Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Battlefield 7
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- PlayStation 4
- PlayStation 3
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Witcher topik
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ha már smart tv, akkor tanácsom, hogy Sony-t ne vegyetek. Nekem az van lassan 1,5 éve. Eddig jött 2 frissítés, tehát nem nagyon foglalkoznak vele, plusz baromi lassú a menüje és vérszegény. Összevetve az apple tv-vel ég és föld. Pl. a Sony-n is van youtube, meg netflix de apple tv ezerszer élvezhetőbb. Még az xbox one-nál is gyorsabb.
Legközelebb szerintem majd Samsungot próbálok ki. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave #77596 üzenetére
Amúgy az a gáz ezekkel a szmárt cuccokkal, hogy lassúak, kifizettetik veled akkor is, ha nem használod, és gagyi az appkínálat/hamar elavul.
Épp múltkor nézegettem, hogy nem lehet, egy hugeass képernyőt kapni mindenféle sallang nélkül. Ott figyel a 3D meg a smart mindenhol, drágáért.
-
-
Lassan visszatérek, legnagyobb örömötökre
Anyukámnak minden megvan, átköltöztünk, amit kellett megcsináltam, vizvezeték, képek felfúrása, páraelszívó, mosdókagyló, meg ami kell.
Vettünk egy LCD TV-t is, LG Smart-ot. Eddig nem akartam ilyet, de mostmár akarokMindent visz, 25 gigás 1080p-s mkv-t reccenés nélkül, wifi tükrözéssel telefonon lévő képeket és videókat nézegetjük, stb.
Azt hiszem, valahogy el kell rontanom az albiban a régi képcsöveset, hogy legyen ürügy venni egyet
-
törölt tag
nap képe..
-
r3dsnake
nagyúr
Ezdedurva: screenshot
A Lightroom átveszi a módosítási értékeket, ha a gyári iPhone képnézegetőben rányomok egy varázspálcát vagy filtert? Ráadásul teljesen resetelhető PC-n az alapállapotra. Egyáltalán hova írja bele? Hogy a francba viselkedik raw-ként a jpg? Simán dropbox-szal synceltem fel. Múltkor már feltűnt ugyanez vágott képnél, de ez így wow.
-
DopeMan&KicsiDope Ice Bucket Cselendzs
Nézzétek, beszartam rajt!
-
norbi2010
őstag
Új iPhone 6 videó.
Jó az új dizájn.
-
legiaap
félisten
válasz
whitezo88 #77558 üzenetére
1 óra után rájött, hogy nincs tűz és abba hagyta.
Hihetetlen.Ez is volt olyan hangos. Gondoskodtak róla a lakásban, hogy meghalljam. Kettő szorénát is elhelyeztek.
Ja meg az okos angolok hova telepítették a hőérzékelőt a plafonon? Naná, hogy oda amikor kinyitom a sütőt felcsap a meleg. Okozott már fejfájást az is. -
whitezo88
nagyúr
válasz
legiaap #77557 üzenetére
pár hete éjjel a lakótelep közepén álló iskola riasztója szólalt meg, de olyan hangosan mint egy légósziréna, kétszer is ráadásul egymás után, szóval jó ébresztő volt pár ezer embernek. Kinéztem mert pont a házunk mellett van de 2-3 ember kijött lámpával nézelődni egyik épülethez, de semmi.
-
legiaap
félisten
Törvényszerű, hogy a tűzriasztónak reggel kell sípolnia és naná, hogy akkor mikor nem dolgozik az ember...
-
Cyberpunk
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
Nem elfogult érzésem szerint.
-
törölt tag
-
törölt tag
Tibee, meg még páran: a Zsolti most újra Funkal nyomul.
Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.(#77542) GALARDO ha megnézed, ott is a gyűlölködés megy most..
-
mondomén
őstag
mély levegőt bagósok
-
GALARDO
addikt
-
-
legiaap
félisten
Na már az ismerőseim is elkezdték facebookon nyomatni a jeges vizes cuccot...
Megkérdeztem egy-kettőjüket, naná, hogy nem adományoznak.
Komolyan mindenkit letiltok a pics@ba! -
Cyberpunk
félisten
Na a fehér szépségem Duncon eladva gyakorlatilag. Rájöttem, hogy nem jó ha két ennyire eltérő műfajt űz az ember. Nem lehet jól kijönni idő szempontjából. De jó helyre kerül egyik haveromhoz.
-
legiaap
félisten
Bakker nem is tudtam, hogy mac-re is lehet appokat tölteni az appstore-ból. Ma nézegettem az AppZapp Pro-t és láttam egy. Nagyon durva autós gémet. GRID a neve.
Én totál azt hittem appstore csak ipad, iphone, ipod-okhoz van. -
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
"Hiba javítva."
-
x1port
addikt
Egyébként ez valós lehet?
Képes ilyenre egy 3gs ?
Ha az akku pukkan el akkor nem a kijelző felé szakìt?
Arra csak kisebb az ellenàlàs.. ? -
x1port
addikt
Iniko mananiko manana erei. Manako mananiko inikaei.
-
wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen joysticket vegyek?
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus P8H61-M LX LGA 1155 alaplap
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest