Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Gsx-rr #170504 üzenetére
1-2 dolláros baseus, hónapok óta hibátlan. Zsebbe gyűrve, tényleg nyúzva.
Amúgy eladtam a 2015-ös 13"-es Macbook Pro-t. Van most egy 2013-as 15"-es helyette, de ezt a fos régi kattanós tapipadot nem tudom megszokni, úgyhogy ezt is eladom.
2015 15" lesz az én gépem. Remélem nagyon hosszú távra.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz r3dsnake #170503 üzenetére
Az, hogy valami nem az adott termék gyári töltője nem egyenlő azzal, hogy gagyi. Lehet venni teljesen korrekt, megbízható töltőfejeket, Apple felár nélkül. Nyilván nem 1.000 Forintba kerülnek, mint azok amikre Te gondolsz, de az eredeti töltőnél mégis jóval olcsóbb.
Lényeg, hogy a feszültség és az áramerősségérték stimmeljen.
-
MODERÁTOR
Én kb 5K-ért vettem itt egy fórumtárstól Ipad töltőt, na az adja neki.
20 éve a Prohardveren
-
ittakary
nagyúr
hát nem ma fogunk leégni az napon...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szekra #170516 üzenetére
335-ért nézek meg szombaton egyet.
2015 15", i7, 16GB RAM, 512GB SSD, új kijelző, új akku, Apple Care januárig, töltő, doboz, magyar bill.
Szerintem nagyon korrekt. Főleg hogy 250ért adtam el minap a 13-as gépem (260ért vettem két éve). Már csak a nagyobbra kéne vevőt találni, de hárman is jelentkeztek már hogy megnézik hétvégén.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #170521 üzenetére
De, de néha videó is van, meg szeretek kényelmesen elférni, nem kicentizni. Sokat cache-el a PS úgyis ssd-re (van hogy 100 fájlt húzok be egyszerre batch processingre.) Árban meg alig van különbség a használt gépek közt.
Nameg ha netán tennék mellé windowst, jó ha van tartalék.
5TB-s külső vinyóval mászkálok, de kényelmetlen/macerás lenne hogy folyton az lógjon a gépből.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Milyen jo fej a Cib.
Az egy dolog,hogy van havidijja az sms ertesitesnek, de hogy ki is szamlazzak az sms-eket 3600-ert mar kicsit pofatlansag.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam ki van kapcsolva minden ilyesmi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Spotify-ra milyen díjcsomag jó Telekomnál?
⭐ Stella
-
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #170543 üzenetére
Nekem az a kedvencem, mikor fiatal, tanyasi borjúnyálba mártogatott, szűz szőke sudár hajadonok finom ujjaival sodort arany-acél-réz sodrony kábelt vesznek méterenként négymillióért, hogy a tökömtuggya milyen erősítő, előfok, végfok és lópikula hangdobozokat összekössék, majd elálló kisujjal, alélva hallgatják meg azon zenei szerzeményeket e csodás konfiguráción, amit amúgy a zenész maga egy harmincötezres Sennheiser fülesen meg ötvenezres stúdiómonitoron okézott le mastering közben a stúdióban.
De hát mindenkinek jogában áll hülyének lenni
-
MasterMark
titán
-
nagyúr
válasz MasterMark #170546 üzenetére
Pfff... akkor rosszul tudtam, volt idő, mikor megszüntették, emlékszem, mert előfizettem és mindig jött sms, hogy nemsokára kivezetik a szolgáltatást.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Cyberpunk
félisten
Na azt rebesgetik lesz Apple Pay nálunk is hamarosan. De Siri még mindig nem tud magyarul.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Excel topic
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest