Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz joe979 #28197 üzenetére
De gondolom nem a harmatot piszkálta a géb? Mert az azért fura lenne.
Azért jó a harmatgiliszta, mert ami azt felveszi általában csak jó hal lehet, kispályás hal megijed tőle. Ha nem is ad mindig márnát, sokszor viszont nagyon szép dévéreket szoktunk fogni vele. A trágyagilisztával viszont valóban lehet fogni gébet. Sajnos.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
zsola32
senior tag
alakulnak a dolgok rendesen
az fb-n kiszanálták az összes osztrák pelletes bejegyzést. -
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #28201 üzenetére
Na ez passz, ilyen jó dögök voltak, de a horgon nagyon szarul bírták ... meg a nyári meleg pikpak kicsinálta őket.
Szissz
-
veterán
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #28208 üzenetére
Az volt akkor, de nem tartott sokáig .Pedig olyan ősanyákat szedtem, hogy csak na ....
Balzer 25 darabos, No 1 és 2-es méret volt. Közepes minőségre, az ára teljesen baráti.Szissz
-
golyós
addikt
válasz zsola32 #28209 üzenetére
Én is pont olvastam, Elvileg Ádám most próbál forgalmazni, tárgyal a magyar képviselettel.Az oldalán lesznek infók.Gondolom kisebb kiszerelést próbál majd árulni mert jelenleg 100 kg a rendelési minimum.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Steady74
Topikgazda
-
golyós
addikt
válasz Steady74 #28217 üzenetére
Ezt a kettőt ajánlgatja mindenki.
Pestről messze van, innen akkor érné meg ha több embernek kellene és üzemanyagköltségért behozna az ember 1-200 kg-t. Lehet még így is olcsóbb lenne.
De ha gondolod itt a fórumon is el lehet passzolni biztos 1-2 zsákot.Én most fedeztem fel, hogy a szomszéd utcában is árulnak pelleteket ( még jó áron ) szerintem itt fogok venni mert nem csak nagy kiszerelés van náluk.
Ha valakit érdekel : [link]Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
joe979
aktív tag
Ezzel a kékek köre bezárult
Szissz
-
veterán
-
golyós
addikt
Kezd a FB method csoport átmenni teljes tragi-komédiába, most éppen egy gyerekrajz verseny teljes képeit és kiválasztott nyerteseit törölték csak úgy.
Most már dafke maradok, jókat lehet mosolyogni rajtuk. Csak azt nem értem mi a céljuk??Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
veterán
-
zsola32
senior tag
sziasztok
használ valaki Shimano Diaflash xt-a pergetőbotot?
az 50-100g verzióját ajánlották harcsázni.kíváncsi vagyok a véleményetekre, köszi
-
Ibituba
aktív tag
Folyòvizi keszeges etetöanyagot 2-3mm-es rostàn törjem àt bekeverés utàn? Illetve ahol 33cm van írva a rosta méretéhez az 18literes vödörhöz valò?
-
veterán
-
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Hollerádó kezdi kapni az ívet, hogy túlzásokba esik
Szissz
-
tween
őstag
Gyerekek! Ez sok műhó semmiért
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #28245 üzenetére
Most már tudom melyik tó ez! Tényleg szép.
-
gban
Közösségépítő
Hirdettek itt egy Daiwa exceler jigger + Quantum salsa párost egyebekkel.
Közülünk vette meg valaki? Az lenne még a jobbik eset.
Lebeszéltem hogy holnap megyek érte (még tegnap, de mentem volna azonnal is, csak ez volt jó neki), alig nyögte ki most hogy elvittékPostázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...