Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Most az olcsó szemesek közé éppen beillő Caffe Corsini Espresso-t próbálgattam. E-digital ingyen házhoz hozta. Így az első kilót elropogtatva árához képest teljesen rendben van. Nem kaptafa olasz mogyorós/nugátos vonal hanem inkább a keserédes mandulás. Kellemes és egész friss gyártásút sikerült kapni belőle. Talán egy próbát megér annak aki nincs oda a gyümölcsökért és már kicsit unja a csoki,mogyoró,nugát ízeket.
-
bl4ze
veterán
válasz killerjohn #25495 üzenetére
Pedig látszanak, szar a browsered, vagy telefon - amiről nézed.
.:. bl4ze .:.
-
Szyszko
tag
Nálam chromon látszik rendesen.
bl4ze!!! korábbról olvastam, hogy Te mondtad, hogy laica kancsó nem jó gaggiáknak. Ezt tapasztalatból tudod? Vagy van valami konkrétum ami miatt ez az álláspontod? (kémiából nulla vagyok) Nekem laicám van, és nem akarom használni, ha tényleg nem ajánlatos. és ha az nem akkor milyen vizet nyomjak neki??
köszi[ Szerkesztve ]
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
-
Pgabor79
aktív tag
Full automata kávégépeknél szabad használni TERSONET-et? Többen írjátok, hogy bántja a műanyagot. Ilyen gépeknél viszont bizony találkozik műanyaggal is a szer!
-
-
veterán
válasz killerjohn #25514 üzenetére
Én nestlé vera vizet vettem, azt olvastam az is jó.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bl4ze
veterán
Miért kéne rögtön akkor ? Nemááá....
Forralsz, leszűröd és sötét helyen tárolod, majd amikor kell után töltöd a kávégépet. Ennyi.
Nem kell mindent túlmisztifikálni.Ha kényelmes vagy akkor meg Vera vagy Norda víz. (én a CasMo tanácsára évek óta csak Norda-zok)
.:. bl4ze .:.
-
dugesz77
őstag
Este érdemes a vizet forralni ami reggele kihűl. Én két- három naponta rátöltök de hétvégi takarításnál elmosom a víztartályt is és akkor rakom csak tele friss vízzel.
-
killerjohn
addikt
válasz dugesz77 #25517 üzenetére
őőő azt hittem csak én vagyok ilyen igénytelen hogy a kv főzőben 2-3 napig áll egy töltés víz, és az igényesebbek frissen forralt + hűtött + szentelt vizet használnak minden duplacsésze előtt (és csak azért ilyen ritkán mert közben nem lehet)
köszönöm az infókat, megyek is forralni 1-2 liter vizet (nem tudom mekkora a Baby tartálya, de majd kiderül este ) hogy lehűljön mire itt a gép
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz soldier2 #25518 üzenetére
Ha valakit érdekel Norda, 135ft/2l áron tudok hozni, és Zuglóban átvehető lesz (ha nem akar kimenni kőbányára és 60l-t venni egyszerre.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
fragola.6035
aktív tag
válasz killerjohn #25519 üzenetére
Szerintem használj nyugodtan sima csapvizet. Semmi hókuszpókusz. Ha tehetősebb vagy, akkor Nordát.
https://caffe35.webnode.hu/
-
MrCsiT
addikt
válasz killerjohn #25500 üzenetére
cib tokent 3 perc telepíteni, telefonos segítséggel. Ha nem akarod a 40-es számot hívni, a vonalas 061-3-99-88-77 épp olyan jó az Internetbank felhívására.
Ha sem a számlaszámod közepét nem tudod, se telefonos kódod, akkor lehet, hogy ideje lenne felkeresned egy fiókot.
bl4ze: legfrissebb Chrome alatt is csak szép zöld kockák jelennek meg a képek helyén.
Erre valaki választ?
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
soldier2
őstag
válasz killerjohn #25524 üzenetére
Olcsóbban jösz ki, ha elmész egy fiókba, és onnan utalsz. Szívesen segítenék, de csak holnap tudok utalni, és akkor is csak délután. Akkor érek haza ugyanis.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
killerjohn
addikt
válasz soldier2 #25525 üzenetére
ha el tudnék menni, akkor már kp-t is tudnék kivenni, de nem tudok, mert itthon ülök a beteg gyerekkel, a feleségem megy kocsival de nála meg nincs se bankkártya, se elég KP, és ráadásul kb félúton lesz Adony és Pest között, ergó iszonyat szívás lenne neki hazajönni kp-ért... 2015, welcome... minden szolgáltatónál 3 féle azonosító, meg kód, meg csak karakter, meg csak szám, meg 4 jegyű, meg 8 jegyű, meg szerződésszám... Mint szoftverfejlesztő, én kérek elnézést...
szerk: naná hogy tudom a középső 8 számjegyet, csak a 4 jegyű pin kódot nem...
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz killerjohn #25519 üzenetére
Nem hiszem,hogy igénytelenség lenne. Mivel elve egyszer már forralt vizet használsz mit később még egyszer a géppel felforralsz(mondjuk pidnél nem biztos) nem gondolom,hogy árthat. Plusz ha vízlágyító zsákot használsz annak sem jó az állandó víz cserélgetés. Annak is kell egy 24 óra a friss víz lágyításához.
Én így szoktam meg. -
bl4ze
veterán
-
soldier2
őstag
válasz killerjohn #25526 üzenetére
Ez privi akart lenni, de így sem baj. Próbáltál beszélni az eladóval, nem jó neki a PayPall? Más ötletem sajnos tényleg nincs.
-
simi.esp.28
csendes tag
Látom mostanában nagyon megy a gépvásárlás errefelé, ezért bedobok ide valamit.
Van egy eladásra váró Mazzer SJ (Mestre) darálóm.
Le van sörétezve, porfestésre vár, amilyen színűre az új tulaj akarja. Szóval akit eddig csak az tartott vissza a Mazzer vásárlástól, hogy nincs rózsaszínben az jelentkezhet.
A gyári adagolóját, egy ilyenre cserélem, szóval karbaőrlősnek mondható, de meghagyhatom rajta a pofozót is.
Így nézne ki vele.
A kések nem újak, de karcolják a körmöm rendesen.Akiknek megígértem, hogy szólok ha lesz ilyenem, az elsőbbséget élvez, de már elfelejtettem kivel mit beszéltem.
Az ára 90 ezer JMF lenne.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
And06
aktív tag
válasz Surda- #25499 üzenetére
nem. igy csinálom: fogyasztás előtt 1,5-2 nappal kiveszem a 20-25 dekás tasakot a hűtőbe, aztán 1 nap után kiveszem a hütőből, hogy szobahőméréskeltü legyen mire használom. Illetve a kényesebb kávékat 2 adagra osztom, és a második fele marad a hütőben. a bontott tasakot már nem rakom vissza a hütőbe, 5-10 adag kávé nem döglik meg mire megiszom.
-
adriankoooo
senior tag
válasz simi.esp.28 #25532 üzenetére
Nekem kéne, csak most nincs rá büdzsé.
-
killerjohn
addikt
ha nem jött meg a tamper akkor mi a fenével tamperoljak?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Radukav
újonc
válasz simi.esp.28 #25532 üzenetére
Szia! Írtam privit, ha még nem kelt el.
-
adriankoooo
senior tag
válasz killerjohn #25537 üzenetére
Bármivel, ami akkora (poháralj stb.).
-
veterán
Az mennyire normális, hogy bemelegedés után pár csepp víz kicsepeg?
Kikapcs után is, ha leveszem a kart kis víz van a szűrőbe.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
soldier2
őstag
válasz Silent77 #25542 üzenetére
Mióta pid van a gépben, azóta nálam az a ritka, ha száraz a kosár bemelegedés után. Kivéve nyitott karnál, ott elpárolog.
-
killerjohn
addikt
válasz radi8tor #25538 üzenetére
gondolod?
vacak pohárraltamperolt , két hete álló (vákumdobozban), maradék szemes davidoffból kézzel (Hario, négyes fokozat), második próválkozásra 25 mp-es shot egész korrekt espresso mennyiség lett, és simán van olyan mint a Nespresso. Jani elégedett, mindenkinek köszönöm a segítséget, most már indulhat a kaland!!!
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz killerjohn #25544 üzenetére
Gratulálok. És ettől már csak jobbakat fogsz inni. Abban teljesen biztos vagyok. Látom megvan benned a kitartás és szeretnéd kihozni a maximumot. Mire minden összeáll (daráló,tamper,jobb kávé) fényévekre leszel ettől is.
A Davidoff legnagyobb baja talán,hogy túl van pörkölve, teljesen olajos,fényes,szinte fekete. Ettől túl kesernyés kicsit szerintem. Az új géppel érdekes lesz megtalálni az új ízeket,irányokat. Jó kis utazás mire rájössz mi ízlik.[ Szerkesztve ]
-
And06
aktív tag
válasz killerjohn #25544 üzenetére
-
Deadzone41
őstag
Sziasztok!
Próbálta már valaki közületek ezt a tisztítási módszert? Én a kart próbáltam így lezsírtalanítani, de nálam nem vitt le semmi szutykot. Lehet a kis gaggia evó gőzereje hurka ehhez? Pedig szimpatikus lenne nagyon a módszer. Eléggé vakfolt nekem, hogy hogyan lehetne a kartömítés körüli részeket normálisan letakarítani. Zsíroldózni nem merem, mert gondolom eléggé mérgező, és nagyon nehéz maradéktalanul lemosni ilyen nehezen elérhető területről. Vagy van erre valakinek valami tuti módszere?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Braun HC5030 hajvágó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest