Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #27748 üzenetére
pm-ben ment
-
Gabesz26
senior tag
válasz Steady74 #27747 üzenetére
Beszippantotta a Sötét(kék) oldal! Mondjuk ezen a posztján jót röhögtem.
Ahogy nekem az írásaiból lejött szerény körülmények között él, így még inkább érthetetlen, h miért majmolja ennyire DG-t (az egy dolog, h valaki fanatikus horgász, de itt sajna nem egészen erről van szó)
-
Steady74
Topikgazda
válasz Gabesz26 #27753 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb kontraszt, mert azért ne legyünk szégyenlősek, közepes jól élni ma Magyarországon, ha nincs lakáshiteled, kocsihiteled, felnihiteled, akkor is nagyon nehéz 100.000 Ft/hó összegből. 52 ezerből még úgy élni, hogy horgászik, ráadásul tényleg rá van cuppanva erre a márkára, ami nem a legolcsóbb, tényleg érthetetlen. Vannak még obb postjai, mikor példaképként emlegeti Dömét, amikor kijelenti, hogy harcolni fog, hogy a HD csapatába kerüljön, minden HD-s horgászt horgászbarátomnak hív... megjegyzem egy éve, mikor a HD boltban előttem téblábolt, olyan volt mint a kisgyerek a játékboltban. Engedélyt kért a pénztárostól, hogy az akkor vett HD baseball sapkát felvehesse az üzletben, meg ilyenek, tiszta röhej. A postokból meg az jön le mindenki mekkora haver.
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #27757 üzenetére
már Te is olvasod
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
érdekel az emberek viselkedése, ki mit miért és hogyan tesz. néha ha eszembe jut ránézek a profiljára, kb ennyi. igazad van nem rosszindulatú, attól ő nagyon messze van, csak egyszerű mint a kerítésléc, ahogy nagyapám mondaná. és mivel még a személyes élmény is társul hozzá, így külön színt ad ennek a "színjátéknak" ez.
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #27762 üzenetére
Várjuk a tippeket!
Egy jó csónakos pergetésre be lehet egyszer melléd nevezni? Süllőt szeretnék fogni, meg a nagy dunán ringatózni.
-
veterán
válasz Steady74 #27763 üzenetére
Hogyne!
De én ilyen időben nem megyek sehova.
Viszont még tilalom előtt amikor már jobb idők vannak kimehetünk.Más: Nem tudok képet feltölteni, mert az itteni rendszer nem enged 5 megapixelnél nagyobb képet felrakni. A régi telefonom amivel eddig fényképeztem és raktam fel ide képeket meg már nincs meg. Mit kell ezekkel a nagyobb képekkel tenni, hogy feltölthessem ide? Nem vagyok otthon ebben a témában.
ui: Csónak....most kapcsolok, hiszen nincs is most vízen.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #27764 üzenetére
A valamikor majd tavasszal vagy nyár elején, addig teljesen el leszek úgy is.
Le kell a fotók méretét venni, ezt pl Microsoft alkalmazással (nem jut eszembe a neve de nem a paint), vagy valami más ingyenes programmal meg tudod csinálni.
-
tween
őstag
Ez a Holler gyermek lehet ebben a kékben látja az ugródeszkát, a kitörést a mostani életminőségéből, ezért foggal körömmel kapar a cél elérésért..... na jól van mentem dolgozni
-
veterán
-
Szeszkazán
senior tag
Valaki tudja már milyen néven fogják forgalmazni Jankovics etetőkajáját?
-
Steady74
Topikgazda
válasz Szeszkazán #27772 üzenetére
Még nem, de én kíváncsi vagyok rá. Meg arra ki gyártja majd le neki (illetve már szerintem le van gyártva). Sok gyártó nincs itthon, Topmix, Marox, meg a Tímárék.
-
joe979
aktív tag
-
Steady74
Topikgazda
válasz Szeszkazán #27774 üzenetére
Ha jól tudom nekik Papp Józsi gyártja a kajákat
városi legenda szerint, mikor Papp Józskát agyi infarktus érte, Döme loholva sietett Dombóvárra, és kérdezte a kis-Papp-ot, hogy a receptúrák megvannak, le lettek írva, mentve? (az öreg fejben tartott nagyon sok mindent). Az nem is érdekelte mi van az Öreggel.
-
mano660
tag
válasz Szeszkazán #27774 üzenetére
Tudomásom szerint a Haldó kajákat (az erjesztett kivételével) a TopMix gyártja.
Ui: látom nem csak én tudom így.
[ Szerkesztve ]
"God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
tepenzed
őstag
Tudtok mondani a sült, grillezett pisztránghoz hasonló élményt nyújtó halakat? Keszeget is ettem múltkor étteremben, nagyon finom volt, viszont brutális szálkás, a pisztráng fényévekkel jobb ebből a szempontból, csak az a bajom vele, hogy nagyon kevés helyen kapható és elég rosszak vannak a boltban
A ponty íze nekem nem jön be, mást meg nem próbáltam
-
miska17
tag
Végre ilyen is van:[link]
Tavaly több szép halam elment CarpZ. (nagy méret) hasonló terméke miatt, ami egyszerűen eltörött !;part előtt két-három méterre,elfáradt halaknál, 25-ös damilokkal.
A HD terméke jobb, minden fikázás ellenére. -
zsola32
senior tag
válasz tepenzed #27784 üzenetére
én a Korum Dura method feeder mellett döntöttem.
mondjuk elég apró a QUICK CHANGE gyöngy, el is tettem őket egy pöpec kis szerelékes dobozba.
e fenti kosár mellé a fonott 12-14-es spagó, 8-10cm hosszban jó választás horogelőkének?
powerpro van itthon, (írtam pár hete, hogy lehet méterben venni a pécsi boltban) azzal próbálkozok jelenleg, néhány napja készítettem 8-10 előkét, jó kis játékna ezt kifejtem:
vékony a zsinór
vastag az ujjam
lehet hogy kellene egy szemüveg is lassan, úgy 45 felett
ezért aszatli lámpa mellett kötöm a horgot
a gyerekeim meg nagokat nevetnek a fenti dolgokon[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tessék, itt vannak az ígért képek. Igen, ilyen dzsuvás a motyó, én nem szoktam polírozni minden horgászat után a cuccaim hanem használom őket. Tavaszig majd letakarítom.
Csináltam egy képet az egyik Beastmaster-ről is. Két ilyen kombóval tolom partról a Nagy-Dunán és kergetem a márnákat velük.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
vendingo
veterán
Beastmaster feederből melyiket érdemes venni CX, DX?
Egy Light változaton gondolkodok, a preston is tetszik, de annyit nem szánok rá, inkább veszek még egy pergetőbotot a különbözetből.Néztem pár videót róla, eléggé jó az akciója, valami hasonlót keresek. Ezzel talán megmarad a kisebb halak fárasztásának az élvezete, de a nagyobbacskáktól se jön zavarba.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
RufuszX
senior tag
válasz miska17 #27783 üzenetére
Van itt olcsóbban is. Szerintem ugyanaz csak nincs műanyag dobozban, hanem kis zacskóban postázzák.
Eddig egy horgászaton teszteltem, ott kijött vele a 6 kilós tok. Komolyabb tapasztalatom nincs még vele, de mint minden műanyag ez is elfárad bizonyos idő után.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest