Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Úgy tűnik tönkrement a 3 éves Philips Soniccare fogkefe (4xe Ft volt).
Maradjon ez vagy inkább OralB? -
Cyberpunk
félisten
Na most látom van thai éterem Siófokon is, lehet meg kéne nézni.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
Érdemes még dízelt venni? [link]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Cyberpunk #172515 üzenetére
Pedig azt irjak tobb helyen 10 ev mulva realis elgondolas lesz es legalabb ugyanakkora szazalekat fogja kitenni az eladasoknak,mint az elektromos
Kicsit volt ferdites a videoban. Foleg ez az erv,hogy otthon mindenki tudja tolteni az elektromost, csak azt elfelejtjuk ,hogy 2-3 nap kell a full tolteshez.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Gsx-rr #172517 üzenetére
Hidrogént megint csak az arabok tudják a leghatékonyabban előállítani napenergiával, de annyi az átalakításából járó CO kibocsajtás, hogy semennyivel sem járunk előrébb. Ugyan ez van az elektromos autóknál , csak ott az akku előállítása viszik el CO-t.
Az a vicc hogy ma már egy dízel euró 5-ös kiufogojában sem találsz kormot papirzsbkendővel, nem hogy az euró 6-ban.
Li ion alkalmatlan elektromos autók meghajtására, de a grafén már szerintem az lenne, es még mindig ott vannak az erőművek. Az a baj, hogy a döntéshozók lesz@rják az igazán nagy károsanyag kibocsájtókat, a tankereket, és a gázturbinás légiközlekedésit Azokra semmi féle normatíva nem létezik.
Az atomerőműveknél a használt fűtőanyag hosszú idejű tátolásával van baj, az 500 1000 éves felezési idővel. Az oroszoknak erre is van elvileg megoldásuk.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
Igen, az oroszok mindig is értettek az ilyesmihez...
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Serpiko
addikt
Istyle homepodot mert nem árul?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Cyberpunk
félisten
A dolog pikantériája, hogy a nukleáris energia nélkül mégnagyobb szarban lennénk. Nézzük csak a németek példáját. Balga mód bezárták az összes atomerőművüket, és mivel oldják meg a kiesés egy részét, hát a jó öreg szénnel, igaz vesznek külföldről is. Ja foglalkoznak a megújuló energiaforrássokkal is, hát jó. Nem baj atom temető helyett majd a CO2 végez velünk.
-
Cyberpunk
félisten
Én sem cserélek, jó ez a 10 még mindig. Néha azért kacérkodom az XS Max-on, jól jönne az a méret azért.
-
Cyberpunk
félisten
én: vennék jegyet a ... vonatra
pénztár: hát sajnáljuk, de nincs szabad hely
én: jó akkor a következőre
pénztár: arra sincs
én: mindegy, adjon jegyet majd fizetek büntetéstVicces.
Mondjuk rendes volt a kaller, nem vágott meg.
-
Gergőke88
addikt
Valaki strand fesztival holnap?
-
szekra
addikt
válasz Gsx-rr #172544 üzenetére
Azt értem, de nem hánysz be azoktól az emberektől? Mi voltunk múltkor a Lupán.. mondom megnézem. Ez aztán a premium beach. Prémium az ár az biztos, de az a "közösség" ami ott van..
A belépő majdnem 10k kettőnknek és egy 20cmes pizza 3000 Ft körül volt, napágy is több ezer Ft..
-
Gsx-rr
veterán
válasz szekra #172549 üzenetére
Nem középen ,hanem a keleti részen Pest felé szoktam lenni. A Plázs részre csak a lángosért sétálok el.
Pont azért ide jövök ,mert itt van napágy kajára is van több opció. Hétköznap 1000 a belépő+1000 az ágy.
Már várom ,hogy jövő héten megcsappan a tömeg és nyugisabb lesz.Na a Lupa az a hely ahova be nem tenném a lábam! Bár van egy jó hely Beach Party Cafe ,régen még Balatonon mindíg ott voltunk(Siófok,Zamárdi)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest