Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
válasz raziel01 #25845 üzenetére
Abszolut..."moderálva" vannak a kommentek...már maga ez a hozzáállás unszinpatikus. Annyi penzert amennyiert aruljak - kapsz rendes minőségi illatot. 50ml extrait van nalluk 55k ért - hacivat extrait 100ml 70-80k között kapni. Szerintem - hangsúlyozom, szerintem ez a Superz dolog egy vicc .
Kivancsi vagyok többiek hogy látják.
-
dirtboy86
tag
válasz raziel01 #27142 üzenetére
Nem mondok semmit - úgy látszik a sz*rt is tudják olyan olcsón adni, hogy jóízűen együk meg? (bocsi raziel01 ) ne vedd magadra - szimplán nem bírom ahogy ezt a középhulladékot "super premium exluziv luxus" terméknek beállítják és a gerillamarketinget amivel orrbaszájba tolják (vagy 5x tiltottam őket minden social felületen mégis mindig visszajönnek )
-
qwertly
addikt
válasz raziel01 #27189 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat én pl: Bellini Deep teljesen Prada Luna Rossa Carbon éreztem a Bellini Homme : Armaf Ventana Pour Homme többit nem tudtam eldönteni. Veszek is belőlük..... nagyság nekem pont jó. Belle férnek a kabát zsebébe. Nem kell átfejteni kisebb üvegekbe.
Esetleg azt nem tudott Aldiban milyen illat klónok vannak....?[ Szerkesztve ]
-
-
Swatchboy75
csendes újonc
válasz raziel01 #27463 üzenetére
Szia!
Rajtam olyan 7-8 óra bőrön ruhán ahogyan fentebb is már írtam a feleségem kimosta a pólóm és még utána mindig lehetett érezni . Mondjuk én nem szeretem a fűszeres édes illatot általában azok tartósabbak. Pl nekem a nagyon hypolt mefisto se volt tartós vagy ott a Roja elysium cologne nagyon finom illata van ,de az a baj ,hogy max három óra és vége legalábbis rajtam. Azért is próbáltam ki más vonalat igazából nagy kritikus vagyok parfüm választásnál pedig sok nice-t kipróbáltam már.Én azt mondom ki kell próbálni .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest