Hirdetés
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz BogyóBP #55585 üzenetére
Még a tegnapi poszt margójára pár gondolat:
Alig bírtam kimeríteni ezt az amúrt, nem fért bele a szákba sehogy sem, a farka kilogott amikor szákoltam, pedig láthatóan az a manta merítő nem éppen a kicsi karimások közt van. Amúgy vicces volt mert viszonylag elég hamar megadta magát, a móka a partra kerülés után kezdődött. Először is a horog kivétet követően egy jó nagyot ráharapott az ujjamra ami nem volt kellemes, sose gondoltam volna hogy ekkorát tud szoritani. A második kör az volt amikor adott de szó szerint tényleg egy pofont a farkával. Na itt már azért annyira röhögtem hogy sajnos kiugrott a kezemből a hal egyenesen az apró murvára ezért is ilyen apró köves a hal szája körül..Gyorsan lemostam megnéztem hogy nem ütötte e meg magát (szerencsére alig 15cm re volt a földtől ekkor), lefertőtlenitettem az horog ütötte sebet és a nádba való mászkálás okozta sebeit is és septiben ment vissza eredeti élőhelyére. Sajnos amióta alacsony a víz a tavon nem találkozom vele, pedig nincs szebb látvány amikor látni hogy húzza lefele a belógó nádszálat. Amúgy meg furcsa kinézetű hal ez a fűponty felülről inkább olyan mint egy tengeralattjáró mert semmiképpen sem mondhatni laposnak mint egy ponty pl A feje viszont haláli, na az tényleg az és hatalmas szája van 3 ujjam is simán belefért egymás mellett. Nagy élmény volt.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
- Hidromasszázs zuhanykabin, Sanotechnik Cikkszám: PR150 Nevada 80x150
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs