Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz HoTaZo #4977 üzenetére

    Jogszabályilag és törvényileg van ez szabályozva, nem az ésszerűség szerint. A papírral csinálhatsz kisrepülőt, mehetsz wc-re, és egyéb aktivitásokat végezhetsz. Nem fogadják el. Nemzetközibe meg pláne nem. Ha nincs kártya nem vezetsz. Nincs meg minden feltétele a munkavégzésnek, így meg kell tagadnod a munka elvégzését. Mintha szar gumi lenne rajta, vagy nem lenne fék. Igen nonszensz, igen a fax kivan vele, igen a dunába kell lőni minden idiótát aki meghozta a szabályokat, de amíg érvényben vannak, vagy aszerint játszol, vagy fizetsz vastagon.
    90 nappal a lejárat előtt lehet kérni az újat. Most kellett volna kikérnie, mire hazaér ott várta volna. Ennyi. Igen hibázott, és ez most ilyen szarul jön ki.
    Kollégám kikérte az új kártyát, és nem tudott kiindulni, mert a régit nem vette be a tacho. Még volt rajta 2.5 hét, beült, és kidobta neki. Főnök nem örült, de nem küldte ki, mert nem szabad. Ha fuvar közben dobja ki akkor nyomtatás. De így nem indulhat neki.
    Kollégának lejár, nem meghibásodik. Mondanám hogy rontsa el véletlen a kártyát, de a kártya akkor is a kezébe lesz, rajta a lejárati dátummal.
    Ördögi kör, szarul jön ki, ha nem lesz meg az új amíg itthon van, sajna ez van.
    Nem bunkóságból írtam a korongost, az az egyetlen megoldás, ha nem lesz kártya. Ott igazolod hogy itt a régi a 21 nap vezetéssel, és most kértem ki az újat, majd jön, itt a papír.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák