Új hozzászólás Aktív témák

  • tariattila

    veterán

    válasz radi8tor #22846 üzenetére

    ismered személyesen a kávéit?

    egy ilyesfajta ródsó (idegen - beállítatlan gép'park', zéró felkészülési idő stb...stb...) után nem merném megmondani a frankót....

    el kell menni hozzá és meggyőződni a ''minőségről'', hozzáállásról, a kávé iránti alázatról.... s utána lehet jönni megmondóembernek....

    csak bámulok, hogy ismeretlenül milyen előítéletekkel vannak egyesek.... (néha már írígységet is vélek a dolgok mögött).... :(((

    ufff... meg písz meg ilyenek!

    pörkölés:
    jópár kiló lepörkölése után azt kell mondjam:
    nem egyszerű... qrvára nem!
    pár jólsikerült adag könnyen elhiteti az emberrel, hogy ez ennyi volt... megvan, sínen vagyunk :DDD
    utána jönnek a nagy meglepetések, szar kávék stb.
    gyakorlatilag mindentől függ az eredmény, otthoni kisgépeseknél ez hatványozódik is....
    biztos vannak tálentumok akik gyorsan ráéreznek és sikereik vannak.... nálam pl. eléggé változó az eredmény
    persze nem szabad feladni, de sokkal-sokkal többet kellene tanulnom hozzá mint amennyire eddig futotta,
    talán majd... addig is csinálom s annak örvendek, hogy ''olcsón friss.....néha nagyon jó, néha felejthető'' :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák