Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi mindenkinek, 162 azt gondoltam már sok, úgy hogy jóformán 20 fekvőtámasz után volt. Mondjuk tény olyan erőben vagyok jelenleg egy kislány is elverne...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Serpiko #167111 üzenetére
Tulajdonképpen semmi, csak csináljak valamit.
Gsx-rr: Tényleg megtudtam régen annyit, szabályosan, mondjuk akkor nem 88 kiló voltam hanem 75. Volt olyan gimis koromban 60 kilósan 120-ba tudtam nyomni 3-at. De ezek már a múlt, mondom egy kislány is megverne most szerintem...
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #167114 üzenetére
Akkor ha igy van gratulalok.
Mondjuk en ugy gondolom ,ahogy idosodik az ember es ha nincs hozzaszokva az izomzata ,izuletei, en biztos nem eroltetnek sok fekvotamaszt,foleg egyhuzamban, elegge ki tud nyirni bizonyos testreszeket.
Most nem pont rad gondoltam, hanem altalanossagban.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #167117 üzenetére
Hat en megertelek.
Miota eljottem otthonrol 7-8 kilo fogytam fokent izombol. Munka es a sok inteznivalo miatt eszembe se volt edzeni.
Kajam volt hogy 1 dobozos leves egesz nap, igy nem is csoda.De tegnap bejelentkeztem a terembe ami itt egy szintiszta rablas 60.000 az egyszeri tagsagi es 18.000 korul van egy alap berlet.
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #167119 üzenetére
Ja ,de tegnap 20 ev utan ettem almat.
Semmilyen gyumolcsot nem eszek csak nagyritkan evi 1-2x banant.
De itt adott a sok jo es nem utolag erlelt gyumolcs megprobalom ravenni magam.Igen a Pesti arak ott korul vannak ,de nem is az faj hanem ez a tagsagi rendszer horror arert.
De fogjuk ra,hogy Gold's Gym ,bar szerintem annyi koze van hozza mint az otthoni Cutler termeknek a nevadojahoz
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz B-L-A-C-K #167117 üzenetére
Utaltam én futni 1 km kezdtem az elején. Nekem is fajt a hátam futasnal van egy futó ismerősöm aki hivatásos futó. Mondta edzem a hátam és nem fog fájni. Vettem is ithonra egy húzódzkodót. Amióta csinálom a húzódzkodást vagyis edzem a hátam nem fáj. Úszni jó lenne de közelben nincs uszoda így ez off. Amúgy saját súlyos edzés állat olyan erőt ad borzasztó.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
-
Gergőke88
addikt
Múltkor volt róla szó, hogy BMW helyett inkább GTR.
Ez mindent elárul....
[link]
M5 és a 850i sokban megegyezik, de az M5 jobban fel van húzva. -
Gsx-rr
veterán
válasz szekra #167127 üzenetére
Dehogy, sajnos ezt se. Szeptember vegen egy komoly megfazasbol jottem ki es utana meg december elejen is kohogtem, gondolom ezt koszonhetem a klima hasznalatnak ami nelkul lehetetlen aludni.
Itt a gyogyszertarban mar rohogtek a csajok mikor mentem szirupert, foleg mert a baratom mondta nekik ,hogy semmi bajom csak fuggo vagyok es ezt szeretem inni!
Altalaban mint mindenki evi 1-2x volt megfazva, ami nagyon jo volt es mindenkinek ajanlom az a hidegkamra. Sajnos nekem ami miatt jartam nem segitett ,viszont ahogy mondtak nagyon megerositette az immunrendszeremet, 1 evig nem voltam gothos.
Amugy ezert is kell a testmozgas ,mert mar alapbol az is erositi az immunrendszert.
Nem igen hiszek ezekben a szintetikus vitaminoknban, utoljara azt olvastam,hogy a C vitamin tenyleg az egyik legjobb dolog, de eloallitas utan a tarolas alatt is drasztikusan csokken a hatoanyagtartalom a termekben.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz szekra #167127 üzenetére
Én azt sem tudom mikor voltam utoljára beteg, mondjuk én szeretem a gyümit. Most valami 3600 ft-os vitamint vettem a patikában mert Fateromnak azt írta fel a doki aztán abból csórtam egy pár szemet. Szerintem veszek valami C vitamint majd magamnak.
Ha valaki tud valami jót az ne tartsa magában, Tesco, DM, Rossmann ilyenekben talán lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Köszi, meglesem majd őket.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz TechN7ne #167135 üzenetére
Amit a beállításokban kikapcsoltál - mint ahogy alatta is írja - azt kapcsolta ki, hogy emlékezzen-e a beállításra, vagy alapállapotban a defaultot használja. Vagyis a kapcsoló pont azt csinálja, ami alá van írva, és pont jól történik, csak te értelmezed rosszul.
Ha ki akarod kapcsolni, akkor a beállításokban legyen bekapcsolva, hogy emlékezzen az állapotra, és a kamera appban kapcsold ki, és akkor a következő indításkor is ki lesz kapcsolva.Tehát azt kapcsoltad ki, hogy őrizze meg azt a beállítást, amit a kamera appban használsz. Te úgy állítottad be, hogy ne jegyezze meg, hogy kikapcsoltad, hanem a kamera app minden elindításakor legyen az alapállapot szerinti. Ez egyébként egyértelmű az opció nevéből (beállítások megőrzése) és az opció alá írt szövegből.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
C vitaminból is 2 fajta van, L- és D-aszkorbinsav, utóbbi semmit nem ér, mégis sok gyártó azt árulja, mert olcsóbb előállítani.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
B-L-A-C-K
titán
Vidéken ez a vitamin ami beválik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest