Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baroc
tag
VAD VÍZ: AQUA HUNGARICA | Magyar természetfilm, 2021
Velem ma jött szembe, lehet hogy másnak is új
-
Baroc
tag
válasz zolikaDB #69747 üzenetére
Én 3 éve kezdtem el ugyanúgy, ahogy most te, csatlakozomaz előttem szólókhoz, mpst váltsd ki a turista jegyet, menj el néhányszor horgászni. Ha tetszik, levizsgázol idén, jövőre kiváltod az államit. Én pergetéssel kezdtem, az első halra majdnem fél évet vártam, pedig elég gyakran voltam kint (Duna Bp). Szimplán a nulla tapasztalat ezt adja, nagyon kitartónak és szerencsésnek kell lenni Ha halat szeretnél fogni és tanulgatni, akkor spiccbot és csalihal, ahogy hermanyi írta.
-
Baroc
tag
Nem tudom szokott-e valaki műcsalit készíteni otthon, bedobom ezt ide:
[link]
Egy srác kikísérletezett háztartási anyagokból otthon keverhető gumihal alapanyagot (egy tartósabb gumicukor), PVC helyett így lebomló és emészthető anyagokat lehet a vízbe dobálni. Saját elmondása szerint egy horgászatot/egy halat kibír, és olcsón előállítható. -
Baroc
tag
válasz galervin93 #63762 üzenetére
Wow ezt nem tudtam. Micsoda technológiai fejlődés
a 30 percet is jó tudni, sokszor nyaralás közben csak a parton vettem meg a napijegyet online... -
Baroc
tag
-
Baroc
tag
-
Baroc
tag
válasz #46372352 #61681 üzenetére
Csak hogy tisztázzuk, idézet a mai közlönyből (horgászni nem lehet ):
1. A kijárási korlátozás
(1) Éjfél és reggel 5 óra között – a (2) bekezdés szerinti kivétellel – mindenki köteles a lakóhelyén, a tartózkodási helyén vagy a szálláshelyén tartózkodni.
(2) Az (1) bekezdéstől eltérően
a) munkavégzés céljából,
b) a munkavégzés helyére történő közlekedés céljából,
c) a munkavégzés helyéről a lakóhelyre, a tartózkodási helyre, illetve a szálláshelyre történő közlekedés céljából
vagy
d) egészségkárosodással, életveszéllyel vagy súlyos kárral fenyegető helyzet esetén, valamint életvédelmi céllal
éjfél és reggel 5 óra között megengedett a lakóhely, a tartózkodási hely vagy a szálláshely elhagyása, illetve a közterületen történő tartózkodás. -
Baroc
tag
Egy hétig most Győrben (belváros) pihenek, ha van ismerős a környéken, ajánlana helyet ahol lehet egy jót horgászni? Feederbotot és pergető felszerelést viszek magammal.
-
Baroc
tag
Köszi!
https://en.wikipedia.org/wiki/Ounce
Van egy francia uncia is, 31.1 grammal amit ma is használnak. -
Baroc
tag
válasz Interceptor #50930 üzenetére
Akkor megvan a horgásztárs akivel találkoztam grat még egyszer a halhoz!
-
Baroc
tag
Bele szeretnék kóstolni az úszós horgászatba, ehhez most Walterlandban az akció keretében kinéztem egy Nevis Whisper Carp Match 4.2m és egy Daiwa Ninja 3000-es orsót. Abszolút kezdésnek ez a kombó megfelelő lehet? Eddig csak pergetve horgásztam, de néha jó lenne leülni egy kicsit
-
Baroc
tag
válasz FireFox1996 #42214 üzenetére
Ha jól látom, Újpesti híd Pesti lába, Kabin nevű ellátó egység
-
Baroc
tag
válasz Interceptor #42057 üzenetére
Jelentem: nem változott
-
Baroc
tag
Valaki tervez ma pergetni az Újpesti/Népszigeti öbölben? Kezdőként szívesen társulnék, legfőképp tanulni.
-
Baroc
tag
Köszi mindenkinek a tippeket! Hamarosan visszatérek
-
Baroc
tag
Köszi a gyors választ.
Semmiképp se ölnék bele százezreket a kezdésbe, főleg amíg nem teszem le a voksom egy fő irány mellett. Inkább a közép-alsó árkategória felé mennék.
Mindenképp elmennék egy (vagy több) boltba, rászánom az időt erre, nem szeretnék nagyon rosszba belefutni. -
Baroc
tag
~20 év után újra belevágnék a horgászatba. Engedély folyamatban, addig tanulok, olvasok, mivel elképzelésem nincs hogy milyen formában horgásznék szívesen. Egyik botnak egy ET Rubin Match-Feedert gondoltam, így ki tudnám próbálni a fenekezést és az úszózást is. Vélhetően a Duna Budapesttől északra eső kilométerein kezdenék (XIII. kerületben lakok). Milyen orsót ajánlotok ehhez?
Másik bottal bajban vagyok, mivel régi emlékeim, illetve mostani rokonlátogatásokkor arra jöttem rá, hogy szívesen pergetnék is. Kezdőbotokhoz melyik márkák termékeit érdemes első körben megnézni? Hasonlóan orsók esetén? Ha esetleg mégse pergető botra esik a választásom, mi lehet egy jó bot másodiknak?
Ez így egy életképes összeállítás lehet kezdésnek, vagy valamit nagyon rosszul gondolok?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- Vicces képek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tefal turmixgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest