Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #28050 üzenetére
óbmeg mekkora labda és nem vettem észre ott a piros pont. Én már találkoztam vele, életre szóló élmény.
-
joe979
aktív tag
Szissz
-
Steady74
Topikgazda
Egy érdekes story a facebook és az EU világából. Valaki, aki egy élelmes és ügyes horgász, rájött arra, hogy ha a sógoroknál veszi meg azt az etető pelletet 400 Ft/kg körül, amit itthon 1500-2000 Ft, és ezt meg is osztja egy csoport tagjaival, akkor azonnal, érdekes módon rögtön betámadja egy-egy forgalmazó teszthorgásza, hogy micsoda szemét dolog ez, mert mennyi plusz költsége van nekik. És sorolja, hogy cégautók, filmforgatások... senki nem kérte, hogy forgassanak filmet, kevesen is kíváncsiak rá. Csak azt felejti el, hogy egy osztrák vállalkozásnak is vannak terhei, amiket fizetnie kell. Érdekes országban élünk. Tudtommal azért (is) léptünk be az EUba, hogy egy nagy, nyitott piac részesei legyünk, csak ez néha nagyon sérti az itthoni forgalmazók hatalmas profit-érdekeit.
-
joe979
aktív tag
válasz Steady74 #28056 üzenetére
Ez a mi " gyártók " vagyunk és mi vagyunk értetek dolog, nagyon retek büdös , hogy ha már tőlünk vettetek valamit, akkor nem illik ezek után mástól venni bármit is , pláne nem olcsóbban !Fejlesztés címszó alatt. Ha lett volna csepp esze, akkor nem szól hozzá a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
Szeszkazán
senior tag
válasz sityupityu #28050 üzenetére
-
golyós
addikt
válasz Steady74 #28053 üzenetére
Jó sztori volt, 50 zsákra kapott rendelést gyorsan.Érdekes inkább az, hogy látva az érdeklődést rögtön felvette a kapcsolatot az osztrák gyártóval, hogy forgalmazná itthon a terméket és egyből rábólintottak.
Nem baj, legalább lesz árverseny :-)
Pofátlannak tartom a stég 500grammos 2mm pelletjét 1000ft-ért adni mert belerakták egy 10ft-os dobozba, a CZ 800grammos pelletje szintén 1000 csak zacskóba van :-)Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Steady74
Topikgazda
válasz Szeszkazán #28061 üzenetére
method feeder csoportra keress rá, ott van valami aqua pellett.
-
vendingo
veterán
Pergetőcsoportban szeretem, amikor a "hazai magyar saját márkás" termékeket linkelik be aliról, ebay-ről töredék áron más dizájnnal. Bokor, energo....
joe979 : Szerintem meg pont a zaubert nem szokták fikázni. Ha valaki megkérdezi mit vegyen 20-30 ezer között 10-ből 8-an zaubert mondanak, linkelnek.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Szeszkazán
senior tag
Tudtok ajánlani valami jóféle flat method feeder végszereléket? Össze állítás , lépések és hozzávalók. Köszönöm!
-
veterán
-
tepenzed
őstag
válasz golyós #28059 üzenetére
Ádám jó arc, nyugodtan vegyétek komolyan. Én a jövő héten kapom a 25kg pelletet 25 euroért, a stég ugyanezt adja 5x áron (vagy szarabbat).
Én többé nem vagyok hajlandó támogatni a magyar gyártókat, berendelik hugy pénzért az alapanyagokat és 4-5x annyit akarnak keresni rajta, arról nem is beszélve hogy nagyker áron byilván még olcsobban jutnak hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
joe979
aktív tag
-
veterán
-
joe979
aktív tag
-
veterán
-
joe979
aktív tag
Pellet matyik
Szissz
-
vendingo
veterán
válasz Grillo #28080 üzenetére
Én 2 hónap alatt 1x jutottam ki a tóra, akkor se fogtam semmit.
Nagyon rossz nálunk a ragadozó állomány. Pontyot telepítenek orrvérzésig, ősszel meg raknak a tavakba egy vödör csukát, meg egy vödör süllőt. Na meg az elmaradhatatlan 1000-2000db ivadék, amiből jó ha 1 megéli a kifejlett kort.
Fertő tó iszonyat jó ragadozóban, de csónak nélkül semmire nem mész.
Volt aki pár órás pergetőversenyen 18 csukát fogott.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
-
vendingo
veterán
-
tepenzed
őstag
bakker miért nem tud mondjuk 10 fok lenni, ahogy az lenni szokott más években gyönyörű idő van mostanság Tavasszal meg már látom előre, hogy szakadni fog az eső minden hétvégén
[ Szerkesztve ]
-
-
tepenzed
őstag
válasz zsola32 #28092 üzenetére
az a baj, hogy én sem tudom, mert 15 féle van kb.
azt tudom, hogy ez a sima 2mm ponty pellet, ez a legolcsóbb, 25kg és kb 25 eur áron a Lagerhausban
Csak ennyit tudok, mert a 2mm ponty pelletnek is van mindeféle Eco, Pigment, Start, Profi, Uni változata Rosszabb mint az üzemanyag nevek
Talán a sima classic lesz az
Van még pisztráng pellet is, annak magasabb a fehérje tartalma és nyáron elvileg fogósabb, de az kétszer ennyi majdnemÁdámot kérdezd meg esetleg, ő ezzel horgászik évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Szeszkazán
senior tag
Én vennék majd valakitől szívesen 1-2 kilót , akár még postai úton is
-
tepenzed
őstag
amúgy képzeljétek el, hogy az osztrák fizetéshez képest milyen aprópénz egy évnyi etetőanyag forintban sem sok így, de nekik...
Sajnos a vadászat is az egekben itthon, milliomosok sportja
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz tepenzed #28099 üzenetére
Nekem 1 békés halas horgászat ~200-500ft.
Én nem szoktam túlzásba vinni. Úszós horgászatnál konzerv kukorica, fenekezéskor szoktam etetőanyagot használni.
A vadászat meg a másik...Nem halandó embernek való, a lövészetről nem is beszélve. Tavaly gondoltam beiratkozok lövészetre. 3 alkalom után nem mentem többet, mert alkalmanként 5-10 ezret elpufogtattam 1 óra alatt. Marad a horgászat, itt csak a benzin kerül sokba, hogy kijussak a vízhez.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- Elektromos cigaretta 🔞
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest