Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #171705 üzenetére
De nagyobb a látószög, de annyira nem vészes (a linkelt kis videó is abba volt), ami torzít az a SuperWide inkább, de a tiédbe olyan nem volt. Meg ebbe még ami nagyon komoly a képstabilizátor, olyan mintha lenne a kezedben egy giroszkóp, nem is tudom hogy csinálták meg.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Nyomtam még egy teszt videót, kamera biztos marad, szerintem nem rossz, már csak a GPS sebességmérőnek kellene valósat mutatnia, mert 1-2 helyen elég fals eredményt dob...
-
Fail3D!
addikt
Udv! Segitseget kernek.. Sikerult lyukra futnom es vettem egy fuggo iphone xs maxot... Ami valoszinuleg angliabol van.. Fuggetlenkent adtak el.. A lenyeg hogy milyen lehetoseg van fuggetlenitettni esetleg hogy tudom megnezni milyen halozat fuggo a telefon? Egyelore a magyar kartyakbol 1iket sem ette meg cserebe sikerult beaktivalni, hogy ketyegjen a gari ido.
-
r3dsnake
nagyúr
Engem most a DJI Action érdekelne, legalább egy pár napos teszt erejéig.
-
l.skywalker
félisten
válasz Fail3D! #171718 üzenetére
Az adott szolgáltatónál amelyiknél függő a telefon, az az ember aki anno megkötötte a hűségidőt kérheti a lejárat után a függetlenítést.
Tudom hülye kérdés, de miért nem viszed vissza ahol vetted?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Fail3D!
addikt
válasz l.skywalker #171721 üzenetére
Mert elegge elerhetetlen az ember/nem akar valaszolni/ Evek ota ismerem vettem mar tole par dolgot illetve en is adtam mar neki el.. De most volt szives atejteni azzal hogy segitsem ki vegyem at es max kov heten vissza veszi a cuccokat.. Szerencsere 5 telrfon helyett 1 re bolintottam ra. Nem volt jo aron kb ataban tudtam volna eladni szoval nem azert szivtam mert penzt akartam keresni. Erre most mrg arra az uzenetre sem valaszol hogy legalabb mondana meg honnan van a telefon azok utan hogy nem is fuggetlen. Amugy ph n is volt regje de azt nemtudom mi... Itt is arult iphonokat... Remelem nem jartak igy masok is itt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #171717 üzenetére
Itt a teszt 2, át rollerezhetsz a szigeten...
Itt már nem olyan sok volt a GPS hiba, (elején nem vártam vele míg talál jelet, illetve 3:20-nál kavarodott be egy kicsit, máshol jól mutatott) de igen amit mondtál a fák zavarhatnak be.
r3dsnake: Gondolkodtam én is azon, mert nagyon hasonlóak, van amibe egyik jobb van amibe másik, de ami mellett érveltem hogy jó áron volt, ebbe van GPS, és kicsit jobb a képe.
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy piros xr. 21-én lett vásárolva. Kb másnap elkezdett lepattogni a festék a kameralecse körül. A piros szín miatt látszódik rendesen. Fehér alatta.
Másnál is van/volt ilyen jelenség?
Garanciába érdemes bevinni, hogy azért na. Negyed milliós teló és lejött a festék. -
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #171728 üzenetére
Rendben. Rápróbálunk.
(#171730) ittakary
Igazából nem tudom mit mondhatna, mert a lencseüveg láthatóan és érezhetóen is kiljebb van mint a festett rész. Szóval azt nem fogják nekem beadni, hogy ütés miatt.
Ha kell tudok meggyőző lenni.
Főleg, hogy barátnőmé és tök sajnálom, hogy kiad 264ezret egy telefonért és ugye ott van az a kis keserű szájíz emiatt. Ha még 1 év múlva jön elő oké. De 1 nap...
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz l.skywalker #171735 üzenetére
naaaa azért az iMac elég csinos igazai Vintage design lassan..
-
l.skywalker
félisten
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz madgie #171739 üzenetére
Lehet, hogy csak én gondolom így, de a fusion drive mint ötlet szerintem nem rossz. Azaz, összepárosítani egy relatíve olcsóbb fajlagos tárolási költségű hdd-t egy gyorsabb, de drágább tárolási költségű ssd-vel úgy, hogy a felhasználónak ne kelljen particionálni, különböző drive-okat kezelni, nem tűnik nekem rossznak. Két dologra nagyon odafigyelve, egyik az ár, másik a megfelelően összehangolt működés (beleértve az adatbiztonságot is). A gyakorlatban nem tudom hogy vált be, nekem csak ssd-s és hdd-s gépem van, vegyítve nincs, de elméletben az ötlet nem tűnik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hívószám-hamisítás
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Automobilista 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest