Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
válasz Perillustris #311843 üzenetére
-
-
fulton
addikt
válasz Mezga Aladár #311854 üzenetére
A hooked felnik mögé több gumi sorakozik, mai napig gyártanak csak hooked felnire tehető gumikat, a másik a nyomás ami max 75psi a hookless-en.
Nagyobb a választék a vevőnek gumi tekintetében ha ilyen felnibe ruház be - ez is lehet egy piaci ok amiért ennél maradnak. Valahol olvastam hogy a gyártóknak "könnyebb" legyártani a hookless felniket, szerintem a súlyon is faragnak(hookless) pár grammot, ami a marketing lapon jól mutat.
Nem látom okát egyébként hogy miért lenne jobb a hookless szemben a hooked-el, leszámitva a marketinget.[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz Perillustris #311802 üzenetére
Az ARC gyorsabb kerék tesztek alapján, 25,26 gumi való rá, arra van optimalizálva, tehetsz nagyobbat, de akkor az előnyt elveszted.., másikat nem ismerem. való életben ebből az 1-2 watt difiből nem sokat fogsz észrevenni. Én DT venném. kép alapján mindkettő 50mm mély.
DT hooked-felni szemben a másikkal.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
elég gyanús, hogy ez van a háttérben, mtb-nél a kis nyomásnál nincs vele probléma.
hosszabb okfejtés - pro/kontra: Hookless - out of the shadows.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz fulton #311857 üzenetére
milyen előnyt, vagy 0,1-0,2 km/h-t 300W-leadott terhelésnél? az meg kit izgat valójában
azt meg elpattogod a túl keményre fújt guminál vagy a lassabb kanyarodásoknál. fel van ez fújva azért.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
-
Sleek
senior tag
Wax téma volt ma már ?
[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Csápájev
őstag
Aki ismeri a Bp-Szentendre-Dunabogdány útvonalat, azokhoz lenne pár kérdésem.
Egyrészt a Nánási út- Királyok útja valahogy elkerülhető-e? (nem a római parton)
Utálom azt a szakaszt a sok autó miatt.
Másrészt a Szentendrétől Dunabogdányig tartó rész mennyire jó? (itt még nem mentem)
Illetve Dunabogdányban vagy a környékén van-e olyan szép rész,amit tűzzek ki célul? Köszi! -
Tin
veterán
válasz -=RelakS=- #311866 üzenetére
-
dom1n0
senior tag
Fiúk menjetek inkább tekerni (persze waxolt lánccal és hooked kerékkel ), csodaszép idő van kint, még hangulatos kisérő szellő is van
Kipróbáltam az alis Darevie kabátot, amit ígértek, miszerint szélálló és szellőző valós, egy Van Rysel aláöltőzővel vettem fel, egész korrektül átszellőzőtt kifelé és a szél se fújt be, részemről átment az első teszten, pedig ma azért volt szél -
Csápájev
őstag
-
mauimagic
aktív tag
Híd a
munkábamunkából:
-
Friczy
senior tag
Biztos ez? Most nézegettem ezt a paramétert, és úgy néz ki, az új Cube e-gravelben lévő Newmen kerekek is hooklessek, és Schwalbe G-One Allround gumikkal adják gyárilag. És azt is írják, hogy a TLE/TLR gumik mehetnek hooklessel
[link]
Egyébként egyértelmű, több helyen is írják, hogy a hookless legnagyobb előnye a könnyebb gyártás, főleg a karbonon. -
Friczy
senior tag
válasz Csápájev #311868 üzenetére
Nánási-Királyok útja szerintem simán jó, ha sokallod az autókat, menj ki a Szentendrei útra, a következő úton már nem fogod sokallani a Nánásin De egyébként a házak közt van ajánlott kerékpáros útvonal, ha a kacskaringózás kevésbé zavar az autóknál, akkor örülni fogsz neki.
Ha a Nánási úton sokallod az autókat, akkor Szentendre - Tahi közt is sokallani fogod, talán még jobban. Onnan talán már kicsit kisebb a forgalom, illetve egy részen van viszonylag használható kerékpárút is még Dunabogdány előtt. Viszont lehet, hogy az most épp nem teljesen használható, van egy szakasz, ahol árvíz után át szokták vágni a gátat, hogy a víz vissza tudjon folyni a Dunába, és nem olyan rég volt árvíz, szóval fene tudja. -
-
Csápájev
őstag
Ezek a Nord Blanc dzsekik mennyire jók szerintetek?
Valamit muszáj lesz vennem,mert rá fogok fagyni a bringára,aztán szomorkodhattok,hogy nem tudok többet ide írni[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Maximum1 #311886 üzenetére
32mm meg nem megy bele egy outiba, azt már enduransznak vagy grévőlnek hívják.
látszik, hogy sok ember megragadt a múltbanEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
fulton
addikt
válasz dom1n0 #311870 üzenetére
Jó idò itt is. Sutott a nap, kellemes volt.
Én az átmeneti 7/8os nadrágban mentem és a hosszú mez, alatta a nyári alá. 17 fok is volt, 11 fokban erkeztem. Jó voltminden z2 közép tolva. Ez a wool magas profilu téli zokni jól fut, tegnap 4 fokban is szaladtam egy 1 órás karikát, vállalható volt a végére, pedig a nyári cipő nagyon szellőzik.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz mauimagic #311875 üzenetére
Valld be, hogy nem is s fotó kedvéért álltál meg hanem mert féltél átmenni és csak tolni merted.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Maximum1
őstag
.LnB Neki van ilyen kereke, fél éves a gépe, megy is rendesen, még nem jött hogy gondja lenne.
Hátha olvassa és ír egy pár sort. -
ReFleXx
addikt
válasz dom1n0 #311870 üzenetére
Kabat ebben a melegben? Egesz heten rovid nyari nadragban es nyári rovid mezben toltam, mez ala vettem egy hosszuujju alaoltozot.
A lehullot faleveleken ovatosan kanyarogjatok , ma majdnem sikerult eltaknyolni, hivtak telefonon, mondom felreallok egy U-turnnel mar ki is csatoltam a bal labam mikor fordulas kozben elkezdett kiszaladni a kerek az aszfalton levo faleveleken.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
fulton
addikt
Van valakinek tapasztalata/ajánlata kesztyűvel 0 fok alatt? -5 fokban pl.
A fjord sajna nem jó xl/2xl méretben, nagyon passzentos a kezemre, és élesben nem jó. Megy vissza. Pedig állítólag az egyik legjobb mínusz fokban. Nagyobb méret meg nsm kapható . -
addikt
válasz fulton #311896 üzenetére
Mínuszban húzhatsz akármilyen kesztyűt, önmagában nem elég. Kell hozzá a szélvédő zsák. Lapátkézhez is jó
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest