Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Van itt olyan közületek, aki egyetemen passziváltatta magát?
-
l.skywalker
félisten
válasz madgie #169700 üzenetére
Régi nagy kedvencem a mandarinos Mirinda volt... Azóta sem láttam.
De a legnagyobb ízélményt a mangós Tropicana Slice adta Indiában habár ott a Fanták is nagyon jók voltak:
(#169701) .Szaki.: valamikor 100 éve vagy 5 egyetemen passziváltatam, általában permanensen
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.Szaki.
addikt
válasz l.skywalker #169705 üzenetére
Hát én 5 egyetemen nem szeretnék passziváltatni, egyet otthagytam már, mert nem tetszett. Most pedig igazából elég szabadidőm nincsen, munka mellett csinálom, na meg arra gondoltam, hogy olyan tárgyból, ami nem igazán megy ez idő alatt felkészülnék nyugiban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
l.skywalker
félisten
válasz .Szaki. #169706 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. Első egyetem után nyáron munka után néztem, szeptemberben már nem tudtam visszamenni nappaliba. Ez volt 2004-ben. Azóta mindig nekiállok valaminek munka mellett, de sehogy sem megy. Lassan szerintem átrakom a hobbik közé...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
SÖ
addikt
válasz l.skywalker #169709 üzenetére
Hát igen, akkor még nem volt diákhitel 😋
-
l.skywalker
félisten
Dehogynem volt. 1x egy fél évre igényeltem is. Utána rájöttem, hogy ha dolgozok többet kapok
And this is a beginning of a beatufigul career...
-
gyuromoj
veterán
válasz l.skywalker #169705 üzenetére
Nekem a bodzás jött be régen. Meg a cherry coke.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Arcképgyáros
-
.Szaki.
addikt
válasz B-L-A-C-K #169708 üzenetére
Na megoldódott, felhívtam az egyetemet, mert a Neptunon sehol sem találtam meg az opciót. Nagyon kedves volt, elmondta, hogy igazából már k*rva rég el kellett volna ezt intéznem (nem ezeket a szavakat használta. ), mert lassan megint vizsgaidőszak van, és ezért nem találom már ezt az opciót, mert már nem elérhető, de viszont mivel be se jelentkeztem automatikusan passzívra rakott a rendszer. De mondta, hogy ha 2 félévet akarok passziváltatni, akkor azért Augusztusban lehetőleg Neptunon keresztül én intézzem és ne a rendszer magától, mert mégiscsak az a legtisztább.
Egyébként köszi szépen a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz B-L-A-C-K #169735 üzenetére
2 passzív féléved lehet, a harmadik csak akkor ha már van valami "igazolásod". Kórházi, vagy külföldi munka, stb. Magától mondta a hölgy.
De nem akarom tovább húzni, egy félév tuti, aztán lehet lesz még egy, de ezt mindenképp el akarom végezni, mert az intézmény, meg a szak is tetszik, csak nem igazán van most energiám a munka meg egyéb dolog mellett ezzel is foglalkozni, mert nagyon leterhelt minden egyszerre. Arra gondoltam, hogy szépen nyugiban elintézem a dolgaimat, meg a számvitel nem a barátom, szóval mellette keresek még egy tanárt, hogy készítsen fel, hogy amikor megint elkezdek járni, akkor ne legyen gondom.
-
-
l.skywalker
félisten
válasz lugosi #169739 üzenetére
Azért a felsőoktatás sem garancia semmire. Nekem egy árva nyelvvizsgám van, azonban nagyon jó nemzetközi állásom van, itthonról dolgozok 100%-ban és nagyon sok rém alkalmatlan diplomást interjúztattam, akik sajnos a diplomán kívül semmit sem tudtak felmutatni.
-
.Szaki.
addikt
válasz lugosi #169739 üzenetére
Nem engedem el, tudom jól miről beszélsz, de engem nem ebből a fából faragtak. Most is mondom úgy fog kinézni ez a passzív időszak is, hogy mellette keresek tanárt, hogy a számomra nehezebb tárgyat könnyebben tudjam teljesíteni.
De köszönöm a tanácsot, maximálisan igazad van!
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz .Szaki. #169742 üzenetére
Ebben látszik a tudatosság és az elhatározás. Egyébként is korodnál jóval komolyabbnak és érettebbnek ismertelek meg a fórumon, így szerintem alappal mondhatom, hogy te abba kisebbik %-ba fogsz tartozni akik folytatják és megcsinálják. Remélem, hogy így lesz.
l.skywalker: értem miről beszélsz, sajnos jelenség lett sokaknál, hogy azt hiszik, hogy azért mert átbukdácsoltak a felsőoktatás útvesztőin, ők már bizonyítottak mindent és onnantól csak az ölükbe pottyanó dolgokkal kell foglalkozniuk. Ezek az emberek a munkában sem fognak értékelhetőt teljesíteni. Azonban vannak olyan pályák, amelyek teljesen bezárulnak előtted diploma nélkül. Persze, ha valaki tudja, hogy mit akar, és nem kell hozzá, akkor feleslegesen kár megszerezni.
-
B-L-A-C-K
titán
Itthon vagyok, gyerkőc beteg, RTL-en megy ez a jóslás műsör, ezeket még hogy a pics@ba nem tiltották be? Ül bent egy utcáról behívott noname ember, és ilyeneket kitalál hogyha van olyan pénze otthon, amin szerepel E betű meg két 1-es, akkor hívjon, és nagy szerencséje lesz, hívják a barmok van ilyen pénzük, és közbe kitalálja hogy még kell rá egy betű, ha az megvan, nagy pénz áll a házhoz, meg ilyen hülyeségek...
-
l.skywalker
félisten
válasz lugosi #169743 üzenetére
Igen, egyről beszélünk. Nem a diploma számít, hanem sokkal inkább, hogy az ember tudja mit akar csinálni és ha már tudja, akkro a diploma nagyon is sokat számít. Nekem most már jól jönne sokszor, nem is direkt a munkában (előrelépés vagy ilyen miatt) hanem mert látom, hogy mennyivel több tudás lenne amögött amit eddig autodidakt vettem fel a munka során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs