Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Ti mennyire vagytok a különleges sörök hívei?
-
.Szaki.
addikt
válasz gyuromoj #167307 üzenetére
Most különleges sörök alatt kivételesen nem az összetételére gondolok, hanem nemzetek söreire.
Épp a minap gondolkodtam, hogy milyenek lehetnek a texasi sörök, erre Winkler a mai nap fel is töltött egy videót, random beírtam egy-két márkát a keresőbe, de itthon egyik sem kapható sajnos.
-
Sukta 95
aktív tag
Gyerekek, milyen routert használtok, ajánlotok? Mióta megvan a Macbook folyamatosan restartol és minden eszközt ledobál magáról félóránként a mostani. Jelenleg egy D-link DIR-842 van. Fontos, az 5 GHz Wi-fi és, hogy 6-8 eszközt simán elbírjon akár egyszerre is wi-fi-n, anélkül, hogy azt csinálná, mint a jelenlegi. Valamint, fontos a gigabites port is rajta, usb, stb nem kell. Hatótáv sem túl lényeges, tekintve, hogy egy 60 nm lakásról van szó.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
.Szaki.
addikt
válasz gyuromoj #167316 üzenetére
Hát onnan nem is hoznék. Vannak itthon olyan boltok, amik különleges és eredeti sörökkel foglalkoznak. Eredeti alatt azt értem, hogy a német sört Németországból hozzák, ..stb. Más az íze az eredetinek, mint annak, amit itt tudsz levenni a boltok polcairól. Ezért gondoltam, hogy talán valahol találok texasit is, de nem igazán vannak eleresztve amcsi sörökkel ezek a boltok. Egyébként sörhöz mérten valóban borsosak az ilyen italok.
-
nord_
veterán
válasz Sukta 95 #167312 üzenetére
Szerezz olcsón egy AirPort Extreme-et és véglegesen elfelejtheted a "van wifi jel, de mégsincs internet"; "tuti jó, de azért néha újra kell indítani a routert" és a többi hülyeséget. Nem is értem, miért szüntette meg az Apple ezt a termékvonalat, ha valami nagyon jó volt, akkor pont a routereik. Tudom, voltak olcsóbb versenyzők is, de minden mással volt valami nyűg...
(Nekem Express is van otthon, végre-valahára semmi gondom nincs a wifivel... van, hogy egyszerre három iPhone, két iPad és MBP is lóg egyszerre a hálón.) -
.Szaki.
addikt
válasz b4zsi- #167330 üzenetére
Csukló kérdése. Nekem pl nagyon kicsi a csuklóm, szóval az én karomon minden okosóra bumfordi lenne szerintem. Bár még nem próbáltam egyet sem, az Apple Watch tetszik a legjobban és el is tudom képzelni, hogy a legjobb óra most a piacon, de jelenleg ugye nincs iPhone-om, meg ahhoz is drága lenne, hogy biciklihez használjam. Mert egyébként meg analóg órát hordok.
-
w333
félisten
válasz Sukta 95 #167312 üzenetére
Olcsón külföldről : Xiaomi Router 3G vagy itthon Asus AC66U_B1 !
Utóbbi van nekem és nagyon elégedett vagyok vele !
Erősebb és jobb mint az AC9 ... és a support is fényévekkel komolyabb !
Asus AC66U_B1
CPU1: Broadcom BCM4708C0 (1 GHz, 2 cores)
FLA1: 128 MiB (ESMT F59L1G81LA-25T)
RAM1: 256 MiB (ESMT M15F2G16128A-DEB)Archer C9
CPU1: Broadcom BCM4709A0 (1 GHz, 2 cores)
FLA1: 16 MiB (Winbond W25Q128FVSG)
RAM1: 256 MiB (Nanya NT5CC128M16IP-DI)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
b4zsi-
őstag
válasz .Szaki. #167335 üzenetére
Az oké. nekem 41,5 mm a Seiko karórám, de most nézem a Garmin átmérője 47 mm, ami felér egy batár nagy pilóta órával.
Sportoláshoz lehet felveszi az ember, de mindennapos használatra én biztosan nem hordanám. Ahhoz választanák egy 41-42 mm okos órát vagy valami szolidabb karpántot. -
SÖ
addikt
Nano cell v. OLED?
1. LG-él nagyon lementek az árak.
2. nano cell olcsóbb
3. egy évvel ezelőtt egyből rávágtam volna, hogy OLED.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Ez minket is érintett, és az IT-sek csak annyit tudtak mondani, hogy a szolgáltató szervereivel van baj.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
szeretem, amikor egy osregi tagnak elutalok 5ezer ft-ot egy hasznalt routerert, mert egyelore az is megteszi boven, erre ket napja semmi reakcio, hogy feladta-e..🤦🏻♂️😂
www.maon.hu Online marketing. Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest