Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Oldman2 #192133 üzenetére
Elméletileg azt kéne tudnia, hogy az eseményen belül külön be tudod állítani a bevásárlást és ha beírod a tételeket, akkor azt kategóriákra szedi. ... Én eddig jegyzetbe írtam a bevásárlólistát és amikor láttam ezt a feature-t, megörültem, hogy milyen jó ötlet. Azt írták, hogy a magyar nyelvű telefonokon nem megy, de én angol nyelven használom, feltételeztem, hogy menni fog. Kipróbáltam, tényleg ott volt a shopping, megörültem, de tovább nem forszíroztam. ... Most kipróbáltam úgy, hogy vittem is fel tételeket, de nem kategorizálja, szóval ugyanott vagyok, mint a jegyzetekkel. Mindegy, az időzítő viszont tényleg működik és annak nagyon örülök.
Mondjuk ezek nem túl bíztató jelenségek, ráadásul Te nem is egy régi telefont használsz. Én widgeteket egyáltalán nem használok, szóval nekem ezek ezért nem tűntek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest