Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz parandroid #227597 üzenetére
Pedig ott tárt karokkal vártak volna. Még lehet valami frissítőt is kapsz és mellé sütit.
Més que un club!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Runner_fxr #227600 üzenetére
Az más, a tengelyen lévőnek írta...az agyba tényleg bele van préselve a golyópálya, bár úgy tudtam van agy melybe egyenesen bele van esztergálva a csésze...vagy nem?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bardi
aktív tag
válasz Hasaggymeg #227602 üzenetére
Meglepődnék, hacsak nem acél az agy, de még akkor se, biliacél ehhez túl puha, normális acélból meg annyiba kerülne, hogy senki se veszi meg.
'92 Honda VFR 750
-
szuszinho
őstag
Mára outi kört tervezem, erre a monti hátsó teljesen lapos. Biztos megéreztem Azt hiszem, az utolsó terep körön, egyszer egy nagyobb, éles kőre érkeztem. Akkor még semmi gond nem volt. Szemre sincs semmi baja. Muszáj lesz szétszednem
Marót után, meg mindenhol fel van marva. Kész gravel pálya, jó volt rajta lejönni. De a végén, a falu határában felavattam egy szakaszt. Még meleg volt az új aszfalt
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Hasaggymeg #227602 üzenetére
Ja, bocsánat, igaz. Az más. Akkor félreértettem.
Pontosan, van egy darabból is és van amelyikbe préselve van. A loctite 638 egy egész jó ragasztó. Azzal szerintem meg lehet oldani. -
Zanik
addikt
válasz Runner_fxr #227600 üzenetére
Igen, elvileg az agytestre van préselve. Na most ahogy értettem a szerelő szavaiból a helyéről egy nagyon kicsit (hajszálnyit mondott) kimozdult. Ezt próbálja meg most ragasztással orvosolni. Vannak fenntartásaim, de ha működik, akkor nem kell rögtön a teljes agy cseréjén gondolkodnom.
Azt sem tudom, ha mégis kuka az egész agy, akkor lehet-e ilyen paraméterekkel találni hasonlót?
Például ezen rovátkolt az agy végeinek a felülete, miközben látom hogy rengeteg agyon tök sima az end cap. Illetve ha mégis találok azonos PCD-vel J-bend küllőkhöz agyat, akkor kellenek-e egyáltalán új küllők?!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
őstag
válasz Napfénysüti #227601 üzenetére
Meg egy két közbeszerzést.... és mindenkinek meg is lett volna az új karbon dura ace di2 -s bicó....
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
Kunyermáltam egy kölcsön kereket haveromtól, aki még sérülésből gyógyulgat, így ki tudok próbálni egy Conti 5000-s gumit 28 mm-s méretben... mondjuk ez belsős, de kíváncsi vagyok mennyire más a 32 mm-s hez képest..... "gyorsabb vagyok e"
nem is áll rosszul a Giant-nek...
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Runner_fxr #227598 üzenetére
Most kint van a sötét tárolóban, sajnos nem tudok képet lőni a karcokról, de a karc az karc... Visszatettem a régit, mert tekerni akarok még ezzel a telóval. Mivel ez a szimering a telóhoz ajánlott darab, nem tudom milyent vegyek bele, így mostanában nem is fogok venni, mert még egyszer ilyent nem rendelek, az tuti. Sokkal szorosabb volt, mint ami gyárilag van benne, pedig konkrétan ehhez készült, 32mm becsúszókhoz . Sokkal nehezebben is mozgott a teló miatta. Amúgy kétlem, hogy sérült volna, elég könnyen ki lehet húzni és könnyű benyomni is.
#227599 Hasaggymeg: kétlem, hogy hamis, megbízható német webshopból van, rajta a Rockshox logó, szériaszám meg minden.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Runner_fxr
Ármester
válasz jjeahh #227609 üzenetére
Ha könnyen kijön akkor ok, bár az sem ideális ha könnyen kijön a helyéről. Ideális esetben passzentos és úgy kell kifeszíteni, ami által tönkre is megy.
Olyat már láttam, hogy egy nagyon feszes szimmering megkoptatta a becsúszót. Jellemzően az enduro szimmeringek ilyenek, de az sem egyik pillanatról a másikra. Viszont a karchoz valami éles tárgy kell, egy feszes gumi szimmering sem tud karcolni. Ezért fura.
Én arra tudok gondolni, hogy a szimmeringre valahogy rákerült egy fém szemcse, sorja, bármi ami már tud karcolni. Azt ha nem vetted észre és ott maradt a zsírral együtt, okozhatott karcolást, de önmagában a feszes gumi nem hiszem.[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
Toobee fórumtárs bevállalósságán felbátorodva ma rendeltem egy ilyet [link] , egészen pontosan ezt: Így ránézésre jól mutat , majd kiderül, milyen valójában. Okt.28-ra ígérték a szállítást, szal nem mostanában fogom kipróbálni. Azt már most lehet tudni, hogy a középcsapágy mögé szerelhető kitámasztót bukom .( A láncvillára/támvillára szerelhetővel én is úgy vagyok, hogy akkor inkább boruljon fel.)
Karbonvázhoz minden kenegetéshez karbonpaszta kell? Pl. a kormánycsapágyak alá meg a középcsapágyház menetére? -
jjeahh
nagyúr
válasz Runner_fxr #227611 üzenetére
"a szimmeringre valahogy rákerült egy fém szemcse"
Mindkét szimeringre egész körben? Nekem is fura az egész.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
chubby2o6
senior tag
válasz Because #227613 üzenetére
Igen, én maradtam a kis kerekeknél. Nekem nem hiányzik egyáltalán a nagyobb, nem tenne hozzá semmit az élményhez. Majd egyszer, ha megint nulláról építek egy bringát, az már valszeg 29"-os lesz, de egyelőre ez még tökéletesen megfelel az igényeimnek.
#227616Toobee Köszi Igazából nem sok választásom volt, ha 26-os merevfarú vázat akarsz, minden út ( és minden link ) az Alira vezet. A mostani aluvázam is onnan van [link] , 2018-ban vettem ( már akkor sem tudtam máshonnan olyat beszerezni, ami mindenben megfelelt ). Mai napig tökéletes, nem hajlik, nem nyeklik sehol, mondjuk nem hardcore-ban nyomom, semmi ugri-bugri, az én felhasználásomat még egy alis váznak is bírnia kell .
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz chubby2o6 #227617 üzenetére
Tegnap, látván ezt a vázat, még azt kérdeztem volna magamban kinek a fenének készítenek ezek a kici kínaiak 26"-os, nyitott papucsos, karbon vázat 2022 vége felé?! Ma már tudom.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
chubby2o6
senior tag
válasz Hasaggymeg #227619 üzenetére
Hát nyilván nekem .
-
FeRRaR1
őstag
válasz chubby2o6 #227624 üzenetére
Narancs köd mámorban úszok. Mikor tekerek a kecskével minden egyes váltáskor úgy érzem megnyertem egy közbeszerzést. Gyerehaza Magyar kampánykor első sorban voltam. Magamról csak azért nem rakok fel képet ne hogy kilógjon az Áj láv jú viktor tetkó (Egyébként van fekete, kék, narancs, garázsba van a narancs, műhelyben kék, konyhába fekete) Mikor lőttem a képet gondoltam hogy baj lesz belőle. De most mi lett volna a jobb, kesztyűt cserélni?!
Hasaggymeg
Ezt kikérem magamnak, most nem mosok az tegnap volt. Csak kerámiázok 2 rétegben. Megyek fel is dobom a másodikat. Egyébként is itteni kolléga a felbujtó. Bennem fel sem merült hogy a bicajra is felvigyem. Ő tehet mindenről én csak a körülmények áldozata vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz FeRRaR1 #227625 üzenetére
Ááá, tudod, hogy csak viccelünk, nincs gáz, ha narancssárga hát narancssárga. Az is csak egy szín, mint bármelyik más.
( Gondolom, a kövi Békemenetre azért hazaugrasz, hátha tekerhettek egyet a bayerzsótival.)
Más: Kicikínai barátom rámírt, sajna a szürke elfogyott , szóval fekete-kék lesz: Legalábbis remélem, mert még nem válaszolt.
-
stickermajom
addikt
válasz FeRRaR1 #227620 üzenetére
Ha már felbujtás: egy jó kis fidlockos kulacs még hiányzik róla, hogy a hidratálás is meglegyen.
Más lazán kapcsolódó: az új sisakon lévő fidlock csatot parasztvakításnak gondoltam, de tényleg nagyon frankó. Kesztyűben fél kézzel gond nélkül zárható/nyitható, utána reflexből a trail sisakon is azzal a mozdulattal próbáltam annyira egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz stickermajom #227628 üzenetére
Én is nagyon megszerettem. Kár, hogy nagyon kicsi s választék
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Barátom vásárolt egy új Scott Spark bicót, 5 vagy 3 év "garancia" van rá (ha jól tudom, hivatalos szervizbe szól / oda is kell vinnie. Talán Debrecenbe?). Most esedékes az első kötelező szervíz. Ezek a kötelező alkalmak járhatnak bármiféle költséggel vagy hogy kell ezt elképzelni?[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Álmosan olvasva a hsz-t, azt hittem, hogy a sisakon van fidlock kulacs tartó...
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
a Fidlock kulacsokról tudtam, a sisakokról nem, de nekem a dekás kobakon van mágneses csat, azt is szeretem. Talán lehetne kisebb méretű, de használatkor nem zavar, csak próbánál aggódtam hogy nyomni fog.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz gorje #227630 üzenetére
Tudtommal egy ingyenes kötelező szerviz van vásárlás után pár hónap (3?) /néhány 100km-rel ott ahonnan vetted, mely ingyenes, hacsak ezalatt nem végig versenyeztél és elkoptattál féket, hajtást, gumikat mert azokat ingyé nem fogják cserélni neked. 🤭
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Tubeless esetén lehetséges felütéses defekt? Ilyenkor újra kell szalagozni?
-
FeRRaR1
őstag
válasz 6030D #227626 üzenetére
Csak bántani akarsz a szavaiddal de engem szavakkal nem lehet
Asszonyén BSD az egészen, az mehet mindenre. Enyémen tegnap óta kerámia a festett részeken, és majd köv mosáskor BSD az egészre. Csalódást kell okozzak és mosás szárítás után csak egy BSD-s rongy kell, amivel a legvégén a gumit / felnit is áttörlöm.
chubby2o6
Persze, én vagyok az új srác a fórumban, kell egy box zsák na
stickermajom
Van kulacsom és kulacs tartóm, de nem raktam fel még. Ha tőlünk indulok, 2 perc az egyik, 5 perc a másik, 15 perc a harmadik erdő, és ott lehet is inni. Szóval iszok itthon meg ott. Amennyiben kocsival megyek valahova, akkor meg a kocsiban van pár palack és a trailek tetején állok meg így 1-2 gurulás után iszok a kocsiból, na meg ahol utolsó két alkalommal voltam ott volt ivó kút is.
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
Mi alapjan erdemes kulacs tarto melle rakhato pumpat valasztani? Itt is a meret a lenyeg? Van egy sziamiau elektromos pumpam de nem mindenhova vinnem magammal.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zsamiatt #227639 üzenetére
Igen, nagyon kicsi pumpával csakis vékony országúti, vagy max trekking gumit tudsz rendesen felfújni, egy ballonosabb MTB keréktől bedurrannak bicepszeid. Szerintem a kihúz6ó tömlős a célszerű, a fixszel félő lerángatod a szelepet előbb-utóbb.
-
andrisbandi
őstag
-
djnyakesz
aktív tag
válasz andrisbandi #227643 üzenetére
De gáz...pedig kerestem! Bocsiiii és köszi!
-
addikt
válasz andrisbandi #227641 üzenetére
Nekem lidlis kis vacak van kulacs alá. Nincs vele semmi baj de tény hogy 4 bart elérni melós vele. Azért van hogy legyen mindig nálam valami, arra jó, nyomást ellenőrizni itthon tudok vagy benzinkuton ha úgy alakul.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
addikt
Hú, de pipa vagyok! Remélem, a KMC-nél csuklanak erősen!
Vettem egy új láncot, de képtelen vagyok a kiba***tt patentszemet összekapcsolni, amit adtak hozzá. Szerszámom nincs hozzá, de naívan azt gondoltam, kézzel is össze kell mennie. De nem megy. Fél órája szopok vele, és semmi. A régi láncé simán rámegy. Nyilván az kopottabb is. De, hogy újonnan is egy harci agyf@sz legyen... nem értem. Van valami trükkje? Próbálkoztam dróttal is összekötni a láncot, hogy ne feszüljön, de semmi. Zsír új, tiszta lánc meg patentszem, és nem megy össze. Ugrálok a pedálon, és akkor se megy össze. Ja, és előtte vettem még 2, új patentszemet, egyikkel se megy.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
ballazol
senior tag
válasz Dark Archon #227646 üzenetére
haveromnak szerszámmal is harmadjára sikerült csak, pedig még erős is
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
andrisbandi
őstag
Pont ilyet nem, de más márkájút úgy lehet egyszerűen, h "fölül"; a láncvilla fölött van a lánc, és simán tekerni a pedállal egyet, mintha mennél a bicóval. Van, h rátehénkedésre is össze pattan.
-
ZolkoW
őstag
ha jó a sebességek száma, akkor mennie kell a pedálos módszerrel. biztos, hogy nem keskenyebb lánchoz való?
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest