Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz XFishboneHUN #167650 üzenetére
2-3 év múlva már itt lesz a 8K videózás világa, amihez kell majd tárhely.
12gb ram meg még mindig nem a droidnak kell, hanem az appoknak.
Az megint más kérdés hogy azt a 12gb-ot kellene jól használnia a rendszernek.
-
ittakary
nagyúr
én sem értem ezt a tárhelymániát
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz ittakary #167652 üzenetére
Simán lehet olyan akinek több FHD és 4K videó van a telefonján.
De Droidon simán vannak 1-2.5gb-os játékok, amiknél a data rész simán lehet még 1-2gb.
Nekem kb 55gb a teljes tárhely a telefonomon, nekem is elég, bár nekem nincs is fent játék.
De ahány ház annyi szokás ugyebár.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #167654 üzenetére
Nem tudom ezt hogyan csináljátok ,rendszeresen lementitek a cuccokat ,vagy tele sem rakjátok egyszer sem?
Komolyan mondom 256gb os telefont is teleraktam 2 hónap alatt a 4k s videókkal ,jelenleg meg van a telefonomon legalább 40gb zene ,20gb film és nem beszélve a rengeteg nagyméretű készített videókról ,és még az alkalmazások megpakolva bőven...
Nagyon is van létjogosultsága a hatalmas tárhelynek ,főleg ha nem csak egy évre tervez vele az ember.
-
Gergőke88
addikt
Minek lett az autó is. A szekér sokkal jobb volt. De meg az is luxus...
-
SÖ
addikt
-
madgie
titán
válasz TechN7ne #167656 üzenetére
Ennyi zenét meg filmet miért tárolna bárki a telefonján a streaming korában?
Én megtöltöm a 64-es telefont a 4K videókkal meg rengeteg fotóval, de az átlag nem hiszem, hogy 2600 fotót meg 450 videót tárolna a telefonján. Amúgy le van mind mentve a Onedrive-ba, úgyhogy akár takaríthatnék is, de azerintem is minimum 128 GB az a tárhely, ami 2019-ben alap kellene, hogy legyen. Az iPhone 7-esem 128-as volt, azon frankón elfértem.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #167666 üzenetére
Pont az.
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz aprokaroka87 #167675 üzenetére
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
aprokaroka87
nagyúr
nekem jelenleg ennyi a tárhely használat.
appok közül a google play szolgáltatások torony magasan vezeti a listát, 397mb-al, második a Chrome 178 mb-al.
166 telepitett appom van. -
Cyberpunk
félisten
Egyébként ma rávettem magam és megnéztem a Bosszúállók Végtelen háború részt. Hát rosszabbra számítottam, de nem lett annyira rossz.
Azért érdekes, hogy kik váltak hamuvá a végén. Például Pókember meglepett, azt hittem majd komolyabb szerepet kap, de mondjuk eléggé mellékvágányos lett a szerepe. Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Ja elképzelhető, kérdés hogy, ha a kesztyű és az azt lehetővé tevő kő nem náluk van már. Mondjuk van aki azt okoskodja ki, hogy Dr. Strange direkt adta oda a követ, mert ugye látta hogyan győzhetnek, és csak egy esetben a sok közül. Persze elmehetnek és megszerezhetik valahogy. gyuromoj: na igen majd előzmények lesznek.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuromoj #167685 üzenetére
Ja majd megoldják valahogy, de a halott szereplők nem tűnnek fel a végéig már a következő részben az biztos.
Marvel kapitányra és Vasemberre lesz kihegyezve, na meg Thorra leginkább, de inkább az utóbbi kettőre, Marvelre mivel új szereplő nem hiszem, hogy rá rakják a "főszerepet". Érdekes még Thanos karaktere is. Elég gonosz, de azért kettős személyiség, van benne jó is. Jót akar, de a módszere persze elég rossz. Persze Hitlerben is volt némi jó biztosan az is azt hitte jót cselekszik.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
gyuromoj
veterán
válasz Cyberpunk #167687 üzenetére
Itt Thanos azért volt jó főgonosz, mert valahol lehetett vele azonosulni. Volt ráció a ténykedésében és ugye ő volt az egyetlen aki magára vette a terhet és elcipelte a célig, még ha fel is kellett áldoznia mindent érte.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
DanielK
addikt
Nekem még kb 110MB szabad a 128-as Mi 8-on.
Képek rögtön mennek a goolgle-be, és egyelőre csak azok az appok vannak fent amire szükségem van.
A hivatalos boltban csak 128-as volt, így azt vettem. De a 32-es iphone 7 után ez nagy szabdság.icecave: az az N betű micsoda az értesítési sávban? Mit jelez?
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Ez mennyire komoly.
Mondjuk lehet Full kamu a működése...
[link] -
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #167693 üzenetére
Vannak olyan szavak amikre nincs japán fordítás vagy szándékosan nincsenek lefordítva?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest