Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 7
- EAFC 25
- The First Berserker: Khazan
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- PlayStation 4
- PlayStation 3
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Witcher topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Sickboy25 #27516 üzenetére
[link] de gondolom a többi hirdetés is működik. Röhej, hogy 1000 forintért megvan az egész, a magyar szolgáltatóknál meg mi cirkusz lemegy+ 20k, hogy legyenek szívesek feloldani a szolgáltatói zárat. Ennek fényében teljesen értéktelenné vált a szememben a magyar függő készülékvásárlás. Persze, az emberek általában új készüléket akarnak, boltból, stb. De nem elég, hogy pofátlanul drága, még függő is, es pofátlanul drága a függetlenítés. Ez meg 250 dollar volt, es gyárilag független. Persze a rizikó mindig ott van, ha használtat vesz az ember, csak hogy a két ev hűségből a második mar alapból rizikós, ha nincs biztosítás. Letiltásveszély ebben az esetben meg szóba se jöhet. Ugye nem magamnak vettem, de meggondolom, hogy a jövőben atallok erre a forgatókönyvre. Arrol nem is beszélve, hogy ez a készülék, amit most vettem, mar jobban elmenne otthon, mint a T-s iPhone-om...
. Újabb érv...
-
SÖ
addikt
-
-
mondomén
őstag
válasz
Sickboy25 #19315 üzenetére
Olyanom nincs és nem szeretem a tokokat, túl nagy lesz tőle a telefon.
Miért érdekeljen, ha az i4 is jól szolgál? Az aktuális modelleket teletömik a legújabb dolgokkal, nem hiszem, hogy nagy eltérés van különböző gyártók modelljei között. Szóval marad a dizájn és az OS.
Kösz, hogy írtál. -
válasz
Sickboy25 #14852 üzenetére
ez elég érdekes, de szerintem lehet, hogy csak egy kevésbé problémás szoftveres hiba okozza.
igen, a restore mindent töröl, teljesen tiszta firmware kerül a telefonra, de restore előtt rá is kérdez az itunes, hogy szeretnél biztonsági mentést készíteni a készülékről vagy sem, és a mentés bármikor visszaállítható - bár a szoftveres hiba így vissza is állítható! -
válasz
Sickboy25 #14849 üzenetére
az biztos, hogy nem mind ilyen, az enyém legalább is nem! (t-s, 6 hónapos)
a képernyő képének mentése; home + power
ellenőrizd/zárd ki a hibát; restore, és ha a teljesen tiszta firmware alatt is jelentkezik a hiba, akkor hardveres probléma van, irány a szerviz! amennyiben úgy nem adódik a hiba, úgy csak szoftveres gond volt!
meg is előztek közben, mobilról lomhább vagyok... -
SÖ
addikt
válasz
Sickboy25 #14629 üzenetére
"Akkor inkább külföldön GPS legyen, mint Iphone?"
Ha offline szoftvered van, mint a Navigon, TomTom, iGO, stb. akkor a térkép is a memóriában van. Az onlyne navi, mint a Google maps, Apple map, az internetről tőlti be a térképet.
A gond az aGPS-el van. Régen pl. Asusomban GPS chip volt (nem aGPS mint most) és 1 percen belül, akár 18 holdat is látott. Azért cserélték le, mert sokat fogyasztott. Az aGPS kisebb teljesítményű, és a GSM cellákra támaszkodik. Ezért kell hogy a telefonban legyen kártya. Ezért nem kell fizetni, itt a cellák pingelik meg a bejelentkezett Simkártyát, és és küldi GSM-en a koordinátákat hidegindításnál.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sickboy25 #14573 üzenetére
én nem is akarom, egyrészt még egy év rablánc, másrészt elég a felbontás, a méret, a netsebesség, a minőség, satöbbi satöbbi. Engem nem hat meg a méretháború. Sőt, remélem nem barmolnak bele a méretbe. De lehet csak nekem furik a widescreen telefonok, barátnőmnek pl Neo van, mérete rendben van, kijelző is, de túl magasnak tűnik a képernyő. (ráadásul recseg-mozog a burkolat mind2 oldalt - és a töltőfoglalat is kontaktos lett, bő fél éves, vadiújan vette és nem használta agyon...)
-
válasz
Sickboy25 #14004 üzenetére
nem olcsó, de úgy voltam vele, hogy inkább a jobb drágán, mint a kétséges olcsóbban!
ez biztos nem barmol bele nekem az i4s lelkébe - akkumulátorába -, elég kicsi a hordozáshoz, jól tartaja a töltöttséget, minden szempontból igényes és minőségi darab, és bár elég ritkán használom, de remélem sokáig bírja majd!
adtak hozzá minőségi kábeleket, meg kétrekeszes puha kis (szövet)tatyót is! -
whitezo88
nagyúr
-
kisbandima
tag
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25 #11033 üzenetére
És tessék... Ekkor rendeltem Hong Kongból (05.08) két különböző helyről, vagyis gondolom és láss csodát a mai napon megérkezett a cumó! 10 db fólai kb. 1 dolcsi és egy faja hátlap 7 dolcsiért, nyista pk-val, ahogy azt akartam is. És elmondom a tok ugyanolyan anyagból van, amit itthon kb. 7K -ért vettem...
De ennek most nagyon örülök, így még tokot fogok is rendelni, csak eddig nem mertem, mert azt hittem valami gagyi, de nem... Király
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest