 100ml-s vintage Xerjoff Uden), azok nincsenek is kint, pihennek a polcon/fiókban
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Elektrosokk #27630 üzenetére
á igen, egy Pure Maltot is tervezek majd beszerezni még elviselhető áron... de ami nehezebb dió lesz, az vintage LIDGE, a fekete üveges
egy üveggel van itthon, eggyel meg bent melóhelyen, az volt az első, kicsit le van harcolva csóri
-
iatti
aktív tag
nekem is van egy 18-as kiadásu. picit több hányzik belőle, egyenlőre nem eladó. télen teszek még egy próbát, addigra kimegy az orromból az allergia . nekem picit édeskés, lehetne szárazabb kakaóporos. jó pár guerlaint ismerek, mindegyikben van fantázia, nem gagyi löttyök.
-
Elektrosokk
addikt
válasz tibbike01 #27632 üzenetére
jaaaaj
Amouage senkinél nincs?
lövök egy képet hamarosan.#27628Peterzon94 korrekt
#27634iatti vakon vettem, de az a hideg-meleg feeling megfogott, zseniális cucc.
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
whbear
senior tag
válasz tibbike01 #27557 üzenetére
Nekem is kellett Aventus mellé egy hétköznapi locsolós és vettem egy Rasasi Zebrát ajanlasod alapján. Igazad van, a legjobb klón, közelebb a régebbi batch-ekhez. Sokkal közelebb van az Aventushoz és kevésbé szintetikus mint a MB Explorer.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
Misogi
aktív tag
Nekem még mindig a Reflection Man a kedvenc férfi illatom amit eddig szagoltam. Nem tudom miért, nehéz megmagyarázni, de minden meg van benne amire szükségem lenne.
Én hülye meg eladtam a Made In Oman batch üvegemet. Na mindegy...
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #27638 üzenetére
Na szia uram, innen mi eladó?
-
Elektrosokk
addikt
válasz Misogi #27637 üzenetére
A többi Amouage meg még jobb, ezeket bűn eladni.
ja és van egy fucking fabulous 30 ml is
#27639Misogi semmi ..de talán a le male, megvettem de sosem fújtam, korai batch
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
pohár
félisten
-
Misogi
aktív tag
válasz Elektrosokk #27640 üzenetére
A Le male le parfum nekem is van de nem egy nagy szám, nem is értem miért szeretek ennyire.
-
tibbike01
őstag
-
Elektrosokk
addikt
válasz tibbike01 #27644 üzenetére
Christopher Chong irányítása alatt kèszült illatok mind remekművek.
Mèg egy interlude vagy black iris kène
Interlude dekantom van mèg Balázstól, narancssárga színe van, ès Isteni illata 😃
-
tibbike01
őstag
válasz Elektrosokk #27645 üzenetére
Nekem is van egy régi Ománi Interlude decantom, valami zseni az az illat.
-
Elektrosokk
addikt
válasz Peterzon94 #27647 üzenetére
Az volt az első próba?
-
duckload
aktív tag
Ilyet használt már valaki?
Naxos és Montale Oud tobacco mellé kellene egy ilyen őszre télre."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest