Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyet se basstam még, egy 270 ezres telefonból alkudok 1.7%-ot (5 ezret), érte is mennék (ami jelzem abszolút nincs ár alatt, sőt), és nem adja ide annyiért... Inkább hírdetgeti még hónapokig hátha valaki megveszi, sok sikert is kívántam neki.
-
B-L-A-C-K
titán
-
XFishboneHUN
senior tag
ALERT, ALERT: NEM FOGY AZ EPÖLL!!!!!
Off topic, már megint a válasz gombra nyomtam, elnézést! = D
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
TechN7ne
nagyúr
válasz XFishboneHUN #168812 üzenetére
Első generácio ami nem nagyon mozgat meg ,lehet az X miatt ,közrejátszik a csúnya kijelző szenzor ,meg persze a pofátlan magas ár. E közben az ios 12 túl jól sikerült ,aztán sebességben szinte ugyanott vannak a felhasználók picit régebbi készülékekkel ,érthető az egész.
Idén már valoszinű teljesen teli kijelzővel jönnek ,nagyobb lesz a kereslet.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Fürdőszobai mérlegből milyet lenne érdemes venni? Nem kell semmi extra, csak bírja minél tovább és lehetőleg legyen pontos.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz TechN7ne #168815 üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy inkább kivárom a szeptembert, mert bőven túlteljesít sebességben a 6s-em. Akartam venni most tavasszal egy Xs-t, de letettem róla és vettem helyette egy laptopot, ami tényleg a munkámhoz kell, meg otthonra kiváltani a mostani 8 éves masinát.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gyuromoj #168821 üzenetére
Nem, maga a mérleg tök szép, vagyis nekem nagyon tetszik. Ráállunk és mér egyből 0.1kg pontossággal, és a telefonba az apjába mindig beviszi, így követheted hány kiló vagy. Illetve semmit se kell állítgatni ha te meg esetleg a párod áll rá, mert tudja kihez kell berakni a változást. Egyszerű, és nagyszerű. Az új fajtája többet tud, de olyanom nem volt, mert nem tetszik.
-
Fred23
nagyúr
-
.Szaki.
addikt
válasz ittakary #168831 üzenetére
Az sem kizárt, hogy tesztautó.
Mondjuk olyan egetrengetően drága autók nem is szoktak ltp-ken parkolni, B8-as Passatok, Mondeok, RS Octaviák, i3-as BMW, ilyeneket szoktam látni, de ezek döntő többsége szerintem céges kocsi.
r3dsnake
Jól néz ki, én csak ezt az idiótaságot nem értem, hogy mitől gondolják modernnek a visszapillantótükrök kamerára váltását. Szerintem szimplán csak baromság. Emlékszem anno a Suzuki Splash prototípusát is kamerás visszapillantókkal mutatták be, már akkor sem láttam értelmét.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gergőke88 #168837 üzenetére
Régen a szegények lakása volt, most már ugye hogy jobb helyen 30-35 millió egy megváltozott ez a szisztéma. Amúgy én már úgy vagyok vele ha nem 51 hanem 65 nm lenne, maradnék itt. Belseje olyan mint egy új építésű, szomszédok full rendesek. Környék se gáz.. Majd ha oda kerülök hogy vegyek egy másikat 60-70 milláért, lehet full gáz szomszédokat fogok ki.
-
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #168841 üzenetére
Batmobil
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.Szaki.
addikt
válasz Totheground #168841 üzenetére
Én ebbe vagyok most szerelmes:
Na meg a mögötte lévő RAM-be!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest